- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В кое училище девойките са най-ебливи?
XXX_f написа:
Geo Milev Varna
Ето човек ко повече иска6 тя сама си направи реклама че е една от наи ебливите путки иди при нея няма да има6 никви грижи.![]()
Ти май малко реклама си прайш а? Като спре пред даскало какво? Кой Знае какъва му е дърта баварията хаха тя ако беше хубава щеше ли да се рови из форуми геят му мазен хаха смешен си..Първоначално написано от Анонимко
А Ако това не си ти случайно леко на гей ми удряш знаеш ли тъка влекът те чичковци с колички а ?![]()
![]()
![]()
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Не си ли си се замислял, че страдаш от тежка форма на педофилия!?Първоначално написано от Георги Герганчев
Първоначално написано от Анонимко
Леле чичо ти май ми се струваш с същият ип адресс нещо да не си ходите на гости а ? Смешник![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ебеме млади девойки а вие духате супата и се ядосвате че не ви огрява![]()
хаха прост си.. не не.. мега прост.. и кфо като имаш некфа си кола там и кинти.. кфо от тфа? как може да си мислиш че такива неща имат значение.. ей такива мн като тебе сдуханяци и 'гЪзари' как ги храним майка ти педофилска.. ела спри пред мойто даскало е балък.. кфо можеш да дадеш ти на едно момиче е.. въри се гръмни шибаняци как ви мразя..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Аз ти казах че сте хейтъри сичките тревомани.Първоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
2т. системно
Идвам само да кажа, че искрено се забавлявам на тази тема.
Яка си е ебавката, но е можело още мааааалко да се поукраси.
Нищо, в скоро време ще покажа на автора как се пуска тема ебавка.
Виж по детските градини там са ебати кучките![]()
Don't hate the player , hate the GAME!
аз ги шибам още в утробите на майките им
znai6 kvo predlagam da otide6 v radnevo! v edno specialno zdravno zavedenie takiva momi4eta ima 4e.... 6ti iz4ezne jelanieto! 6a ta skasat prosto...Първоначално написано от Георги Герганчев
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Ако си мъш ми дай телефона...Да се учоворим каде да ме помпаш в дупаратаПървоначално написано от playful_baby
![]()
Що да е ебавка, бе, тъпанарО? Темата според мен си е супер реална. Човека му се ебат свежи пиченца и понеже знае, че тук 95% от потребителите са ученици, и затова пита. Тъкмо ще знае за голяма част от градовете от кои училища са ебливите пичета, и няма да губи време да ги търси, а като отиде в друг град, според информацията от форума ще знае накъде да се насочи.Първоначално написано от Forgiven
![]()
Левски шампион але але!
Много си прав, братле. И аз се информирам от тази тема. Младите пички по училищата пускат редовно, а като знаеш и къде са най-дашните става още по-лесно от към време. Отиваш и гепваш.Първоначално написано от air_J
emi kato iskate eblivi momi4eta xodete vuv "Friziorskiq"![]()
Не е верно! Там отидъх веднъж на среща от чата с едно момиче с ясната мисъл да правим ебняк без ммного много разправии. И кво се оказа - първо че тя не ме изкефи щото не приличаше съвсеем като на снимките ама аре щех да се прежаля, второ правеше се на отвореман не искаше да се шлякаме па и не държах да е чак веднага, и трето оказа се че майка й бащай чичо й леля и не знам си кой още са полицаи, дядо й е некъв полковник военен, братчеди некви барети майката си ебалоПървоначално написано от Анонимко
. Тва момиче ше е единственото къде ше се ожени девствено
![]()
![]()
но както и дае отплеснах се много от темата.
Ново предложение - 96тго в лулин, майкоооооо за кво стааа въпрос таммммм.
2т. системно
абе не знам ама ако дойдеш у нащо ще ти ебнем гъзо
Къде е вашту бе отвореняк.![]()
2т. системно
Да ти еба пуутката майчина боклук.Мама ти деба _)_Първоначално написано от Amayo