- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти
Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от запознат
Я я питаи тая какчка за 3-ка![]()
Hahu Hihi
Тц тц тц...на къде отиде светът...Аз като бях 6 клас се вълнувах че случайно някой ме е погледнал или че съм получила валентинка от някоя приятелка...Виж сега ,мойто момче,ако притиснеш своята какичка,по-добре да я цункаш за сбогом за трети път!Че вие ако сте се целували два пъти...Я по-добре седни да четеш Хари Потър както нормалните шестокласници и остави секса за когато самия ти си готов....
Събуди ли се вече??![]()
![]()
![]()
6 клас?![]()
Какви глупости говориш бе дете ...сигурно още приличаш на калинка ....150 , 45 кила! За кви глупости говориш? А и няколко месеца сте се целунали 2 пъти! Как ...по бузката ли? Сам каза че те приемала за "братче" ли какво беше там...и само те гушкала и т.н. Ми на тая възраст как да те приеме? Като мъж ...като сексуален обект ...? Как очакваш да те приеме?
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Надигни се на пръсти тамън вече ще си до путката и почвай да лижеш щи пусне![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
Какичката със сигурност има големи цици. Привлякла е младежа. Има множество момичета, които си падат по по-млади мъже. Какво пък. Няма нищо лошо в това. Всеки с избора си.
I massage sweet boobs
Вие сте малоуМНИ. КВо толкоВа ви шокиРА?Първоначално написано от XXX_f
az sum male u 3 klass i praveh sex s 7 klass v dvora na daskalo![]()