.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Nacionalna grina!?

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат

Nacionalna grina!?

POsledno 6te u4im li utre ili ne...gripna??
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Guest
    koi znae?!

6y6ymy6y
    Guest
    eeemm az sum ot SF edno zabytany daskalo i dneska govorih s klasnata mi (vidqhme se ) i tq kaza 4e bila obqvena GRIPNA EPIDEMIQ a ne gripna vakanciq , i ako imalo ne6to 6tqlo da se kaje ytre .... vsmisul 4e ako ima gripna 6e ni kajat ytre i vakanciqta 6te po4va ot vtornik nai-veroqtno .... taka 4e az ytre sum na daskalo pa za vas nz

10.30 za sega ne ama ministara re6ava dnes dali da obevi nacionalna gripna !

Да днес се решава дали няма да има национална грипна.
    http://novinar.org/?act=news&act1=de...mater=MjE1Mzsw
    Дано да има.

Според мене ще даде поне 3 дена ДАНО наистина! Аз днеска не съм на даскало и нз колко от моя калс и въобще отсъстват.

ako 6te ni dadat 6te e do kraq na sedmicata ili pove4e no ne i po malko !

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Четох във вестник че днес се очаква да ни пуснат в грипна ваканция пък незнам.. аз съм си болна.. седа си у нас.. От моя клас ги няма 6 човека
    бтв то май преди няколко години /2000г ако не се лъжа/ пак имаше същия случай.Много болни ученици, събота или неделя чакахме да се обяви грипна ваканция , не я обявиха и понеделника или вторника дадоха до края на седмицата.Нещо такова беше.Ще видиме довечера кво ще кажат по новините
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

12.30 ministara o6te misli da znaete 4e savetnika mu po zdraveopazvane 6to go vsavetva da ni pusne kazaha po BTV novinite v 12

/wan`a`doo/
    Guest
    Предстои среща на министъра на образованието Даниел Вълчев със здравни специалисти. На нея ще бъде обсъдено дали има основание за обявяване на национална грипна ваканция. Заболеваемостта в Северна България все още е ниска.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    АБе всичко зависи от броя на отсъстващите днес дали надвишават 34% най-много да няма грипна и да се изпонатръшкат още ученици болни, ма не вярвам.Трябва да пуснат грипна. А евентуално ако има грипна тия дни ще ги отучваме ли по някакъв начин, нещо ще ни удължат ли срока? някой има ли някви идеи?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest

литература

Може ли да ми дадете нещо като есе на тема "Как тълкувате стиха "ние бродим сами"?" по "Кръгпозори надвесени" на Н. Лилиев

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    абе на тоя министър ** ** *** ******* ****** ***** !!! Кво иска?! Да се разболеят и малкото останали здрави деца и тогава да обяви грипна ли ?!!?!!1 Неам думи просто.. а дано му дойде малко акъла и довече да съобщи, че ще има грипна ваканция ! Щото пък тва само с обявяването на грипна епидемия беше суупер тъпо..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    http://www.minedu.government.bg/open...1-22_grip.html
    Ура

А между другото забележете при ваканциите на коя дата е Денят на славянската писменост
    http://www.minedu.government.bg/open...enu/vacations/
    Нямам думи...

Мега фен
    Град
    ^е тва окончателно ли е ?

бду http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1138537 тва не е ли същото ?
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Че е*а ли го дали е окончателно. И аз това се зачудих, ама сигурно. Днес е качено, а за да кажат нещо, би трябвало вече да са го решили. Така че... басамака. Утре сме на училище.
    И това, дето си го дала е за началото на 2006

Мега фен
    Град
    ахахах дам, баси ташака дето си правят тия в дата
    Така стоят нещата,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    yyeeeeaaahhhhh
    V Blg ni ud1ljavat vakanciqtaaaa!!!!
    Yesss!!!!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Дано верно да ни дадът грипна...В моа клас иначе от 28 човека липсват 15...В другите класове още повече...Оф абе дано да ни дадът в Сф че вече не издържам да ходя на даскало болна [-o<
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

az do kolkoto razbrah vakaciq pri nas predi 2 srok nqma da ima

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам от кой град си точно, но определено утре(вторник) в София ще се учи!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Още веднъж ще кажа "Ура! "
    ********* **** ******* *********** ** ******** и така до безкрай... Иде ми да псувам, ама ще е на глас, няма да е във форума. Как може бе, как може?!? Нямало достатъчно болни а? Някой беше споменал нещо за ПМГ и гробищата... Пример: Днес 2 часа контролно имахме, съответно пълна тишина... Е да ама нямаше една минута, в която някой да не кашля или да си бърше носа. Ама няма как, болни, здрави там... Сутрин ставам, пия една шепа хапчета, слагам още толкова в чантата и тогава тръгвам, повечето ми съученици и те са така... Гррр... *&#$%$$*& министър...

Извинявайте за изписаните глупости, ама някъде трябваше да си изкарам нервите...

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Аз съм от Плевен и днес ни пуснаха сички училища.. на даскало сме чак на 29.01.. и ще ни удалжат срока
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Супер фен
    Пфффффффффффффффффффф АЙДЕ БЕ кога най-накрая ще решат?!?!?!Трябва да знам сега да уча ли за утре или НЕ

А пък в Стара Загора са я удължили!! Мамка му тъпака няма ли и тука да ни даде 3 дена!?!?
    Вече и в Севлиево и Габрово е обявено само тук не!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си