Чесно да ви кажа в момента се чуствам много по добре, по ме яд че така постъпи с мен,ако имах вина да ама аз цялото свободно време да и давам да ходим там кадето иска да правим това което иска, 90% от сичко да се съобразявам с нея и на края да каже че не и обръщам внимание просто не е така.Да говори до вчера за едни хора че били пияници лигльовци и накрая те да ми я изпращат до тях просто не се връзва.Бяхме се разбрали да говорим днес и накрая излязох пак аз неразбралия.Просто вече не съм сигурен дали искам такъв човек до себеси.Наистина имахме много хубави моменти заедно не го одричам и никога няма да го отрека.В момента даже ми е и малко жал за нея като знам каде се събира и с кой.Аз вече много по добре се чуствам е наистина ми е малко криво ама кво да се прави.Добре че имам добри приятели иначе незнам.Сега се прибирам ще по седа малко на компа и лягам а па тя нека си троши главата.Каквото съм могъл съм и го дал щом и е по приятна компанията на хора които прекарват цялото си време в едно кръчме и жулат бира да си седи там.Мерси на всички които се включиха в темата.Ако има нещо по натам ще ви го сподела.