.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: 2 v1pros4eta

Guest

2 v1pros4eta

ave kato se celuvate ligavqt li vi?(ole 4e t1po stana )kato se celuvam i mi ostaat nekvi ligi4ki (tva e seki p1t) dali az s1m vinoven za tva? a i o6te edno v1pros4e-celuvali li ste se s momi4e s obica na ezika i qko li e?

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Ми тва с лигавенето говори за неопитност на единия от 2-та, но ако продължавате в същия дух след време ще изчезне Тва да не те притеснява...Колкото до обецата на езика...казват че е яко, макар че все си мисля,че металния вкус не се променя особено Хахахах
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

Фен
    Град
    Монтана
    абее лигавенето тряя свикваш ако не можете да се целувате много добре е нормално ама де 6се научиш споко

Повече от фен
    mi tova s ligaveneto ne mi se e slu4valo(ili pone ne sym obry6tala vnimanie) a dali sym se celuvala s mom4e s obeca na ezika -> ne, ne sym

Malko pove4e praktika i ligaveneto 6te iz4ezne :P amii dali sum se celuvala s m-4e s obi4ka..Mneee
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

:P

mi tva s ligaveneto trqbva da opita6 da go predotvrati6 za6toto na 4oveka otsre6ta mu e otvratitelno postavi se i ti na negovo mqsto zabil su se s nqkoq macka i posle si celiq v ligi ujasno e!!!a ina4e sum se celuvala s 4ovek s obica-mi sa6toto e smisal samo edno top4e det se poqvqva nqma razlika

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Супер фен Аватара на Sarabi
    Лигавенетоо...когато се заплеснем на някъде и си продължим на автоматик Иначе не.А тези,които са се целували с мен могат да се похвалят,че са се целували с момиче с обица...аз си търся момче с обица,ама няма За сега.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    абее лигавенето тряя свикваш ако не можете да се целувате много добре е нормално ама де 6се научиш споко

да се надяваме
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    kogato bqh 5 klas se ligavih....a otnosno za obicata celuvala sam se s 4ovek s obica na ezika mi gotino e ama nishto osobenno
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на koalka
    С времето като свикнеш да се целуваш, предполагам няма да се появят лигички.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Веднъж само беше яко лигаво и наистина ОТВРАТИТЕЛНООООО

омг не мога да разбера кой ви кара да се опитвате да се целувате с нещо, което вместо да ви нацели дупката, ви лапва цялата глава и я джвака?

и кое му е лошото на лигите?тфа е най-лесният начин да хванеш някой вирус-кфо по-добро?

Пиърсинг на езика не би могъл да причини такива неудобства.Предполага знаеш какво представлява обицата.Не ми се вярва две кръгли топчета да успеят да се закачат...или наистина съм страшно зле по геометрия.Но оставам с убеждението,че кръгло и кръгло не може да се закачи.
    Пиърсинга на езика-за някои мода,за други лично щастие.А това дали са иди...младежи,тези с обиците сами ще си решат.

Не си остроумен.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.

Защо реши,че съм го приела лично?Говоря общо.Просто не бих си губила времето да го обяснявам.Преполага се,че всеки ще го разбере.Аз вярвам,че не бих успяла да си закача обицата.Значи говоря по принцип.За някой,който смята,че може и да успее.
    Виждаш ли,живота има две страни.Всеки може да приеме това,което му харесва.Едната страна е хубава.В нея теб те няма.Другата страна не е толкова хубава.В нея теб те има,а останалите са принудени да те търпят.Теб и подобните ти.

Не си остроумен.Наистина можеш да си помогнеш и...да се метнеш от някъде,за да не будиш съжаление,досада и омраза хората.Най-вече съжаление.
    -Мръсен старец.

Лично стана след втория ти пост.

Спри да правш малоумни теми и Сам Си Прерязвам Гърлото(четеш книги...надявам се...явно знаеш азбуката).
    -Мръсен старец.

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Лично стана след втория ти пост.

Спри да правш малоумни теми и Сам Си Прерязвам Гърлото(четеш книги...надявам се...явно знаеш азбуката).
    Е, как да не чета книги. Вече трета свършвам. Даже ми е интересно какво ще се случи с патето накрая.
    бе да бееее, признай си че мама ти ги чете и ти пише тука постовете^^ какъв си такъв... комплексиран (тва не е следствието, ма гледам че сички го повтарят)

Радвам се.Патките са интересно нещо.Хвани после и за някоя кокошчица.С късмет после може и да станеш месар.Ако не си отрежеш ръката с някой сатър,разбира се...

Та не се притеснявай за хората с обиците.Това исках да ти кажа.
    -Мръсен старец.

Радвам се.Патките са интересно нещо.Хвани после и за някоя кокошчица.С късмет после може и да станеш месар
    Или пък да увладее мистичното изкуство да снасяш яйца О.о

Лелее,че той ще стане по-велик магьосник и от Астор!
    Нее...по-добре да си отреже ръката със сатър.
    И винаги като вариант остава самоубийството...
    -Мръсен старец.

Супер фен
    Ligavq se samo kogato ne mi e do celuvka v tozi moment,a choveka s men iska da se ... T'va e samo s posledniq mi priqtel .... Men ma e gnus i za tova ne sa i ligavq,ama s nego samo eitaka kat sa celuvame go pooligavqm .... Ma nalii ne mi e gandno na men ...
    Обичам те <3 !!!

донт би джелъс, като Астор има доста, всъщност доста ви бива в това да омагьосвате с тъпота О.о
    толкова тъпа тъпота че нещо остро като сатър не помага мн...
    омг как да намеря ЪГЪЛА при положение че светът е толкова ТЪП?

Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    донт би джелъс, като Астор има доста, всъщност доста ви бива в това да омагьосвате с тъпота О.о
    толкова тъпа тъпота че нещо остро като сатър не помага мн...
    омг как да намеря ЪГЪЛА при положение че светът е толкова ТЪП?
    Никога не съм си представял, че ще се влюбя в чорап...
    *праща ти въздушен мухъл*

Самоубий се.Заедно с любимия си.Така ще можете вечно да сте заедно.
    Ще улесните значително и света около вас.Ще ви намеря гробно място...точно до сметището.Знам,че си падате по силните миризми.
    -Мръсен старец.

Интересите ми не са насочени точно към иронията и комедията.
    Винаги можеш да си отржеш ръката и да ми я дадеш...да разуча костите й от близо.Или да се самоубиеш...ще ми е още по-интересно.Повярвай ми,ще се погрижа...добре...за трупа ти.
    -Мръсен старец.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си