.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: pomognete

helpp
    Guest

pomognete

Искам да ми каже някои на които се е случвало това нещо.

С приятелката ми правихме секс и на 2-мата ни беше за 1-ви път и за учудване нямаше девствена ципа нито пък кръв. ското го направихме пак болеше я но само когато е по навътре и имаше малко кръв а и на следващия ден каза че има още от какво може да е това и нормално ли е??

Фен
    Град
    v ku6ti
    poprincip s amn redki slu4aite kogato nqma devstvena cipa,moje prosto da e po elastina i zatova da ne e imalo kruv 1viq put,ako ste malki moje i ot tova da e kravta sledva6tite puti,prosto 6toto en ste porasnali,ne iskam d ate obijdam,6tot ne zn na kolko ste no tova moje d a e seriozna pri4ina.
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

helpp
    Guest
    emi na po 17godini sme tazi 6te prawim 18

ами учудвам се на изказа ти!?!?!?
    Не може да няма девствена ципа просто!!!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    prosto nqkoi q e rugal predi tebe i te luje

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може да няма девствена ципа-раждат се такива момичета и напоследък са повече. Просто жената се усъвършенства. А иначе да успокоя младежа-при мен имаше кръв чак след 3 месеца редовен полов живот. Все пак,ако е по-дълго от 24 часа кръвотечението не е лошо мацката да отида не лекар.

helpp
    Guest
    emi nz 6te widim ako i utre ima 6te ide. emi ako 6tete mi wqrwaite az i wqrwam. i naistina z i bqh 1-wiq no prosto nqma6e.

am dr. wypros pitah q dalli iska da q celuwam dolo no tq otkaza ???? pri4ina????

Цитирай Първоначално написано от helpp
    emi nz 6te widim ako i utre ima 6te ide. emi ako 6tete mi wqrwaite az i wqrwam. i naistina z i bqh 1-wiq no prosto nqma6e.

am dr. wypros pitah q dalli iska da q celuwam dolo no tq otkaza ???? pri4ina????
    ми явно се притеснява...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си