- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гладен съм!
Зов за помощ: "Гладен съм!". Моля помогнете.
Банков код: 86483247
В лева: 42390644
В евро: 48367823
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
долари и марки не приемаш ли ?![]()
Като изключим факта, че марки вече няма... ти давай к'во'т имаш. Все ще събера за една баничка.Първоначално написано от Seizure of Power
А... да, бе, да. Нема да се вържа втори път.Първоначално написано от Kisses{P}
еми яж
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
тфа подигравка ли е???не разбра ли че детето няма оари дори за баничкаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
![]()
![]()
да бе няма а от къде е намерил компютър за да пише толкова тъпи теми?Първоначално написано от Телетъбис
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
От околовръстното.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
аре са като има пари за компютър да почне да яде от него,а???
anubite
6to ne si otreje6 r1kata?
hahaa ne vqrvah,4e 6te te citiram ,ama na..
otnosno gladnoto dete: mi zemi ba4kai ne6to,izkarvai pari4ki i 6te si kupi6 ne6to ...![]()
Look deep inside me ...
Пробвах. Така ми изгоря видео картата.Първоначално написано от Телетъбис
горкото...отрежи ръката на някой и я изяжПървоначално написано от anubite
![]()
Все още съм гладен.Първоначално написано от Телетъбис
емиии...глобалното затопляне наближава доста бързо...скоро хората ше почнат да умират от жега(примерно) и ше можеш да ядеш мърша наред
ама ше трябва да почакаш малко...
ако искаш с драхми тогава....може и+ - някоя боза да си изкараш....Първоначално написано от anubite
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Фотосинтеза. Тва е то.
I az sum gladen
Дъ бест аватар от галерията
към автора- ех каквощяхме да равиме без теб??!Добре 4е някой и6е малко по-весели теми.
щяхме да си бъркаме в носа и съдържанието щеше да ни помогне да не сме гладни О.о
о природата се е погрижила за сичку
Отрежи си ръката![]()
Или ела у нас да та нахраня и напоя и да ти изпея песен с моя глас меден загорски
изхода е фотосинтеза мойто мом4е![]()
heheh ve4e 4eta tvoe 2 mnenie i me kefi6 mnogo...xaxa pravilno az dode zacepa za tva 4e ima kompiutar...xaxa hvana q na tqsnoПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()