- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трицератопсите
Наблюдавам един много странен феномен
един трицератопс мой приятел се влюби в едно момиче и тя не го иска само защото е трицератопс помогнете моля ви
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Ае пишете ве приятеля ми е в затруднено положение.
Расисти!!!
О.о какво са ти направили ??Първоначално написано от TheNightRider
Имаш ли причина.
Забога постави се на тяхно място,мислиш ли че е лесно да тежиш няколко тона???
sry за невежеството, ама какво е тфа?Първоначално написано от xixi
О боже О.ОПървоначално написано от Klamer4o93
той незнае незнае клетия той
Ти знаеш от както си се родил/а раззбира се!!!!Първоначално написано от xixi
Ми не всъщност аз казах да бъде знание и то тогава се появи затва е невъзможно да съм го знаел преди товаПървоначално написано от Klamer4o93
Навремето имах подобна случка,само че не с трицератопс,а с тиранозавър...Връзката ни беше бурна и страстна...имах малък проблем ссъс снасянето на яйца...за тфа ми правиха секцио...Ама при развода гадината взе попечителство над децата...![]()
![]()
![]()
Сега съм сама и нещастна...ако приятелят ти не го иска,нека трицератопса ми се обади на телефон 0888999876.Предлагам любов и още нещо![]()
трицеракфо![]()
Това вече е расизъм!!!Първоначално написано от Mimka_sweet
Мерси все пак че ми обясни какво е... ама здраве да е.Първоначално написано от xixi
Е няма защо кат искаш да знаеш нещо ме питайПървоначално написано от Klamer4o93
Трицератопсите (името им означава "трироголики", от старогръцки език) са род тревопасни динозаври, живял в края на кредния период (преди около 70-65 милиона години) в земите, които сега са Северна Америка. Приблизително по същото време и място са живели тиранозаврите, анкилозаврите и едни други известни цератопсиди - торозаврите.
До момента няма открити изцяло запазени скелети. Предполага се обаче, че трицератопсите са били около 9 м. дълги и 3 м. високи, и са тежали около 5-6 тона.
ти си луд![]()
хаххахахаахахахахахахахах ^^ о боже господи той използва уикипедия само заради моята гавра хахахахахахПървоначално написано от Klamer4o93
чувствам се нов човек.
Не само защото ти си тъп но защото приложих нов трик и то без да искам.
Ми изглеждаше някфо мн загрижено и реших да видя тва чудо какво еПървоначално написано от xixi
![]()
Караш ме да се гордея с тебПървоначално написано от Klamer4o93
добре че има такива хора като теб
xixi,вдигат ти самочувстивето,а
а бтв не вярвайте много на уикипедията...там всеки пише кфот си иска...веднъж четох че Телетъбисчетата сме умни същества... О.о