.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

za tezi,koito sa s BitComet

iskam da vi popitam ne6to tezi,koito sa s programata BitComet,zna4i kato si izteglq film si go gledam,oba4e kato go iztriq v Transfera sled tova ne moga da go gledam pove4e,za6toto qvno trqbva da go zapametq po nqkakav na4in. ako nqkoi slu4aino me e razbral da pomaga.
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

aide be hora,na nikoi li ne mu se zanimava da napi6e dve red4eta?
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

ми най-вероятно триеш не само торента ами и филма с него ... ии по-добре не ползвай bit comet - правеше някакви грешки в тракерите - сложи един utorrent и готово :P

Повече от фен
    като искаш да го изтриеш от списъка със свалящите се неща, след като вече се е свалило натискаш десен бутон върху него и после изтрий задачата само, а не изтрий задачата и всички файлове иии също филма или там квото си свалила може още да е на компа ти- просто да не помниш директорията, в която си го свалила. не ми се вярва много ама все пак...

Като става на въпрос за Bit cometa. Вие с кои версии сте? Аз съм с 0.70 и от скоро не съм доволен. Като си сваля филм по някои път не може да ми се отвори и като влеза в папката на филма ми дава грешка на My computer
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Guest
    и аз съм с 0.70 без оплаквания съм, но от сумати време нищо не съм сваляла, може би за тва не ми се е появил проблем а иначе музика си свалям с limewire и съм си доволна що годе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си