- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pomognete
Искам да ми каже някои на които се е случвало това нещо.
С приятелката ми правихме секс и на 2-мата ни беше за 1-ви път и за учудване нямаше девствена ципа нито пък кръв. ското го направихме пак болеше я но само когато е по навътре и имаше малко кръв а и на следващия ден каза че има още от какво може да е това и нормално ли е??
poprincip s amn redki slu4aite kogato nqma devstvena cipa,moje prosto da e po elastina i zatova da ne e imalo kruv 1viq put,ako ste malki moje i ot tova da e kravta sledva6tite puti,prosto 6toto en ste porasnali,ne iskam d ate obijdam,6tot ne zn na kolko ste no tova moje d a e seriozna pri4ina.![]()
emi na po 17godini sme tazi 6te prawim 18
ами учудвам се на изказа ти!?!?!?
Не може да няма девствена ципа просто!!!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
prosto nqkoi q e rugal predi tebe i te luje![]()
Може да няма девствена ципа-раждат се такива момичета и напоследък са повече. Просто жената се усъвършенства. А иначе да успокоя младежа-при мен имаше кръв чак след 3 месеца редовен полов живот. Все пак,ако е по-дълго от 24 часа кръвотечението не е лошо мацката да отида не лекар.
emi nz 6te widim ako i utre ima 6te ide. emi ako 6tete mi wqrwaite az i wqrwam. i naistina z i bqh 1-wiq no prosto nqma6e.
am dr. wypros pitah q dalli iska da q celuwam dolo no tq otkaza ???? pri4ina????