- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to vinagi kogato si 6tastliv ne6to razvalq 6tastieto?
Do predi 7 meseca si mislih 4e ne moga da nemrq lubovta na jivota si,no uvi namerih q.Nie sme zaedno po4ti 2 meseca i mn se obi4ame vsi4ko be6e idealno,no moeto minalo ne e mn hubavo i po4naha da mu govorqt po moq adres mn ne6ta koito ne sa vqrni i adksi mn dookraseni.Mn zaqdlivi hora ima koito po4naha da razvqlat na6ata vruska.No dnes be6e vurha
.Trqbav6e da se vidim dnes 6toto ne se bqh me vijdali 4 dena i toi po edno vreme mi pra6ta sms 4e nqma da se vidim i 6tql da mi obqsni kato se vurne v tqh.I az kakvo li ne si pomislih
Toi se prebra obadi mi se i po4na da mi kazva 4e mn hora govori li za men 4e sum pravika orgi 4e sum bila s drug i 6tql da qde 6amari ot biv6iq mi(a to ni6to ob6to s koeto sa mu kazali) i na men o6te po gadno mi stana 6tqh da umra.Na nego mu stanalo kofti i zaredi tova ne se vidql s men
i si govorih me i ot dumite mu razbrah 4e malko se vlieq ot horskoto mnenie i nz na kogo da vqrva na men ili na hilidq drugi koito kazvat edno i su6to ne6to
i nz kakvo da pravq ne moga da promenq minaloto
HELP MOLQ VI NZ KAKVO DA PRAVQ NE ISKAM DA SE RAZDELQ MO NO MAI NA TAM OTIVAT NE6TATA TOI MI KAZVA 4E ME OBI4A I T.N NO NZ PLS POMOGNETE MI
![]()