- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки!
Предлагам на всички от форума да си постнат снимки тука целта е да се знаем как изглеждаме друго си е да знаеш кой е насреща по приятно е да си плямпатеМоля ви не се срамуваите няма ништо срамно от външният вид на един човек външността може да се промени
душата си остава същата
Тъка че давайте Смело аз съм пръв =)
Моля Модераторите Да Не Местят Темата Умишлено Съм Я Сложил Тука Поради 2 Причини 1 - Няма Специален Форум, 2- Този е един от най посещаваните БЛАГОДАРЯ!
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
има такава тема вече
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ми дай линк да се посмеемПървоначално написано от ninsy
![]()
не съм я видял и все пак имаи други които не са я видели нищо няма да ви стане да ги постнете пакПървоначално написано от ninsy
надявам се
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
тука сите сме комплексариПървоначално написано от Its Me
![]()
![]()
хааха айде де отнесете се по сериозноПървоначално написано от assd
![]()
добре след първите 10тина и аз ще сложа моя да се радват момиченцата и да се овлажняват преди сънПървоначално написано от Its Me
![]()
ама като ги знам кви са тука потребителите, надежда всяка за снимки на хората остави...
Немисля така ама ае....![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
там е частна темаПървоначално написано от Its Me
все едни и същи се въртят
пък да не говорим, че е почти метъл-онли![]()
ей ме ама ще ми режат главата
пп снимката е от около 2 год кога бях с по-дълга коса, са съм по грозен и още по тъп![]()
Its Me верно имаш нови снимки , ама не е нужно да пускаш цяла тема за това..има галерия на сайта сложи си там снимките и ако някой иска ще те види пък и има такава тема ето линка :
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=59954
hah mnogo si prav sa porazgledah 3-4Първоначално написано от Seizure of Power
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Its Me , казваш мразиш чалгата.... хохохох..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не мога да си сложа снимкааааааааа, как се прави? Имаше един сайт, дето ти прави снимките на линк, някой ще ми го каже ли... и аз искам да се покажа ама няма да казвам коя съм точно, само ако ме харесате![]()
Нови а кой те светна че са новиПървоначално написано от XXX_f
? а ако са стари? Несмятам да се обяснявам ако няма да постваш снимка защо чъобще постваш пича по-горе беше прав прочети малко сам че се сетиш за какво говоря
![]()
отиди на Tinypic.com лесно е да уплоаднеш една после ти дава линк този линк го копираш между тези команди [img][/img] и си готоваПървоначално написано от Анонимко
![]()
реших да не се скатавам видях го в един подпис и приположение че не я харесвам защо да се правя че я харесвам ?Първоначално написано от bungle
aide izlizam ot anonimnost eto me i meneee:
давайте хулетеееееееее
Абе има такава тема от панти века,сега ви щукнало да пускате тук!Модовете ще си врършат работата скоро..+ че не е за раздел секс!!!!
2 т. от правилника. Бан на профил
hhaha lele tc tc , tq Sofiq verno malka ama qvno i net prostranostvoto i to! Nqma skrivane eiiiiii!![]()
taa ti koj si 4e na Borika bqhme kam 30!
tai kato gledam si4ki ste po4nali da davate
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=223666
ta tova sam az --> ne se pla6ete![]()
![]()
![]()
Единствен глупавият побеждава в живота; умният вижда твърде много пречки и се разколебава още преди да започне...