Не ми ли прочете мнението бе... Бог е реалността, субстанцията и, реалността я виждам и пипам всеки ден... колко пъти треа да ти го казвам? Може би не знаеш какво е субстанция-http://philosophy.evgenidinev.com/substantia/Първоначално написано от LunaTriCk
...да живее Бог!Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Чакай малко, нали сме създадени по първообраз на Бог. Следователно и той трябва да има два крака и две ръце. Какви субстанции намеси ?? Ах, горкото...много се обърка.![]()
Като говоря за Бог нямам предвид християнския... казах го още в началото на темата.... Ще вземе да ми писне да ти повтарям като на малко дете... Знам, че не си тъп, не се излагай....Първоначално написано от LunaTriCk
Важна добавка, наистина, тъй като меч в г*за наистина си е героична смъртПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Аха, ясно. Разбрах за твоя Бог. Няма смисъл да ти доказвам, че не съществува. След време като натрупаш опит сама ще се убедиш. Мога да ти докажа, че няма смисъл от него.![]()
Бира да има и в Рая отивам.![]()
![]()
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Има, давай... И незнам дали има смисъл, ама нали това беше целта на тая тема- да установим истината. Хайде, доказвай... Не, че не вярвам, че ще успееш.Няма смисъл да ти доказвам, че не съществува.
"Бог е мъртъв" - НицшеПървоначално написано от LunaTriCk
"Ницше е мъртъв"- Бог![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Има два Бог-а
Едния Бог ГОСПОД
И имаше един,който завинаги остана в сърцата ни,но ни напусна-АДОЛФ ХИТЛЕР
2 и 11т. системни нарушения = бан
Първоначално написано от Metoman
![]()
ахахахахахаахахахах
Каааакто и да е...Между другото е правилно да кажеш,че той "ви е напуснал",защото не вярвам родителите ти да са били родени през 1945...![]()
Ииии с какво Хитлер "остана" в сърцето ти ?
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
[/quote]АматьиорПървоначално написано от Бунтар
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Метоман ако говорим - де да беше с некой куршум...Първоначално написано от Red.Chil
С това което вие антифата н знаете.....Вие знаете само Сталин,Берия,Гулаг...Курец за такивакато вас!
Ечовече, представяш ли си какъв е бил
тоя Хитлер, е така, а?
![]()
[изпростява/]
Нека да говорим сериозноПървоначално написано от scion_of_Storm
...Защо според теб,Хитлер е
????
Че реалността няма субстанция? Или-по-вероятното- че няма реалност? Вселената не е реална? Ти будист ли си бе? Или си някякъв некъдърник, на който не му е останал друг аргумент, освен че е много голям и мъдър, повече от възрастните и напреднали философи(нямам предвид себе си, разбира се, аз съм непълнолетна дървена философка... имам предвид Лао Дзъ, Аквински...)... Хайде да не се обиждаме, но какво си се разписал, като така и не можа да ми дадеш каквото исках- едно добре аргументирано, леко софистко изказване...Първоначално написано от LunaTriCk
Ама аз те питам с какво ще остане Хитлер в сърцето ти,не те питам нищо за анти-фа.Първоначално написано от Metoman
И между другото ти не знаеш дооста неща,като например това,че анти-фа не означава R.A.S.H. ииии по принцип няма нищо общо с комунизма.
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Знеш ли защо Хитлер е велик?Защото е обединител,защото от умираща велика сила я прави най-могъщата велика сила....Хитлер & СИЕ прави така,че Чембърлейн да си подаде оставката,Чърчил да се насере от страх,Сталин да испраща млади момчета без оръжие и да умират планини от хора,САЩ да се крие и да прави спогодби като "Заем-Наем"Първоначално написано от Red.Chil
Германския народ е бил в такъв тежък период,че по време на първата голяма световна криза,че един щатски долар се е търгувала срещу 5 000 000 000 гермаснки марки,премахва Версайската система,спира да се плащат реперации и войсковата спогодба за 100 000 армия,без военни деиствия си завръща престъпно отнетите : Судетска,Саарска,Рейнска,Р рска чрез топъл аншлус е присъединена Австрия,а по-късно и ЧехияДа ти доказвам ли още колко велик е бил този човек?
Браво, измъкнал е Германия от калта. За да може да я набута още по-дълбоко. И той има вина за Токио Хотел!![]()
Да ве виж каква е Германия сега....Ако не е бил той още е щяла да изплаща репарацииПървоначално написано от Бунтар
И по-добре... Така нямаше да има стотици хиляди немски пенсионери от средната класа, пляскащи в ритъма на кънтри, и американизирани немски пубери, които да ми замърсяват ноосферата.![]()
Реалист съм. Когато отида на заведение, Бог не ми плаща сметката. Бъркам в моя джоб. Когато имам изпит или контролно, Бог не го решава вместо мен. Вадя сам пищова. Когато съм болен, Бог не ме лекува. Сам ходя до аптеката. Когато съм жаден, Бог не идва да ми донесе вода. Пускам кранчето. Когато си счупих ръката, Бог не дойде да ми я оправи. Дойде Др. Митев.Първоначално написано от Muse_of_Madness
Къде е Бог ?