.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    sTrIkE
    Guest

Хора,имам проблем

Пичове,имам малко нужда от помощ.Значи с една съученичка излизаме от няколко седмици и мн се харесваме,ама тя не иска да правим нещо особено в училище.В смисъл не пуска целувки и т.н. Неква идея как да я убедя или нещо такова?

Мега фен Аватара на iiirish
    защо трябва да я убеждаваш да става по твоята? щом момичето не иска да сте център на внимание в даскало приеми, че така е най-добре! а не е ли по-важно тя какво желае?! в крайна сметка не е нужно да правите циркове на тоя и на оня от съучениците си нали така аз също ходя от скоро с момче от класа и в училище никога не се натискаме, защото за мен това си е чиста показност, която лично мене ме дразни. всички знаят, че ходим, личи си защото винаги идваме и си отиваме от даскало хванати за ръце, виждат ни по барчета да се целуваме, но в даскало... нямам намерение да съм в устата на хората

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emii ako te haresva rano ili kusno shte ti dade da q celunesh..puk shto ne q iznenadash nqkoi put ei taka za zdr ili chao s edna celuvka ne vqrvam da ima nishto protiv.a za daskaloto..moje prosto da ne iska da e pred drugite ot klasa vi(nali znesh buzicite i t.n.) vsichko s vremeto si.zasega poemi purvata krachka i q celuni!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Хора,имам проблем

Цитирай Първоначално написано от sTrIkE
    Пичове,имам малко нужда от помощ.Значи с една съученичка излизаме от няколко седмици и мн се харесваме,ама тя не иска да правим нещо особено в училище.В смисъл не пуска целувки и т.н. Неква идея как да я убедя или нещо такова?
    "шестокласника", ти ли си ?

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    защо трябва да я убеждаваш да става по твоята? щом момичето не иска да сте център на внимание в даскало приеми, че така е най-добре! а не е ли по-важно тя какво желае?! в крайна сметка не е нужно да правите циркове на тоя и на оня от съучениците си нали така аз също ходя от скоро с момче от класа и в училище никога не се натискаме, защото за мен това си е чиста показност, която лично мене ме дразни. всички знаят, че ходим, личи си защото винаги идваме и си отиваме от даскало хванати за ръце, виждат ни по барчета да се целуваме, но в даскало... нямам намерение да съм в устата на хората
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    БТК...зад тебе е :eVil:
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Напълно съгласна! На мен ми е много досадно, вървя си по коридора в даскало и някви се мляскат, влизам в някоя стая и пак някви се мляскат по прозорците... абсолютно глупаво.. едно,че училището не е мястото да плющиш "милото" си, все едно, че искаш да го изядеш, второ, че се прави най-често само за показност и е меко казано неуместно.. не обвинявам приятелката ти, че не е съгласна... ми права си е!
    I can't see your star
    The mechanical lights of Lisbon frightened it away
    And I'm alone now
    Me and all I stood for
    We're wandering now
    All in parts in pieces, swim lonely
    Find your own way out...
    ~EvAnEsCeNcE~

Повече от фен
    Pochvash da svalqsh drugo momiche i da vidish kfo stava.. !
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен

щом не иска в училище да се целувате и т.н.-нищо не можеш да направиш....просто уважи мнението й
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с нея и я попитай каква е причината да отказва.Аз ако имам приятел в училище ще ми е много гадно да се правим просто на приятели, да е на 1 метър от мен и да не мога да го целуна и прегърна.Гадно е и й го кажи.Какво толкова й пука за другите, какво ще кажат и т.н.

Хора,имам проблем
    Да,ама тва не е мой проблем...Аве що не си се самозапалил още?!Не моа да те разбера кво чакаш.Не е чак толкова трудно...Е то бива да си тъп,ма една клечка да не моеш да си драснеш вече на нищо не прилича!
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Супер фен

Тряя да и земеш респекта - казваш и. - Кучкоо! Тебъ вгъ зъ, закво съм те зел като не мога да те използвам да ме гледат хората?
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си