- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirki
kak da nakaram gadjeto da mi pravi svirki? Dosega ne go e pravila no sum siguren 4e iska i moje bi se pritesnqva. Mnogo puti mi e kazvala 4e 6e mi izpulni jelanie i da kaja kakvo iskam no nqkak si iskam tq sama da se seti. Tupo e da kaja are sa duhai mi. A ina4e spored men tq go iska no trqbva po nqkakuv na4in da q sklonq no bez da i go kazvam direktno.
казаваш и искаш ли да опитаме нещо ново и ако каже да кажи и!
Craig David-Walking Away
Преди един-два дена имаше почти същата тема.
Потърси я просто.
2т. системно, бан по профил и ип.
Казва6 и падай на колене за 10-20 мин и тя 6те те разбере![]()
защо не иска да ти духа...?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
На сила е малко глупаво да го правиш...някак си....няма да се получи добре
Остави я сама да прецени кога да направи тази крачка, явно за сега не еготова още
хах "искаш ли да ми доставиш голямо удоволствие и после аз на теб?"действа хаха
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Съгласна съм!
И все пак... ако толкова го искаш и виждаш, че и при нея е така..... Хората са казали, че каквото дадеш - с такова ти се отвръща![]()
пич, тя е жена. сама няма да се сети. или ще се прави на ударена защото много от тях кадето могат да минат тънко - минават. удари и един език да няма за какво да се хване и просто и кажи - харесвал орален(ако са ти правили) или чувал съм че е яко(ако не са ти правили). Какво ще кажеш да опитаме?
Не е толкова сложно....
Hva6ta6 q za kosata ,otvarq6 i ustata i si paha6 onaq rabota
![]()
![]()
Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
Само такива съвети да даваш!
Дано някоя те остави без пишка![]()
![]()
![]()
![]()
Mi kani6 q 2-3 pyti v vas i na 4-tiq e fatalen svalq6 sutiena i zima6 sladko ili ne6to romanti4no maje6 q oblizva6 ... i posle tq 6e te oprai ako go e praila![]()
кажи и "лапай ку*во за престиж"хехе бъзикам се.
ами кажи и нещо като "мило, искаш ли да пробваме..." и така да и кажеш какво искаш![]()
Predloji i da napravite pozata 69...![]()
Просто се заговорете за свиркитеПитай я кво мисли по въпроса,без директно да и предлагаш...ако е "За"-действайте!
![]()
bahti suvetite davate!!!!!!!!!! 69 nz si kakvo!!!offffff prosto kogato pravite seks po nqkakuv na4in i podskagi be 4ovek!!!!tolkova si .......aide bez obidi~![]()
![]()
![]()
----@alkoholut____e____VRAG____@@@___na__4oveka<no bog e kazal^bi4ai vragut si!!!!!!!!
"lapai i se potapqi!"Първоначално написано от Анонимко
защо първо ти не я лижеш после тя ще се сети а ако не се сети й кажи какво толкова![]()
Tove e malko tupo...ne e kazano,che po princip toi pruv kato q lije,tq sled tova nepremenno trqbva da mu vurne 'jesta'.Za tova otnovo kazvam-nai-dobriq variqnt pozata 69-taka i dvete strani shte sa dovolni![]()
Изваждаш си го,хващаш я за косата леко насочваш главата й към хуя ти и и казваш move baby