.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    */*/Изплашено*/*/
    Guest

Знам, че няма как, ама...

На 15 съм.Наскоро го направих с приятеля ми.Беше ми за първи път.Използвахме предпазни средства.Не е свършил в мен, нямаше скъсан презерватив..Всичко трябва да е точно..Няма как да съм забременяла, нали?

И аз тва си викам - НЯМА КАК! Ама нещо в мен ме човърка....Имам чувството, че все на мен ще се случи най-лошото...не знам...Откачам...Ама недейте да ми казвате колко съм неграмотна и тн, щото не е така, просто се притеснявам излишно...Та...въпроса ми е...Как да се успокоя...?

Град
    На Луната :)
    Наебете се пак ще се успокоиш сериозно
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ми просто изли6но се притеснява6.6том сте използвали предпазни средства и не е свър6ил в тебе и няма скъсан презерватив просто се притеснява6 изли6но без причина.Успокой се малко и 6те ти мине

Razbiram parvi pat ti e i se pritesnqvash,no nqma zakvo 6tom vsi4ko koeto kazvash e taka.A pak ako iskash da si tolkoz spokoina hodi si napravi test za bremennost i she se uverish 4e e nqmalo zakakvo
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

nai_goliamata_paranoi4ka_
    Guest

spokoino:)

mila i az se trevojeh neosnovatelno i parvia pat i vtoria a i edin pat bez da sam pravila sex daje puskah temi i trite pati za gluposti i si pravih dva testaot nervite ni e prosto v takava vazrast smeno vse pak nikoga ne zagraviai predpaznite sredstva

Guest
    Vij, mila, az sym 20-godishna, pyrviqt mi py beshe otdavna, vinagi polzvam predpazni sredstava... i vypreki tova i do den dneshe paranoqta si q imam. Mai tova e neshto normalno. No shtom vnimavash, izpolzvash prezervativ, a nai-ve4e priqtelqt ti ne svyrshva v tebe, nqma povod za pritesnenie. Shte se potrevojish, potrevojish i shte ti mine... Vajnoto e, 4e nqma za kakvo! Radvai se na vryzkata si, i se pazi To uspokoenieto samo shte si doide... Kysmet

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    спри да правиш секс и няма да се притесняваш повече

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    аууу днеска сме в мнооо хейтърско настроение

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    аууу днеска сме в мнооо хейтърско настроение
    на тъпи и повтарящи се теми тъпи отговори

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    xaxa!za6to go nqma умнияя дъ ретърн,4e da ti kaje 4e si bremenna i da se uspokoi6?

/*/Изплашено/*/
    Guest
    Благодаря ви за отговорите.
    Днес вече не издъжах и си направих тест...Всичко е точно.Явно наистина съм се притеснявала много излишно.Отново благодаря за разбирането на повечето от вас

Re: Знам, че няма как, ама...

Цитирай Първоначално написано от */*/Изплашено*/*/
    На 15 съм.Наскоро го направих с приятеля ми.Беше ми за първи път.Използвахме предпазни средства.Не е свършил в мен, нямаше скъсан презерватив..Всичко трябва да е точно..Няма как да съм забременяла, нали?

И аз тва си викам - НЯМА КАК! Ама нещо в мен ме човърка....Имам чувството, че все на мен ще се случи най-лошото...не знам...Откачам...Ама недейте да ми казвате колко съм неграмотна и тн, щото не е така, просто се притеснявам излишно...Та...въпроса ми е...Как да се успокоя...?
    Тъпотия и пуберски дебилизъм.

Супер фен
    Ама нали знаеш такова ... теста лъже понякога. Така че утре пак тест. Даже най добре по два пъти на ден през седмица.
    2т. системно

Guest
    dobre si napravila,za da se uspokoi6

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София

Как да се успокоя...?
    Като не правиш секс!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ами научи се да имаш доверение на човека с/у теб, естествено , ако не се е*еш с всеки срещнат . И не бъди такава параноичка , съсипваш си нервните клетки . Не си заслужава .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

И аз имах такива притесненя след първия ми път (момче съм), но спокоино това е до болга позбата на всеки и съвсем нормално
    Hahu Hihi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си