- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я и не искам да правя секс с нея
Със същото?Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
e krem4to moje da ti kaje kak e 1 godina da sedish na suho i samo na pregrytki i gushkaniq ...... mm super a krem4e ? na mama monahinqtaПървоначално написано от krem4et0
![]()
tete shte se gordee sys tebe i shte te oredi u vinproma![]()
Много интересно... Ако се притесняваш, че нещо не си наред... спокойно хахаха съвсем скоро ще ти се прииска. Може бе сте в началото още и затова. По принцип няма нищо лошо. След гушкането и целуването ще стигнете и до секса![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от ATAKABG
съгласна съм
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mi gu6kaneto i celuvkite sa edno na ruka...no ako mnogo se obi4ate 6te razoubrazite kato pravite sex...6te vi aresa![]()
и какъв точно е проблема в случая ?!?!?!?![]()
NIKOI ne e kazal 4e kato si ima6 gadje trqbva da spi6 s nego,naprotiv to jelanieto si idva samo i kogato si gotov togava go pravi6,a ne da go pravi6 bez jelanie nali vse pak trqbva da se pravi s lubov...
mi brao super.. radvai seTakiva kato tebe sa rqdkost :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Пич да нямаш температура1 савет ако не я "изръбиш" сега друг ще го направи
![]()
Първоначално написано от CaRaMeL4eTo
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ми недей прави секс ... правете любов
Alliance binds us..
> Best song ever!
де да бяха сички момчета така....в главата им се върти само едно "коя да си хвана и как да я изчукам..."радвам се че поне едно момче не мисли така...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
евала ... Евала ... наистина тва беше отговорът ... То си личи кой е точен![]()
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ми щом не искаш не го прави!ма само да те предупредя, че на нея може да и се иска да се сближите повече и като вижда, че ти не я искаш да те остави, защото все пак е яко когато едно момче ти покаже, че те желае.и когато момичето види, че нищо не правиш да и стане скучно само да се гушкате и цункате и един ден да ти сервира, че нещо не се получава!ама все пак ти си знаеш! :P
Let The BEAT Control Your Body
в преводПървоначално написано от radito
пич отвлечи майка и преди да е станало твърде късно.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Mdammm........ i az mislq,4e e taka.![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Е нали момичетата уж не искате секс и обвинявате момчетата че търсят само в коя пyка да си заврат кypa?Първоначално написано от radito
Малееееееееее..... Тва "жал" звучи като "не искма да и пчичинявам тези мъки"Просто толкова се влюбих че ми е жал да правя секс с нея.![]()
Иначе не мисля че всяко момче иска само секс. Това са несправедливи обвинеения към нашия пол и се засягам
![]()
![]()
Спрях да ви чета отговорите до половината,защото от някои много се отчаях!Вии нормални ли сте бе?!Момче да не иска секс и било страхотно!Вярно супер яко е да я обичаш много и да си я гушкаш,ама секса е част от природата!Да не би да няма сексуално привличане?!
Една истиснка връзка не може без секс(ако е за по-дълго време)!!!
А може би става въпрос за нещо,което нито едно от вас малки глупави същественца не е изпитвало,а?
Нарича се обич.
В случая обич към нещо твърде невинно,явно.
![]()
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“