Da vi kaja 4estno neznam dali tazi tema e za tuka ama 6te q pi6a tuk
taka:gadjeto mi mi izneverqva i neznam kakvo da pravq az sum obedena v tova i se 4udq dali da skusam ili da go pomotaq malko.Naprimer da mu kaja 4e znam i da go nakaram da skusa s neq i sled tova da go zareja ili ne6to takova.Are molq vi kajete mi kakvo da pravq s nego.
Точно така, ама като го мотаеш, не забравяй да вържеш каишката здраво и търпеливо да го изчакваш да се изпишква.Първоначално написано от Анонимко
Да, после пак да се съберете, да си родите тризнаци, едното да се окаже извънземно, после следва развод, отново се събирате и пак се разделяте.Първоначално написано от Анонимко
И аз гледам мн сапунени сериали^^
Помотай го малко пък после да види че не тряя се подиграва с тебе!!!
Отрежи си ръката.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
и после го бий с нея по главатаПървоначално написано от anubite
![]()
Какво ти да го мотаеш- в момента той те мотае!По-добре се разделете, няма смисъл тоя фарс да продължава.
ами хвани си и ти още едно гадже или го нокарай да мисли че имаш такова![]()
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
fa6ta6 go v kra4ka,pravi6 skandal,bii6 mu dva 6amara da se os1znae i si fa6ta6 drug!![]()
Гадно ли искаш да му направиш? Ми хващаш си едно момче под ръка и отиваш с него при приятеля ти и тази с която ти изневерява и почваш да се целуваш с този пред тях ако имаш смелост.Ай да видим какво ще ти каже, аз бих го направила това.Не позволявай да те баламосва повече...
под ножаааа !!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
izneverqvai mu i ti![]()
Защо му позволяваш да те прави на глупачка?Мисля,че трябва да сложиш край на тоя безсмислена връзка.Но все пак..поговорете и нека ти каже защо ти изневерява и да ти се извини(ако естествено се чувства виновен за това),все пак това е най-малкото което може да направиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!