- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak li bi reagiral
zdr priqteli moqta izstoriq e mn d1lga za tova napravo ...i bez zaobikalki.S gadjeto mi se razdelihme predi 9 meseca i imahme mn krasiva liubov ama sega toi e dale4e ima si priqtelka ot 5 meseca raboti v dr grad i ne sme se 4uvali ot nova godina kak li 6te reagira ako mu kaja 4e toi e moqta istinska liubov i 6te go 4akam pls daite mi savet i kakvo to4no da mu napi6a
Ще ти се изсмее.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
или би реагирал такаПървоначално написано от anubite
![]()
Незнам обаче не ми се вярва да реагира добре..След като е далече, работи си, има приятелка от 5 месеца, не сте се чували, сичко си му е добре, пооправил се е ...Не вярвам да зареже приятелката си и да ти каже "да, ти си мойта истинска любов." лично мнение. може да бъркам
Кфо очакваш...да скокне от някъде заради теб и глупавата ви любов ли???
Щом сте се разделили, най-вероятно за това има причина.Все пак са минали 9 месеца, а това не е малко време.Има си приятелка от 5 месеца и най-вероятно да те е забравил.Ако му кажеш, просто ще остане учуден, но не се надявай на друго.Поне аз така мисля.Просто се опитай да го забравиш, а не мисли за него, защото според мен нищо няма да излезе.
Мисля че е твърде вероятно да направи няколко салта във въздуха, последвани от шпагат и гълтане на крак, след което скачане на глава^^
Няма да реагира много добре, щом е започнал живота си отначало значи ти вече не си необходима, така че направи като него, започни на чисто![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не искам да те разочаровам. Моят съвет - обади му се.. кажи му всичко и го остави да помисли. Сигурно те е забравил и ще ти каже не, но поне ще си наясно със ситуацията и по - малко ще се измъчваш. А иначе опитай се да го забравиш. не губи красивите години на малдостта си в мъка. Успех
хмм ми да се замислим малко тои ти е първате истинстак любов тука добре,а тука идва и др вупрос дали ти си истинската любов за него.........а дали не е момичето с което е ся отговори си на това и помисли какво да правиш ако е така просто намери начи да се срещенете и да се видеите и му кажи че независимо от какво тои е в сърцето ти и няма никои да го замени........и после да се надяваме на HAPPY END!!!Първоначално написано от :(((((((
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Ща дойди,ща та цилунйе...и докато те целува ще повърне в устата ти.
Кръц-клъц, кръц-клъц...
Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.
по-добре не го търси изобщо,щом си има и приятелка да не мислиш,че ще тръгне да се връща при тебе..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Pogovorete si i se izqsnete..neznam kaji mu kakvo 4uvstva6..dai mu vreme da pomisli ! a ako ne jelae da ste zaedno otnovozabravi go i si nameri pi4 koito 6te te obi4a :P Po dobre e da opita6 i da ne usmee6 ,otkolkoto posle da ti e kofti 4e ne si opitala
USPEH MACKA :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
напиши му това,което чувстваш,без да пестиш думи...пък може и той да изпитва същотоуспех:Р
По-добре му кажи както си решила,защото после ще съжаляваш ,че той не е разбрал какво мислиш...Така успех и дано успееш!!!Първоначално написано от :(((((((
Аз ако съм на твое място бих пробвала. Все пак ни6то не губи6 ако опита6....вярно е 4е има голям птоцент да си остане с другото моми4е,но все пак остава и малък процент да е с теб! 6том мисли6 4е това е истинската ти любов,обади му се и му кажи какво 4увства6. Дори да те отреже поне 6е знае6 4е си опитала а не само да се торзмози6 кво 6е стане!
Успех
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Emi i az biah v takova polojenie predi izvesno vreme.Kazah mu na momcheto,pogovorihme si priznah si,che oshte go obicham i mnogo mi lipsva.Toi ne mi se ismia,naprotiv.Mnogo se natuji i mi kaza,che i az ne sam mu bezrazlichna i ,che vinagi shte me pomni kato purvata mu istinska lubov,no sega e s druga i q obicha.Osnah razacharovana,no vse pak veche bqh spokoina i znaeh,che pone sum opitala.I ne sajelqvam.
Izlei si chustvata i ti,se pak nqmash nishto za gubene![]()
Според мен нямаш право да му казваш това сега. Дори наистина така да го усещаш....Просто той има приятелка от 5 месеца....това е доста време и явно се чувства добре....Намерил е път да продължи след раздялата ви. И наистина ти нямаш право, а и не трябва да му отнемаш щастието, което си е създал. Защото ако му кажеш това има вероятност наистина да ти се изсмее наистина в лицето, или пък ще замълчи....Но думите ти при всички положения ще събудят много колебания и въпроси в него....А по този начин е много вероятно да унищожиш връзката му....А не трява. Ако наистина го обичаш и смяташ, че той е човекът за теб му го кажи, единствено ако той е сам....Но си мисля, че трябва и ти да продължиш напред....а не да се ровиш в миналото....
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Напълно съм съгласна!Първоначално написано от koalka
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...