- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to vinagi kogato si 6tastliv ne6to razvalq 6tastieto?
Do predi 7 meseca si mislih 4e ne moga da nemrq lubovta na jivota si,no uvi namerih q.Nie sme zaedno po4ti 2 meseca i mn se obi4ame vsi4ko be6e idealno,no moeto minalo ne e mn hubavo i po4naha da mu govorqt po moq adres mn ne6ta koito ne sa vqrni i adksi mn dookraseni.Mn zaqdlivi hora ima koito po4naha da razvqlat na6ata vruska.No dnes be6e vurha
.Trqbav6e da se vidim dnes 6toto ne se bqh me vijdali 4 dena i toi po edno vreme mi pra6ta sms 4e nqma da se vidim i 6tql da mi obqsni kato se vurne v tqh.I az kakvo li ne si pomislih
Toi se prebra obadi mi se i po4na da mi kazva 4e mn hora govori li za men 4e sum pravika orgi 4e sum bila s drug i 6tql da qde 6amari ot biv6iq mi(a to ni6to ob6to s koeto sa mu kazali) i na men o6te po gadno mi stana 6tqh da umra.Na nego mu stanalo kofti i zaredi tova ne se vidql s men
i si govorih me i ot dumite mu razbrah 4e malko se vlieq ot horskoto mnenie i nz na kogo da vqrva na men ili na hilidq drugi koito kazvat edno i su6to ne6to
i nz kakvo da pravq ne moga da promenq minaloto
HELP MOLQ VI NZ KAKVO DA PRAVQ NE ISKAM DA SE RAZDELQ MO NO MAI NA TAM OTIVAT NE6TATA TOI MI KAZVA 4E ME OBI4A I T.N NO NZ PLS POMOGNETE MI
![]()
В заглавието на темата ти наистина има нещо вярно и то МНОГО вярно! Аз например гледам да не съм кой знае колко щастлива за това което ми се случва сега защото знам че почувствам ли се малко по щастлива и хоп - изведнъж всичко свършва. А по темата: ми оставай го! забрави го! щом той се влияе от мнението на другите и слуша тях значи не държи на теб и не ти вярва. Абе изглежда е шматка(сори). щом не ти вярва и не иска да сте заедно само заради другите значи не държи на теб!!!
Мен пак ся ми е някво кофти дано стано по добре ....
оптимст ко да прая![]()
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
i na men mi kazvaha razni hora za biv6oto mi gadje mnogo raboti az ne gi slu6ah i se okaza 4e ima malka istina ,i mi se struva 4e i tuka ima neshto
спокойно, след някой друг месец ше намериш следващата любов на живота си![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
ne iskam da namerq drug iskam samo nego![]()
Разбирам го,защото аз в момента съм така..не знам на кого да вярвам...общо взето му дай време да помисли над нещата!
Тогава ще требва да си отрежеш ръката. Съжалявам.Първоначално написано от seksi_kote_f
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Za6to vinagi kogato si 6tastliv ne6to razvalq 6tastieto?
Защото такъв е животът...като не ти харесва земи скокни от близнаците...о,тях па ги взривиха...еми тогава и от НДкато става,тъкмо повече ше те боли и ше се налага да те доубиват в болницата с приспивателни![]()
а бе маа му дейба и при мен е съ6тата работа...и единствения на4ин е да му спе4ели6 доверието и да го накара6 да не обръ6та внимание на хорските приказки за6тото те просто завиждат..успех опитай се да му обясни6 как стоят не6тата дори най0добре е да му каже6 вси4ко за миналото ти за да бъде наясно
аз поне така направих и за сега ми вярва..но до кога..
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от pampers
ni6to ne se znae za po natatuka![]()
Той е любовта на живота ти, но определено ти не си за него това, защото ако те обича толкова много никога няма да се влияе от хорското мнение и ще ти вярва.Ще те познава достатъчно добре, за да знае, че тези неща НЕ са верни.Просто да обичам толкова един човек и той да не ми вярва, това е ужасно и най-добре поговори с него и му кажи някои неща.
vinagi kogato stane ne6to hubavo sledva ne6to lo6o edinstvenoto koeto moga da te posavetvam e da napravi6 si4ko vazmojno da zapazi6 vrazkata si i ako 6te ti pomogne trqbav da mine6 prez istinskoto ne6tastie za da stigne6 do istinskoto 6tastie taka 4e sled tova moje da imate pove4e i po-hubavi prejivqvanniq zaedno ne6to koeto az ti pojelavam ...![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Ne che neshto iskam da kaja ama mi napravi vpechetlenie edno neshto,koeto napisa `` govorqt po moq adres mn ne6ta koito ne sa vqrni i adksi mn dookraseni. `` !!!Kak hem ne sa verni pak i hem si gi okrasqvat!?Da si gi okrasqvat oznachava,che ima neshto vqrno,no te prosto preuvelichavat.A moje bi si si vinovn ai smata ti.No naistina choveshkata zavist nqma krai i vijdat che nai - posle si namerila shtastieto i ti i prosto ti zavijdat.Izlez i pogovori s nego i mu obqsni kak stoqt neshtata.
Ако те обича силно, не би се влиял от мнението на някакви си хора. явно не те обича достатъчно. Колкото и да го искаш и обичаш, май ще трябва да се разделите.