.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Guest
    Iskam i az takova mom4e kato _vluben_ do mene!!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Tva gore bqh az.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

AnIcHkAtA
    Хайде да си чукнем една срещичка ако искаш.
    Без лоши намерения

Повече от фен
    Много кофти тръпка, .... Виж, добре е щом смяташ, че живота продължава и без нея, весели се с приятели, познати, ходи ан места където сте ходили и двамата преди, без да ти пука, че ще си спомниш нещо и ще ти стане гадно, трябват ти ножи спомени.Не че искам да те обезкуража, но от това, което написа по-горе смятам, че няма голям смисъл да се надяваш на нещо...
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Чесно да ви кажа в момента се чуствам много по добре, по ме яд че така постъпи с мен,ако имах вина да ама аз цялото свободно време да и давам да ходим там кадето иска да правим това което иска, 90% от сичко да се съобразявам с нея и на края да каже че не и обръщам внимание просто не е така.Да говори до вчера за едни хора че били пияници лигльовци и накрая те да ми я изпращат до тях просто не се връзва.Бяхме се разбрали да говорим днес и накрая излязох пак аз неразбралия.Просто вече не съм сигурен дали искам такъв човек до себеси.Наистина имахме много хубави моменти заедно не го одричам и никога няма да го отрека.В момента даже ми е и малко жал за нея като знам каде се събира и с кой.Аз вече много по добре се чуствам е наистина ми е малко криво ама кво да се прави.Добре че имам добри приятели иначе незнам.Сега се прибирам ще по седа малко на компа и лягам а па тя нека си троши главата.Каквото съм могъл съм и го дал щом и е по приятна компанията на хора които прекарват цялото си време в едно кръчме и жулат бира да си седи там.Мерси на всички които се включиха в темата.Ако има нещо по натам ще ви го сподела.

Супер фен
    A taka pich,gore glavata!Ne e nito purvata,nito polsednata,a puk i jivota e pred teb!Tova momiche spored men ne te zaslujava i edin den moje i da se useti kakvo e zagubila,no samo da ne stane prekaleno kusno....

bate mnoo kofti se e polu4ilo sorry ama ima i takiva momenti v jivota, nadqvam se vsi4ko da se opravi mejdu vas za6tot 4 godini si e super mnogo, moita nai-dulgata vruzka be6e 3 godini i se razdelihme za6toto tq zamina za ispaniq, ot tam po4nah da smenqm razporetina sled razporetina i sega si namerih momi4e s koeto iskam da iskaram dulgo vreme
    s biv6ata mi se karahme ot vreme na vreme no se razdelqhme za po 1-2 dena do 1 sedmica ne pove4e a i tva se slu4va6e mnogo rqdko, i ne pove4e ot 1 sedmica ne mojehme da izdurjime edin bez drug taka 4e tva mi dava nadejda 4e tvoita 6te se vurne pri teb, a i se pak nadejdata umira posledna

ako ne se vurne pri teb si otreji rukata :P

Искам да ви кажа че има малко раздвижване по случая ако мога така да се изразя.Вчера и изпратих един sms като от онази вечер изобщо не сме се виждали, питах я дали иска някой ден да се видим и да поговорим и че не искам да си развалям поне приятелството с нея и ако е съгласна да ми клипне и мо клипна.А пък днес тя ми се обади преди няколко часа и ми каза че иска да говори с мен и да отида до тях, ама преди 8 вечерта че ще излиза.Много се чудя какво иска да говори с мен, незнам дали да отида че после имам една среща с бившите колеги и колежки и да не ми развали вечерта само.Преди и бях казал че ако се вижда с друго момче да ми каже и се страхувам да не е това, то вече само това остана....Ви как мислите за какво може да съм и притрябвал?
    А пък може да иска да ми "отреже ръката" знам ли.

Фен
    Град
    drevna garciq
    pi4 vij sq vkarai vsi4ki q si 4ar i stil :P pokaji i 4e se interesuva6 ot neq no ne q pritiskai draj se milo s neq i q izlus6vai nakraq q celuni i 6a vidi6 4e se opraite :P Uspeh!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _влюбен_
    На антибиотик съм иначе щях да одавя мъката.Побърквам се.
    По-добре недей!Няма смисъл!!!
    Виж сега има 2 варианта(поне на мен те ми идват в главата).Така единия е, че мацката иска по някакъв начин да те кара да ревнуваш, да се чувстваш виновен, да съжаляваш за нещо...разбираш ли?Някак си играе си с теб и чувствата ти.По този начин мисля, че се чувства по - желана или...знам ли.А това, че ти непрекъснато я търсиш, прибираш я до дома...т.е. тичаш по нея я кара да се чувства още по-добре.Жал ми е за тебе, защото за съжаление има много такива момичета.
    Другия вариянт, който почти изключвам е, че може наистина да не знае какво иска, но много ме съмнява.Ако искаше да преосмисли всичко се си мисля,че щеше за малко да се зтвори в себе си.Знаеш как е...не искаш да излизаш с никой дор за ден два и искаш да осанеш сам, но очевидно не е така.
    Така че все си мисля, че е първия вариант.Остави я за малко...не я търси...като я видиш не си оховаряй срещи с нея, поздравявай я разбира се, не прикривай съвсем чувствата си, но недей и да и показваш колко те боли, колко съжаляваш и не се влачи по нея.Ако наистина те обича и всичко това е било игра от нейна страна, ще реши, че ако продължава по този начин може да те загуби и ще се върне при теб.Но ако не те потърси и си вдигне самочувствието...излиза с др...мисля, че няма смисъл да и се молиш и да се надяваш да си с нея.Може би не е това човека който би дал всичко за теб и те обича истински.
    Та...това е моето лично мнение.Не искам да те карам да стигаш до крайни решения.Просто помисли върху това което ти написаь и си помисли заслужава ли си... Еее няма какво друго да ти кажа, освен УСПЕХ и не се отчайвай

Здравейте отново
    Онзи път видяхме се и говорохиме за разни неща ама не са от значение.Ама от тогава 2 пъти ходим на по кафнце =D> .Сега след малко пак ще излезем някаде ама без нищо съществено само си говорим за разни глупости.Пък ще видим какво ще излезе накрая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Еми тва е тъпо, вместо да продължиш напред и да срещнеш човек, в който можеш да се влюбиш ти си циклиш на едно място...
    Тва като една позната, 1 година беше с нейния, влюби се в някъв друг, той също в нея ама тя 'Не не, не искам да късам с моя защото със този може да не продължи толкова дълго'
    И само според мен ли когато всичко опре до навика, а не до чувства просто нещата се обезсмислят?

Ти си егати тъпото парче Много ясно,че в един момент любов няма и наяве остава само навика

Аз мисля, че тя си търси оправдание и се прави на интересна за да види дали ще я потърсиш, да се почуства повече търсена. Вината не е в теб, никъде не си сгрешил - даже си и обръщаш достатъчно внимание причините са 2:
    или и е писнало от връзката и си търси причина да се разделите
    или просто иска да види какво е без теб и не се съмнявам че ще се върне щото си готин човек.
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си