- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 4 години
Хора преди няколко дена скъсах ме с гаджето бяхме буквално заедно през цялото това време.Сигурен съм че ме обича още.Попитах я какво има защо така е решила и ми казва че не съм и обръщал достатачно внимание, което според мен не е така.Късали сме преди пак за глупости и до един месец се оправяха нещата, но този път ми изглежда по-различно.Незнам какво да правя да се обаждам да я търса или не, толко ми тежко в момента и няма към кой да се обърна.Днес реших да отида да пия кафе при едни познати и като я видях че е там с една приятелка направо ми се поткосиха краката.Една обща приятелка я е попитала защо сме се разделили и тя и казала че АЗ весе съм си търсил повод да се караме и искала да си помисли малко.Най гадното от всичко е че аз неосъзнавам да съм сгрешил някаде.Питах я дали иска да излезем тази вечер само двамата някаде и тя казаче ще доиде.А ако дойде направо незнам какво да говоря с нея.Как мислите дали ще мога да си я върнна.извинявайте ако има правописни грешки едвам съм го написал
Може наистина поводът да е в теб. Да си си отрязал ръката?
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Мисля че това е една от онези раздели,каквито сте имали и преди.На мен лично не ми излгежда нищо сериозно и определено не виждам причина да мислиш че е нещо сериозно.![]()
Майка му стара, и мен много ме е страх от тея раздели![]()
Знам какво ти е, аз също имам връзка от четири години и ми става много гадно,когато се скараме.
Дано да се сдобрите.И все пак ако иска време,дай й го.Няма какво да я караш насила,ако тя не иска да е с теб,няма как да я върнеш.Дано днес дойде,както ти е обещала.Дълга връзка сте имали,това може би не е краят.Стискам ти палци нещата да се оправят,разкажи какво е станало днес.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Във всяка връзка настъпва момент, в който малко или много може да си имръзнете. Това обаче не означава, че не се обичате. Ако се видите я накарай да си поговорите добре. Обясни и, че все още я обичаш, че държиш на нея и не искаш да се разделяте. Обръщай и малко повече внимание, обграждай я с любов и може би всичко ще се оправи.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
4 години, оле мале, ти направо си се загробил![]()
тва е знак свише да бягаш колкото може по-бързо![]()
Нема какво да се косиш според мен! Скоро всичко ще се оправи! Щом се е навила да излезете само двамата, нещата са ясниАе успех
Много зле постъпва, като обвинява теб за всичко.За да се разпадне една връзка са нужни двама, много рядко само единия е изцяло виновен.Тя също трябва да осъзнае грешката си, както й ти.Опитай да се свържиш с нея, излезте и поговорете.Нека ти каже какво наистина чувства към теб и какво ти чувстваш към нея и ако двамата се обичате, няма нужда да се разделяте.Най - добре ще стане, ако ти каже какво й липсва в тази връзка и иска да го получава....опитай се да й го дадеш.Може би така нещата ще потръгнат.Успех ти пожелавам!
4 god vruzka i nz kvo da kajesh...![]()
Отивам да се видим пък като се прибера ще пиша.
Няма да пиша излишно , това , което искам да ти кажа е да не се лишаваш от това момиче, което ти подкосява краката . Момче , ти я обичаш .. не позволявай да си отиде заради глупавите грешки на младежта . Бори се за обичта си , помни че ще страдаш много , ако я загубиш . Не рискувай да преживееш такава болка , хич не е лесно ( от опит го казвам)
Отиди , говори с нея , кажи и нещата , които чувстваш . Едва ли не те обича ..
Успех![]()
Според мен е една от поредните раздели. Ако дойде тази вечер.. поговорете с нея какво я тревожи във връзката и се опитай да й го дадеш. Обграждай я с любов. дано потръгне всичко.
Току що се прибирам и съм толко объркан че немога да го опиша.Излохме първото нещо което забелязах е че много объркана и незнае точно какво иска като се прибирахме сме стояли 30 мин. в колата и ми казва че неможем да продължим, след това "забравих да кажа че сме и комшии живеем през етаж" ме попита дали искам да се кача в тях, естествено че отидох и там и обяснавах колко ние било хубаво заедно.И тя се разплака питах я дали иска да се гушне в мен и го направи, даже се и целунахме един двапъти и за капак ми каза недей така ще ни е по трудно, не искам да сме заедно защото много съм я наранявал, и незнам хем иска хем не.Питах я дали иска да я закарам до университета сутринта обикнновенно го права понеже сме в една посока и тя каза че незнае и ще види дали ще доиде с мен.Та какво мислите как да я задържа.Въпреки че се целувахме не беше като преди и после се дръпна.Сега хем съм малко по спокоен хем несъм.
Ех това вече ми е позната история.И с моя приятел бая сме претърпяли подобни раздели,но когато има обич всичко се оправя.Пак и това е 4-годишна връзка и няма основателна причина да скъсате,така че това е една от разделите,които ще ви накара още веднъж да разберете колко сте ценни един за друг и колко се обичате. Скоро след 2 дена да ни напишеш като се сдобрите,за което съм сигурна, че ще стане така.![]()
opit opit radvam se 4e ima hora deto tolko mn razbirat evalaataaaaaПървоначално написано от Merito_
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първо да кажа че съм аз автора на темата реших да се регестрирам.
Сутринта излязохме заедно оставих я, и ми беше интересно че докато бяхме в колата се държеше много добре разговаряхме си като преди, обаче не иска никаква близост.И сега като знам че съм на работа до вечерта направо полудявам.Разбрахме се да излезем довечера, ще я взема от тях, и как да се държа с нея само приятелски или ....
sig 6te se saberete pakkasmet
Нищо не става на този етап за съжеление.Ходихме заедно тази вечер в заведеноето на едни познати, там тя си игра карти с една девойка аз също с познати играхме един белот и така...Тръгнахме си заедно разходихме и кучето изпратих я до тях и до там.Каза че иска малко свобода да помисли и че на тоя етап не иска да е с мен.И хем ме яд на нея че се дърпа толко хем ми е по-добре че все пак сме заедно.Незнам дали е правилно да се виждаме за сега или не.Ако някои ми обясни какво иска точно ще черпя, извинявам се че ви пиша за мойте проблеми ама незнам какво да права от тук на татък.
Ще се върне пак при теб...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е чакай сега, може да се е уморила от всичкото това и дори да те обича да иска да остане известно време сама... А може и да е започнала и да се съмнява в чувствата си към теб (еми може да не го е казала, ама винаги имай на ум и тоя вариант).
@Merito_ и от къде си толкова сигурна?
I love you...
Ми аз кво да направя като говориш глупости?
Знаела била от личен опит, абе за тия 4 години знаеш ли колко може да са се изменили чувствата й? Ти кога за последно има толкова дълга връзка? Не знаеш какви са им били отношенията, не си на мястото на въпросното момиче, и как тогава можеш да гарантираш не ми е ясно!
I love you...