.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

24 часа само ти и любимия човек :)

Как си представяш 24 часа само ти и любимия ти човек да сте заедно.Никой да не ви търси и беспокои.Никой да не може да ви попречи да направите каквото и да е.Да се отделите от реалнота.

Какво бихте направили и каде бихте отишли?
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ше сперкам ти у ред ли си ?

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Бих й отрязал ръката и после ще се обадя на полицията, че в канавката до пазарчето има труп с две отрязани ръце. След като те дойдат и установят, че трупа няма само една ръка, ще си помислят, че са объркали канавката, ще я оставят и ще продължат търсенето. Ще извикат подкрепления, после репортери, след това и Бойко Борисов, ще ме интервюират, без да искам ще се издам, че аз съм я убил, ще ме затворят, след 20 години строг режим ще изляза от затвора и ще се върна в същия форум, за да напсувам този, който преди 20 години бе пуснал темата.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    6те се изкъртим от ебане..хах
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    6те се изкъртим от ебане..хах
    Какъв възвишен поглед над нещата, само...

*_*
    Guest
    dam....mnogo seks 6te ima....

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    еми... първо бих изследвал всичките и дупки

Не бе,сериозно сега,ако е любимия човек и си се обичаме ше си изкараме един страхотен ден,усамотени някъде. Цял ден ще правиме любов,ше се гушкаме и ще си се радваме един на друг...
    +1

Голям фен
    Незнам не обичам да стоя сам
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

wow

wow...Perfektmo...shte byde
    ...is just too little too late...

Голям фен
    Град
    на луната
    Ще ни бъде супер хубаво, ще се отдадем на спомени и на нови моменти и незнам на какво още Ама то да се случи пък тогава ще му мислим
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на koalka
    Мечтая си за това честно казано.Ще бъде много хубаво.Ще правим най-различни неща, ще си лежим в леглото цял ден и ще си спим гушнати, много неща...

Пффф...не си го пожелавайте...питате ли ме мене постоянно с тия Телетъбита кфо ми е

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мечтая си за това честно казано.Ще бъде много хубаво.Ще правим най-различни неща, ще си лежим в леглото цял ден и ще си спим гушнати, много неща...
    ... сополите ще текат по възглавницата... ах, този грип...

Вече ми се е случвало ... Хубаво е да обичаш и да си отделиш времето на любимия.Но не и през цялото време да сте заедно,става задушаващо
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може

6te si igraem na ginekolog...........
    Дъ бест аватар от галерията

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa

Мечтая си за това. Ама едва ли някога, ще стане Иначе ще има гупкане, милване говорене, секс и т.н.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ами само хубави неща ще правим

Супер фен
    Neka gi imam tezi 24 chasa pak posle sha mu mislq .... mmm zvuchi super.I ako sam s choveka kogoto obicham .... oll stiga sam mechtala za nevyzmojni neshta ...
    Обичам те <3 !!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: 24 часа само ти и любимия човек :)

Цитирай Първоначално написано от sexiiiii
    Как си представяш 24 часа само ти и любимия ти човек да сте заедно.Никой да не ви търси и беспокои.Никой да не може да ви попречи да направите каквото и да е.Да се отделите от реалнота.

Какво бихте направили и каде бихте отишли?
    тва е збъдната мечта аз и моята приятелка си мчетаем за тва ама мама тате пречат кат ще да е ххх бихме си прекарали целия ден в нас щяхме да си готвим ядене да гледаме филми да се осамотяваме и да си лежим само да се гледаме да правим и ЛЮБОВ и да спим щяхме да си прекараме незабравимо .........аз съм и обещал че ще стане и ще го направа ххх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

UU mi kak ako o6te sus sega6niq mi priqtel ne sum bila 24 zaedno no mislq 4e s nego 6te mi bude adski priqtno i sum sigurna... mi hubavo e da si s lubimiq 4ovek navsqkade i po vsqko vreme nqma zna4enie dali 24 4asa 6te si s neq ili samo 6te q zurne6 za 5 minuti.vajnoto e 4e tozi pogled...ogrqva denq ti
    PSmes mngoo romanti4no govorq po temite...naprvo mee sram

На мен ми се е случвало доста пъти. Имаше дори и период, в който си бяхме само двамата в нас. В началото не мърдахме от леглото, само по някое време някой от двамата слизаше до кухнята да донесе малко подкрепление и след това отново се захващахме с ласки и т.н. След около 2-3 дни разбираш, че като си сам живота не е само любов. Храната свърши, трябва да пазаруваш, да почистиш и бързо, бързо се връщаш в реалността. Но преди нея има много часове (най-малко 24) изпълнени само с любов и други хубави неща.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ami da vi kaja tova e nai-strahotnoto ne6to!

Bqh s priqtelqt mi lqtoto 10 dena i 10 no6ti sami na more, v mnogo qko hotel4e, pravehme kakvo si iskame, po koeto iksame vreme na denono6tieto, be6e strahotno! Neveroqtno qko e da si se budim edin do drug A i mn dobre se razbirame, nqi-qkoto mi lqto!

Posle 3 dena bqjme non-stop zaedno kogato toi doide pri men vuv Viena i taka i ne uspqhme da se nasitim edin na drug...! den i ne6to ne mrudnhame ot krevata, nakraq se bqh proturkala... Neverqotno e use6tatneto da sme postoqnno zaedno!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

ама абсолютноооо
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си