.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

Колко време след операция...?

въпросът ми е кратък и ако може нека некомпетентните по него не изказват мнения от сорта на 'колкото трябва' и 'когато се почувстваш готова'..та въпросът ми е:
    Колко време след операция от апандисит не може да се прави секс?
    питам за медицинското предписание.ако някой е информиран и сподели ще съм му много благодарна!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Re: Колко време след операция...?

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    въпросът ми е кратък и ако може нека некомпетентните по него не изказват мнения от сорта на 'колкото трябва' и 'когато се почувстваш готова'..та въпросът ми е:
    Колко време след операция от апандисит не може да се прави секс?
    питам за медицинското предписание.ако някой е информиран и сподели ще съм му много благодарна!

Нз за момичетата как е... ама мен ми казаха, че дори и масторбацията до 1 седмица нее желателна (момче съм)
    Hahu Hihi

Град
    вввдотайемапигдотком
    ее,аз значи си имам оправдание - на мен не са ми го казали

Guest
    Мммм мене скоро ме оперираха от апандисит, и самия ми хирург ми каза че 3 месеца без секс и секви физически натоварвания

Повече от фен
    Олееее, горките!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    14 дни. ако всичко според хирурга е ОК!

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мммм мене скоро ме оперираха от апандисит, и самия ми хирург ми каза че 3 месеца без секс и секви физически натоварвания
    тва вече са глупости.3 месеца без силови упражнения,пренатягане и преразпъване + вдигане на тежко.аз не виждам кво пречи след 2 седмици(ако се чувства човек добре и няма усложнения) и особено ако си момиче да си лежиш пък над тебе да се трудят
    а,batkodoki,аз да ти кажа по-рано от 14 дена и мерак нямаш,то си е баси болката,ако са те заколили,както мен ме бяха

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    14 дни ако всичко е в норма! тоя с 3-те месеца ми го пратете

Guest
    Az bqh operirana i sled okolo 20 dena go napraih...ama mislq,4e i po-rano moje

na men 1 godina mi kazaha sled operaciqta...ama moje bi shtoto moita beshe po slojna
    a ako e obiknovenna pone 1 mesec dokolkoto znam...
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Супер фен
    Град
    Burgas
    nqma takova ograni4enie. imam to4no 2 operacii na tezi mesta - kaji re4i vdqsno i vlqvo ot poloviq organ (vlqvo vdqsno i malko nagore). ne sa ot apandisit no bqha sy6to "leki" operacii. pravih seks na 2-rata sedmica. vajnoto e koga spre da te boli dokato se dviji6 i vyob6te kak se 4uvstva6. pri edni hora zarastva byrzo - pri drugi po bavno. no nqma nqkvo "standartno" vreme

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

SNG
    Guest
    А това тежко какво означава ? 20кг+/- или ? А за това докога те боли - при мен след 10тия ден - не ме болеше като седвижаи т.н. А много немога да разбера какво има секса/маструбацията и апендикса И след колко горе долу човек е като преди ?!

на мен хирурга ми каза 2 месеца
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

SNG
    Guest

Z ROCK

Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    на мен хирурга ми каза 2 месеца
    След 2 месеца ще е както преди или след 2 месеца може секс?
    И все пак ако не се движиш а друг се движи вместо тебе може ли?

лелелеле човек ти добре ли си ве.3 месеца са страшно много ве. Гладаите Филма 40 дни и нощи!!той е леко като твяоят случай
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

след два месеца ми каза 4е МОЖЕ секс
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Абе ти се въстанови та тогава мисли за секс
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Около месец след операцията, ако няма някакви усложнения.

Мен ми оперираха вената дето ми снабдява патката с кръв , и няма и две седмици си треснах една...жив съм още

SNG
    Guest

SUX !

Te лекарите го разглеждат секса като ФИЗИЧЕСКО НАТОВАРВАНЕ. Ама натоварване защото се клатиш и скачаш или защото става нещо вътре в тялото... ?! Аз това неможах да разбера... Ако е до клатенето - къв е проблема при "свирка" или при лъскане ? Да не ми да се превъзбудиш и да дишаш тежко с корем и да се натоварваш ли ?!
    Мен ми акзаха и че 2 седмици не трябвало да дигаш над 5кг... Незнам вече.... Аз вече съм от всякъде погледнато на сухо от около 15-16 дена а са минали от операцията 12 дена... за week end-a мисля да действам пък акво сабя покаже ...
    Бах маа му някъде няма ли в интернет някви следоперационни инстиукции, дори некви най общи да са... Аз търсих ма не намерих...
    А и най интересно ми е кое е лошото да седиш надървен и т.н. или самото свършване или ако има калтене ?! Ако някой ми даде идея кое е лошото и защо ще съм много балгодарен !

SNG
    Guest

TT

Цитирай Първоначално написано от stra6no_sexy
    след два месеца ми каза 4е МОЖЕ секс
    Абе тебе къде са ти рпавили операция че 2 месеца бе ?! Това според мене е НЕВЪЗМОЖНО ! Това ако си момче трябва да ри предпишат некви успокоителни бе... Ти няма да можеш да се изпикаеш ако 2 месеца не си "лъскал" или свършвал от ерекция сутрин.... ще чакаш до следобяд за да успееш да не говорим че ще изкрейзаш...

моми4е съм и хирурга ми го каза това....при всеки е разли4но

На мен що не ми казаха малък ли съм им изглеждал

SNG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    На мен що не ми казаха малък ли съм им изглеждал
    Брато незнам... АЗ отидох след 10 дена след операцията да ми свалят един конец/шев че бяха пропуснали и го птиам до кога няма да мога да съм както преди и той вика - абе живей си нормално ! Всичко вече е наред А пък лсед като ме оперираха ми казаха без НАТОВАРВАНИЯ 1 месец а личната ми лекарка само ми акза за секса - че било както казах по горе "тежък физически труд" и не трябвало да го правя за известо време(нещо като 2 седмици или 3 ако неще не се чувствам наред ама аз съм на 90% да не кажа 95% от 3-4 дена.... Незнам.. Ако някой има роднина или де да знам и не го е срам да попита да му обясни - На каква база е свързано всичко това с сеска и как може да разбереш кога можеш да правиш нещо...
    Иначе на мене не ми даваха и кола маска(ама неразбрах около операцията или поначало) и евентуално епилация. Баси тамън репих да не приличам на горила и...
    Все едно на 15 ден (утре ще се действа или в по лошия случай - 16тия Ама не аз ще действам

SNG
    Guest
    Жив съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си