.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: pomognete pls

Slam40
    Guest

pomognete pls

zna4i rabotata e takava ,lqtoto edno momi4e mnogo si me haresvashe i az q haresvah no si imah priqtelka i ne se zanimavah s neq,sega sam svoboden i i kazah 4e mnogo si q haresvam i taka n.t,no tq ne mi dade nikakav otgovor,kajete kak da postupq za da q spe4elq pls

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    samoubiistvoto e nai-krainoto reshenie ama verno pak si e reshenie
    sega seriozno... emii otivash pri neq govorish i razbirash kvoto iskash.pitash q napravo... haresavm te veche nqmam priqtelka..iskash li da sme zaedno...
    ei pisna mi ot ednotipni temi.vseki pita kak da razbere edin koi si dali go ahresva... mi otivash i pitash samiq chovek..da ne ste malki...
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Това 4е не ти е дала отговор,може би зна4и 4е иска да помисли,дали има о6те 4увства към теб...дай и време,ако те потърси зна4и иска да бъде с теб! Ако пък не иска6 да 4ака6...говори отново с нея и я питай директно дали има 6анс за вас!
    Успех

Няма кво да се лъжем Аз имах такъв случай на скоро, в крайна сметка стана ясно, че просто й е било неудобно да ми го кае в очите Сори, ама според мен тя те е преживяла.

п.с. ти смс ли и писа, че тя не ти даде отговор?! щото предполагам, че ако е било на живо, няаа да мълчи кат пукал
    Every moment is another chance...

sLaMcHO`
    Guest
    az ne mislq taka za6toto postoqnno mi prizvunkva i me kara da hodime na kafe i surdi kogato ne sam q viknal ,mislq 4e iska da e s men no ne6to q spira

Голям фен
    Град
    на луната
    Разбери какво я спира, и ако можеш и помогни по някакъв начин да преодолее това, което я спира и бъдете заедно
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Най-напред започнете по-често да се виждате, за да може да те опознае като човек.Започни да флиртуваш с нея и да й правиш комплименти, но не много, за да не й се вдигне самочувствието.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Най-напред започнете по-често да се виждате, за да може да те опознае като човек.Започни да флиртуваш с нея и да й правиш комплименти, но не много, за да не й се вдигне самочувствието.
    Точно.

скокнете заедно от някъде...тфа ше ви сближи

Цитирай Първоначално написано от Телетъбис
    да бе, за сближаването аз предлагам секундното лепило Локтайд или пък "Капчица"... някой да го предложи на "кръц-клъц", моля ви...

Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Цитирай Първоначално написано от Телетъбис
    да бе, за сближаването аз предлагам секундното лепило Локтайд или пък "Капчица"... някой да го предложи на "кръц-клъц", моля ви...
    Понеже вие сте гадни,лоши деца и никой не искаше да ми предложи, си предложих сам.От начало не се съгласих и си отказах,ама после се навих и си залепих петата за гръкляна.Определено сега се чуствам по-близък...ама май трябваше да си сменя чорапите първо.
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си