.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: косата

Hybrid View

scared
    Guest

косата

Имам огромен проблем. Преди имах супер здрава и голяма коса. Но един ден просто почна да капе. Отначало си мислех че ще спре, но не. Тя продължава да си капе, а пък аз съм с много по-малко коса от преди. Почвам много да се плаша. Нито съм си боадисвала косата, нито използвам преса. Просто незнам вече.

Ralityyyyy
    Guest
    Amii mnogo zavisi na kolko godini si...i moqta kame beshe mnogo gysta sega ve4e pak e no ne chak tolkova(ama az sam q boqdisvala) nai-veroqtno pada poradi nakysvane zatova si vzemi shampoan protiv nakasvane i probvai s nego.ako do 2 meseca ne spre da pada idi n lekar..

Град
    Панама
    Яж бадеми.една моя приятелка секи ден си ядеше бадеми и косата й стана мн гъста.Ако не е така поправяите ме

Guest
    po-dobre o6te otsega otidi na lekar da ti kaje ima li problem i kak da go opravi6.moje da e ot lipsa na vitamini.nedei da 4aka6 da stane o6te po-zle.

scared
    Guest
    Ами не мисля,че е накъсване. Направо си пада. На какъв лекар да отида? Или пък някой шампоан,но не знам кой е ефикасен?

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Отиди в някоя аптека и си купи бадемово масло и си прави маска на косата с него,купи си и шампоан и балсам за заздравяване на косъма от самите корени...като отидеш там и като попиташ те ще те опътят за марки и всичко друго,което те интересува,но бадемовото масло наистина помага много!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

scared
    Guest
    Ами незнам до колко помага, аз се мазах с него няколко пъти, но после косата ми остава доста мазна на някои места. Колкото и да се старая все не се измива хубаво това мазно масло. А и ефект не съм забелязала. Само дето ми оправи ужасния пърхут

Guest
    ima edin shampoan "pregain" se kazva mn pomaga az sam go probvala zazdravqva kosata i pravi korenite po silni probvai go

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от scared
    Ами незнам до колко помага, аз се мазах с него няколко пъти, но после косата ми остава доста мазна на някои места. Колкото и да се старая все не се измива хубаво това мазно масло. А и ефект не съм забелязала. Само дето ми оправи ужасния пърхут
    Ами може би просто не си редовна...аз когато го използвах се мазах по 3 пъти седмично в продължение на месец и освен,че косата ми стана по-плътна,а и доста ми помогна с растежа...А това че не можеш да го отмиеш както трябва вече незнам на какво се дължи...

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    fitoval -mn. hubav shampoo i podstrijka
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    А колко ти капе косата? Нали знаеш,че е нормално до 100-150 косъма на ден да капят
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Мани ги тия кво приказват!Тва са глупоси.Ти ще оплешивееш!Ще станеш като него
    А ако не искаш яж картофи,после се изсери и се намажи със сместа.Повтаряй процедурата 2 пъти дневно в продължение на месец!Ще имаш здрава коса дори и като те изровят от ковчега ти след 1000 години
    Твърде просташко!

По-добре отиди на лекар, щом не си я третирала с нищо, сигурно има друг проблем.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    вземи си шампоан Revalid!помага много!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на koalka
    Имах същия проблем като теб.Преди имах много гъста коса, но с времето падаше доста и стана по-рядка от преди, определено.Отидох на фризьор, за да ми я подкъси, защото надолу беше много тънка и й казах и тя ми каза, че в тази възраст структурата на косъма може да се промени и е нормално понякога така да става.Съветвам те да питаш някой специалист.

Guest
    мога да те посъветвам моята маска,от която съм много доволна!постига се голям обем ,но за косопад трябва да се почака известно време значи ти си реши дали да я опиташ:2 с.л тривитаминол/от ветеринарна аптека/2 с.л.оцет,1с.л зехтин ,1с.л кисело мялко и един жълтук ,а ако имаш и хума иделано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си