- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nacionalna grina!?
POsledno 6te u4im li utre ili ne...gripna??
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
koi znae?!![]()
eeemm az sum ot SF edno zabytany daskalo i dneska govorih s klasnata mi (vidqhme se ) i tq kaza 4e bila obqvena GRIPNA EPIDEMIQ a ne gripna vakanciq , i ako imalo ne6to 6tqlo da se kaje ytre .... vsmisul 4e ako ima gripna 6e ni kajat ytre i vakanciqta 6te po4va ot vtornik nai-veroqtno .... taka 4e az ytre sum na daskalopa za vas nz
![]()
10.30 za sega ne ama ministara re6ava dnes dali da obevi nacionalna gripna !
Да днес се решава дали няма да има национална грипна.
http://novinar.org/?act=news&act1=de...mater=MjE1Mzsw
Дано да има.
Според мене ще даде поне 3 денаДАНО наистина! Аз днеска не съм на даскало и нз колко от моя калс и въобще отсъстват.
ako 6te ni dadat 6te e do kraq na sedmicata ili pove4e no ne i po malko !
Четох във вестник че днес се очаква да ни пуснат в грипна ваканция пък незнам.. аз съм си болна.. седа си у нас.. От моя клас ги няма 6 човека
бтв то май преди няколко години /2000г ако не се лъжа/ пак имаше същия случай.Много болни ученици, събота или неделя чакахме да се обяви грипна ваканция , не я обявиха и понеделника или вторника дадоха до края на седмицата.Нещо такова беше.Ще видиме довечера кво ще кажат по новините
12.30 ministara o6te misli da znaete 4e savetnika mu po zdraveopazvane 6to go vsavetva da ni pusne kazaha po BTV novinite v 12
Предстои среща на министъра на образованието Даниел Вълчев със здравни специалисти. На нея ще бъде обсъдено дали има основание за обявяване на национална грипна ваканция. Заболеваемостта в Северна България все още е ниска.
АБе всичко зависи от броя на отсъстващите днес дали надвишават 34% най-много да няма грипна и да се изпонатръшкат още ученици болни, ма не вярвам.Трябва да пуснат грипна. А евентуално ако има грипна тия дни ще ги отучваме ли по някакъв начин, нещо ще ни удължат ли срока? някой има ли някви идеи?
Може ли да ми дадете нещо като есе на тема "Как тълкувате стиха "ние бродим сами"?" по "Кръгпозори надвесени" на Н. Лилиев
абе на тоя министър ** ** *** ******* ****** ***** !!! Кво иска?! Да се разболеят и малкото останали здрави деца и тогава да обяви грипна ли ?!!?!!1 Неам думи просто.. а дано му дойде малко акъла и довече да съобщи, че ще има грипна ваканция ! Щото пък тва само с обявяването на грипна епидемия беше суупер тъпо..
http://www.minedu.government.bg/open...1-22_grip.html
Ура
А между другото забележете при ваканциите на коя дата е Денят на славянската писменост
http://www.minedu.government.bg/open...enu/vacations/
Нямам думи...
^е тва окончателно ли е ?
бду http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1138537 тва не е ли същото ?
Че е*а ли го дали е окончателно. И аз това се зачудих, ама сигурно. Днес е качено, а за да кажат нещо, би трябвало вече да са го решили. Така че... басамака. Утре сме на училище.
И това, дето си го дала е за началото на 2006![]()
yyeeeeaaahhhhh
V Blg ni ud1ljavat vakanciqtaaaa!!!!
Yesss!!!!
Дано верно да ни дадът грипна...В моа клас иначе от 28 човека липсват 15...В другите класове още повече...Оф абе дано да ни дадът в Сф че вече не издържам да ходя на даскало болна [-o<
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
az do kolkoto razbrah vakaciq pri nas predi 2 srok nqma da ima![]()
Не знам от кой град си точно, но определено утре(вторник) в София ще се учи!
Още веднъж ще кажа "Ура!"
********* **** ******* *********** ** ******** и така до безкрай... Иде ми да псувам, ама ще е на глас, няма да е във форума. Как може бе, как може?!? Нямало достатъчно болни а? Някой беше споменал нещо за ПМГ и гробищата... Пример: Днес 2 часа контролно имахме, съответно пълна тишина... Е да ама нямаше една минута, в която някой да не кашля или да си бърше носа. Ама няма как, болни, здрави там... Сутрин ставам, пия една шепа хапчета, слагам още толкова в чантата и тогава тръгвам, повечето ми съученици и те са така... Гррр... *&#$%$$*& министър...
Извинявайте за изписаните глупости, ама някъде трябваше да си изкарам нервите...
Аз съм от Плевен и днес ни пуснаха сички училища.. на даскало сме чак на 29.01.. и ще ни удалжат срока![]()
![]()
![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Пфффффффффффффффффффф АЙДЕ БЕ кога най-накрая ще решат?!?!?!Трябва да знам сега да уча ли за утре или НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
А пък в Стара Загора са я удължили!!![]()
Мамка му тъпака няма ли и тука да ни даде 3 дена!?!?
Вече и в Севлиево и Габрово е обявеносамо тук не!