.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

juSt askiN`
    Guest

ПИСВА ЛИ ВИ ОТ ГАДЖЕТО ??

Случвало ли ви се е някои път просто да ви омръзне да сте с някой, но да не знаете кво да напраите? Случвало ли ви се е да ви писне от непрестанните смс-и, в които се пише колко ви обича, колко му липсвате и т.н.. Иска ли ви се да спре това непрекъснато кликване поне за мъничко...... И какво правите, ако това се случи?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    -Случвало ли ви се е някои път просто да ви омръзне да сте с някой, но да не знаете кво да напраите?
    Отговор:Не.
    -Случвало ли ви се е да ви писне от непрестанните смс-и, в които се пише колко ви обича, колко му липсвате и т.н..
    Отговор:Не.
    -Иска ли ви се да спре това непрекъснато кликване поне за мъничко...... И какво правите, ако това се случи?
    Отговор:Като не ми се е случвало незнам дали ще ми се иска да спре . Ако се случи тогава ще мисля . Може би ще си купя валчер ,че да не кликвам,а да разговарям.

hehe mi...vsu6tnost az obujavam kogato gadjeto mi pra6ta SMS-i prosto primerno kato sum na u4ili6te super skuka tam...i kato polu4a SMS kato pogledna 44eee ot nego i liceto mi greiva.Da mi pisva.ami pisva po nqkoe vreme no vse pak tezi sms-i klipvaniq i pro4iq sa samo zaradi tezi silni 4ustva koito toi iska da vi pokaje...i primerno neznam dali vi see slu4valo,kogato obi4a6 nqklii tolkova mnogo 4e iska6 da go stiska6 i da mu vika6 v uhoto kolko go obi4a6...tva ve4e e priznak na bezumno vlubvane axaxa hibavo e horata da se obi4at taka

E,slu4va6e mi se dosta 4esto s biv6eto mi gadje..kogato nqkoi zapo4ne da ti dosajda,zna4i ne v1rvi..i za tova go sk1sah de..e ne samo zaradi tova,...nqma zna4enie. Ne vinagi tova e izhod1t ot polojenieto,moje v edin moment da te drazni,a posle da kopnee6 za nego..v takiva momenti iz4akva6 prosto .
    Look deep inside me ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ще ти омръзне, ако не го обичаш и ако вече ти е обръзнал.

Може да ти омръзне само, когато вече не обичаш този човек. Иначе тези жестове ще те карат да се радваш и да си още по-влюбен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ооо случвало се е, но не и със сегашния ми приятел.
    Просто.. преди ми беше се тая дали ще се видя с гаджето или не, понякога даже го отбягвам нарочно.. сега няма такова нещо..
    Толкова много съм се привързала, че имам чувството, че няма да ми омръзне скоро..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си