- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 24 часа само ти и любимия човек :)
Как си представяш 24 часа само ти и любимия ти човек да сте заедно.Никой да не ви търси и беспокои.Никой да не може да ви попречи да направите каквото и да е.Да се отделите от реалнота.
Какво бихте направили и каде бихте отишли?
{{{PAPI}}}
Усмихни се,утре ще баде по зле!
ше сперкамти у ред ли си ?
Бих й отрязал ръката и после ще се обадя на полицията, че в канавката до пазарчето има труп с две отрязани ръце. След като те дойдат и установят, че трупа няма само една ръка, ще си помислят, че са объркали канавката, ще я оставят и ще продължат търсенето. Ще извикат подкрепления, после репортери, след това и Бойко Борисов, ще ме интервюират, без да искам ще се издам, че аз съм я убил, ще ме затворят, след 20 години строг режим ще изляза от затвора и ще се върна в същия форум, за да напсувам този, който преди 20 години бе пуснал темата.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
6те се изкъртим от ебане..хах![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Какъв възвишен поглед над нещата, само...Първоначално написано от pampers
dam....mnogo seks 6te ima....![]()
+1Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
![]()
Незнам не обичам да стоя сам
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
wow...Perfektmo...shte byde![]()
...is just too little too late...
Ще ни бъде супер хубаво, ще се отдадем на спомени и на нови моменти и незнам на какво ощеАма то да се случи пък тогава ще му мислим
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Мечтая си за това честно казано.Ще бъде много хубаво.Ще правим най-различни неща, ще си лежим в леглото цял ден и ще си спим гушнати, много неща...
Пффф...не си го пожелавайте...питате ли ме мене постоянно с тия Телетъбита кфо ми е![]()
... сополите ще текат по възглавницата... ах, този грип...Първоначално написано от koalka
6te si igraem na ginekolog...........![]()
Дъ бест аватар от галерията
Мечтая си за това. Ама едва ли някога, ще станеИначе ще има гупкане, милване говорене, секс и т.н.
Ами само хубави неща ще правим![]()
тва е збъдната мечта аз и моята приятелка си мчетаем за тва ама мама тате пречат кат ще да е ххх бихме си прекарали целия ден в нас щяхме да си готвим ядене да гледаме филми да се осамотяваме и да си лежим само да се гледаме да правим и ЛЮБОВ и да спим щяхме да си прекараме незабравимо .........аз съм и обещал че ще стане и ще го направа хххПървоначално написано от sexiiiii
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
UU mi kak ako o6te sus sega6niq mi priqtel ne sum bila 24 zaedno no mislq 4e s nego 6te mi bude adski priqtno i sum sigurna...mi hubavo e da si s lubimiq 4ovek navsqkade i po vsqko vreme nqma zna4enie dali 24 4asa 6te si s neq ili samo 6te q zurne6 za 5 minuti.vajnoto e 4e tozi pogled...ogrqva denq ti
PSmes mngoo romanti4no govorq po temite...naprvo mee sram
На мен ми се е случвало доста пъти. Имаше дори и период, в който си бяхме само двамата в нас. В началото не мърдахме от леглото, само по някое време някой от двамата слизаше до кухнята да донесе малко подкрепление и след това отново се захващахме с ласки и т.н. След около 2-3 дни разбираш, че като си сам живота не е само любов. Храната свърши, трябва да пазаруваш, да почистиш и бързо, бързо се връщаш в реалността. Но преди нея има много часове (най-малко 24) изпълнени само с любов и други хубави неща.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ami da vi kaja tova e nai-strahotnoto ne6to!
Bqh s priqtelqt mi lqtoto 10 dena i 10 no6ti sami na more, v mnogo qko hotel4e, pravehme kakvo si iskame, po koeto iksame vreme na denono6tieto, be6e strahotno! Neveroqtno qko e da si se budim edin do drugA i mn dobre se razbirame, nqi-qkoto mi lqto!
Posle 3 dena bqjme non-stop zaedno kogato toi doide pri men vuv Viena i taka i ne uspqhme da se nasitim edin na drug...! den i ne6to ne mrudnhame ot krevata, nakraq se bqh proturkala...![]()
Neverqotno e use6tatneto da sme postoqnno zaedno!
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Първоначално написано от koalka
ама абсолютноооо
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!