.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: kak li bi reagiral

Hybrid View

:(((((((
    Guest

kak li bi reagiral

zdr priqteli moqta izstoriq e mn d1lga za tova napravo ...i bez zaobikalki.S gadjeto mi se razdelihme predi 9 meseca i imahme mn krasiva liubov ama sega toi e dale4e ima si priqtelka ot 5 meseca raboti v dr grad i ne sme se 4uvali ot nova godina kak li 6te reagira ako mu kaja 4e toi e moqta istinska liubov i 6te go 4akam pls daite mi savet i kakvo to4no da mu napi6a

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Ще ти се изсмее.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Ще ти се изсмее.
    или би реагирал така
    Незнам обаче не ми се вярва да реагира добре..След като е далече, работи си, има приятелка от 5 месеца, не сте се чували, сичко си му е добре, пооправил се е ...Не вярвам да зареже приятелката си и да ти каже "да, ти си мойта истинска любов." лично мнение. може да бъркам
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Кфо очакваш...да скокне от някъде заради теб и глупавата ви любов ли???

Мега фен Аватара на koalka
    Щом сте се разделили, най-вероятно за това има причина.Все пак са минали 9 месеца, а това не е малко време.Има си приятелка от 5 месеца и най-вероятно да те е забравил.Ако му кажеш, просто ще остане учуден, но не се надявай на друго.Поне аз така мисля.Просто се опитай да го забравиш, а не мисли за него, защото според мен нищо няма да излезе.

Мисля че е твърде вероятно да направи няколко салта във въздуха, последвани от шпагат и гълтане на крак, след което скачане на глава^^

Голям фен
    Град
    на луната
    Няма да реагира много добре, щом е започнал живота си отначало значи ти вече не си необходима, така че направи като него, започни на чисто
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Не искам да те разочаровам. Моят съвет - обади му се.. кажи му всичко и го остави да помисли. Сигурно те е забравил и ще ти каже не, но поне ще си наясно със ситуацията и по - малко ще се измъчваш. А иначе опитай се да го забравиш. не губи красивите години на малдостта си в мъка. Успех

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: kak li bi reagiral

Цитирай Първоначално написано от :(((((((
    zdr priqteli moqta izstoriq e mn d1lga za tova napravo ...i bez zaobikalki.S gadjeto mi se razdelihme predi 9 meseca i imahme mn krasiva liubov ama sega toi e dale4e ima si priqtelka ot 5 meseca raboti v dr grad i ne sme se 4uvali ot nova godina kak li 6te reagira ako mu kaja 4e toi e moqta istinska liubov i 6te go 4akam pls daite mi savet i kakvo to4no da mu napi6a
    хмм ми да се замислим малко тои ти е първате истинстак любов тука добре,а тука идва и др вупрос дали ти си истинската любов за него.........а дали не е момичето с което е ся отговори си на това и помисли какво да правиш ако е така просто намери начи да се срещенете и да се видеите и му кажи че независимо от какво тои е в сърцето ти и няма никои да го замени........и после да се надяваме на HAPPY END!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Ща дойди,ща та цилунйе...и докато те целува ще повърне в устата ти.
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Супер фен
    по-добре не го търси изобщо,щом си има и приятелка да не мислиш,че ще тръгне да се връща при тебе..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Pogovorete si i se izqsnete..neznam kaji mu kakvo 4uvstva6..dai mu vreme da pomisli ! a ako ne jelae da ste zaedno otnovo zabravi go i si nameri pi4 koito 6te te obi4a :P Po dobre e da opita6 i da ne usmee6 ,otkolkoto posle da ti e kofti 4e ne si opitala USPEH MACKA :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    напиши му това,което чувстваш,без да пестиш думи...пък може и той да изпитва същотоуспех:Р

Супер фен

Re: kak li bi reagiral

Цитирай Първоначално написано от :(((((((
    По-добре му кажи както си решила,защото после ще съжаляваш ,че той не е разбрал какво мислиш...Така успех и дано успееш!!!

Аз ако съм на твое място бих пробвала. Все пак ни6то не губи6 ако опита6....вярно е 4е има голям птоцент да си остане с другото моми4е,но все пак остава и малък процент да е с теб! 6том мисли6 4е това е истинската ти любов,обади му се и му кажи какво 4увства6. Дори да те отреже поне 6е знае6 4е си опитала а не само да се торзмози6 кво 6е стане!
    Успех
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом сте се разделили, най-вероятно за това има причина.Все пак са минали 9 месеца, а това не е малко време.Има си приятелка от 5 месеца и най-вероятно да те е забравил.Ако му кажеш, просто ще остане учуден, но не се надявай на друго.Поне аз така мисля.Просто се опитай да го забравиш, а не мисли за него, защото според мен нищо няма да излезе.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest
    Emi i az biah v takova polojenie predi izvesno vreme.Kazah mu na momcheto,pogovorihme si priznah si,che oshte go obicham i mnogo mi lipsva.Toi ne mi se ismia,naprotiv.Mnogo se natuji i mi kaza,che i az ne sam mu bezrazlichna i ,che vinagi shte me pomni kato purvata mu istinska lubov,no sega e s druga i q obicha.Osnah razacharovana,no vse pak veche bqh spokoina i znaeh,che pone sum opitala.I ne sajelqvam.
    Izlei si chustvata i ti,se pak nqmash nishto za gubene

Фен
    Град
    BG
    Според мен нямаш право да му казваш това сега. Дори наистина така да го усещаш....Просто той има приятелка от 5 месеца....това е доста време и явно се чувства добре....Намерил е път да продължи след раздялата ви. И наистина ти нямаш право, а и не трябва да му отнемаш щастието, което си е създал. Защото ако му кажеш това има вероятност наистина да ти се изсмее наистина в лицето, или пък ще замълчи....Но думите ти при всички положения ще събудят много колебания и въпроси в него....А по този начин е много вероятно да унищожиш връзката му....А не трява. Ако наистина го обичаш и смяташ, че той е човекът за теб му го кажи, единствено ако той е сам....Но си мисля, че трябва и ти да продължиш напред....а не да се ровиш в миналото....
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Напълно съм съгласна!
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Супер фен
    Emiii veroqtno shte ti se izsmee pak i po dobre nedei mu go kazva.Shtom ima priqtelka i e v drug grad ..... abe znam che e trudno ama mai trqbva da go zabravish.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си