- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- koe e nai-qkoto daskalo vav varna
e ima tema za burgas 6te ima tema i za varna ! moga da kaja koe e nai gadnoto -1va ezikova! a koe nai vi kefi?
4ta,ikonometo,humanitarnata..abe subektivno e dosta!
Look deep inside me ...
Pgsag " Vasil Levski "![]()
K1de 6te da e tova Talisman?
Look deep inside me ...
prirodo matemati4eskaimate li takova...
tam u4eshe bratov4edka mi
![]()
Ima,tva e 3ta PMGПървоначално написано от [B
Ma az nqmam mnenie za neq,4uvala s1m samo nqkolko raboti..i vse pak,nz.
![]()
Look deep inside me ...
Ами аз уча в 1 ЕГ .. не е лошо, със сигурност не е "най-гадното даскало" както беше казано по-горе ( 1 ЕГ е на 6 място в класацията на училищата в България по европейски стандарти), но не е и най-хубавото.
За другите нямам мнение.
Th3WildAng3l q kaji koq si,4e mn hora znam ot tam ,kak se kazva6,koi klas si?
Look deep inside me ...
аз си харесвам руското, но другата година сигурна ще хоидя в първа или четвърта... Най-яки според мен са 4а и руското![]()
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
yeah babyПървоначално написано от real-girl
![]()
wtf
Когато бях кандидат студент, най-много бяха приети от МГ-то, след това от ПГИ. Сами си правете сметката. Лично за мен, езиковите гимназии не са кой знае какво (можеш да ги посещаваш събота и пак да излезеш с диплома от тях). Много по-добре е да се учи например в хуманитарната(по нататък продължаваш с история или нещо подобно), строителния(за архитектите особено е добра подготовка) или някой от икономическите(страшно улеснение като влезеш да средваш). Та....такам. Това е моето мнение.
Ползва търсачката.
Mi v1v Varna ( Profesionalna gimnaziq po - stroitelstvo , arhitektura i geodeziq ) Blizo do Mebelna palata eK1de 6te da e tova Talisman?![]()
Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
Свобода за Българските медици в Либия !!!
Ruskoto
Автото и Механото
pge/elektroto/ 6totu az sam tam :P
руското и икономето
"Добри Христов"- Национално училище по изкуствата, познато още като Музикалното /ама има и художници/, страхотно е там , програмата е лека, не те презорват по общообразователните... Само дето си от осем до пет...ама си е супер, а ако си художник-има и практики... Яко е
/то е гимназия де, ако някой не знае/, за основните не мога да кажа, бях в Славейков и беше нормално, още повече че е до нас...
Ами аз съм от 1ва ЕГ, така че би трябвало от солидарност да кажа, че е най-хубавото. и наистина не е лошо, в сравнение с повечето е много по-добре...Ама мен още ме е яд, че не влязох в Хуманитарната да си уча история и да се кефя на животаА иначе и 3та ПМГ е хубаво доколкото знам
Но най, ама най-якото даскало е "Климент"!!!