.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

-----
    Guest

hap4eta protiv bebEta

abe pri mwnw po princip nqkoko puti se e slu4valo prezervativa da se skusa i sled tova vinagi priqtelqt mi mi e kupuval ot tezi hap4eta koito se piqt tam do 72 chasa sled sex,no nqkoi moje li da mi kaje koolko struvat 6toto mene me e sram da pitam v aptekATA a priqtelqt mi mi e kazal 4e dokato sum s nego da ne mu govorq za pari.molqvi kajete mi gore dolu koko e cenata na tezi hap4eta

Re: hap4eta protiv bebEta

Цитирай Първоначално написано от -----
    abe pri mwnw po princip nqkoko puti se e slu4valo prezervativa da se skusa i sled tova vinagi priqtelqt mi mi e kupuval ot tezi hap4eta koito se piqt tam do 72 chasa sled sex,no nqkoi moje li da mi kaje koolko struvat 6toto mene me e sram da pitam v aptekATA a priqtelqt mi mi e kazal 4e dokato sum s nego da ne mu govorq za pari.molqvi kajete mi gore dolu koko e cenata na tezi hap4eta
    Ако става дума за Постинор мисля че е към 15-тина лева
    Hahu Hihi

Град
    София
    10 лева е Постинора

Re: hap4eta protiv bebEta

Цитирай Първоначално написано от -----
    Извинявай за въпроса ама ти колко пъти си пила от тези хапчета?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цената е между 10 и 14 лв. Само да кажа информативно, че е вредно да се пият повече от 2 пъти в годината.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цената е между 10 и 14 лв. Само да кажа информативно, че е вредно да се пият повече от 2 пъти в годината.
    Интересно ми е какво ще стане ако ги пие 5-6 пъти в годината. В смисъл тук съм виждала на всяка тема ама не се пият повече от 1- пъти в годината, ама никои не казва защо. Ясно е че не са полезни, дори са доста вредни...ама ако стане белята 3-4-5 пъти...да не пият ли?

Повече от фен
    малка сладуранка аз мога да ти кажа - тези хапчета са силни хормони и сериозно разклащат баланса. Една приятелка която явно е по чувствителна като ги пи после 4 месеца имаше нередовен цикъл ( 2 месеца няма после през седмица идва и такива ...) та какво става ли - ами като начало цикъла ти може тотално да се обърка, и ще трябва да зимаш други хапчета който да го оправят, които пък ще имат странични ефекти и т.н. тоест се лоши работи

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    малка сладуранка аз мога да ти кажа - тези хапчета са силни хормони и сериозно разклащат баланса. Една приятелка която явно е по чувствителна като ги пи после 4 месеца имаше нередовен цикъл ( 2 месеца няма после през седмица идва и такива ...) та какво става ли - ами като начало цикъла ти може тотално да се обърка, и ще трябва да зимаш други хапчета който да го оправят, които пък ще имат странични ефекти и т.н. тоест се лоши работи
    ех...да ясно...но все пак ( чукам на дърво) ако се случи така че стават често фалове...няма как да не се пият

Galtai si hap4encata pa kvot doide

Повече от фен
    малка сладуранка те фаловете стават от простотия - мен, за 7 години, не ми се е скъсал нито един презерватив. Те и рядко се късат ако не се зимат евтини. Те най често се пукат, и се пукат защото никой не ебава да стиска "шапчицата" от пред на презерватива като го слага. Тая шапчица е направена да събира средно количество сперма. Тъпото е че целия обем на шапчицата е зает от въздух ако не се стисне като се слага, тоест като доиде и спермата шапчицата се ПРЕнатоварва и се пука. Много е прост. За това да не стават "фалове" 1. Слагайте капута както пише на указанията, не се мислете за велики. 2. ПРОСТО СВЪРШВАЙТЕ НАВЪН!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    малка сладуранка те фаловете стават от простотия - мен, за 7 години, не ми се е скъсал нито един презерватив. Те и рядко се късат ако не се зимат евтини. Те най често се пукат, и се пукат защото никой не ебава да стиска "шапчицата" от пред на презерватива като го слага. Тая шапчица е направена да събира средно количество сперма. Тъпото е че целия обем на шапчицата е зает от въздух ако не се стисне като се слага, тоест като доиде и спермата шапчицата се ПРЕнатоварва и се пука. Много е прост. За това да не стават "фалове" 1. Слагайте капута както пише на указанията, не се мислете за велики. 2. ПРОСТО СВЪРШВАЙТЕ НАВЪН!
    ее на мен ми се е случвало веднъж, но все пак се случва...

Мега фен Аватара на koalka
    10-12 лв. мисля, че беше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си