- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- метАлите
Метъли, алуминии, пвц-та...всичките сме якииии!Мани....
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аз мисля че металите са твърде..студени.
: )
пък това не ни пречи да сме супер яко готини.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Хора,бая време нямах нет и съм леко неинформирано.Та ако може някой да ми каже какво ше става на 26 ше съм мноо благодарно.
Ае деа,как може некои хора верно да не праят разлика между метал и метъл...
А колкото до тая работа с характера-независимо дали ще си чалга,метъл,рокер,имо,си оставаш един и същ човек,просто принадлежии към различна суб култура.
^^
![]()
незнма защо но на хората които слушат метЪл винаги им се лепват някакви етикетизащо след като слушаш такава музика ти трябва да си някакъв няркоман и такива
![]()
Чудя се,дали да заеба изпита на 28-и и да ида на Napalm Death....
![]()
Те ще се научат как се пише, ама няма да се научат какво се нарича метъл.Първоначално написано от Магесник
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз смятам като дойда на власт да забраня метъла,защото се опасявам,че бъдещето ще бъде като в Heavy Metal: F.A.K.K. 2
![]()
заеби го,изпита има поправка,а напалмаджиите може и да не ги видим повече в близкатаа година,две.Първоначално написано от quench
![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Да бе...Първоначално написано от Магесник
Те са редовни посетители. Сякаш не бяха тук в Каварна. Аз им бях отишъл, но не ги дочаках, защото тия тъпи организатори бяха сложили някакви ужасни подгряващи групички + ужасните светлини, умората от концерта на Helloween и т.н. и аз каталясах по средата на Destruction и си тръгнах.
То бива то може, ама чак пък толкова. Чух ме свършил в 3-4 часа след полу нощ. Кой ще изтрае 5-6 часа? Само си изхабих 15 лева...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
труе труеПървоначално написано от Boot
2, 11 и 8 точка системно - бан
Е тва за Маnowar в Ловеч и аз го чух, но всичко е само слухве...за момента даже не се знае ще има ли фест...
като се сетя миналат година как бях заобиколен от деца и некфи кичурчета, които не знаеха къде са попаднали...![]()
Първоначално написано от 1921
Ахахаха!Ся се сетих преид известно време на един бирфест в Търново Б.Т.Р. свиреха и дочух едни чалги да казват "Кви са тия клошари бе?!"ТРАШ!
В Ловеч нещата са по-зле, имам чувсто, че няма 10% от населението, което да е чувало, че има група да речем NazarethПървоначално написано от brain_stew
и тва си оказа влияние на концерта, аз пак си лудях де, ама не е съшото
![]()
Някой каза нещо за Бехемот в БГ???!??!?
Еми...има ги и такива!Абе...в мойто даскало има хора, които не знаят кои са Dimmu Borgir...седя си аз и бях пуснала нещо на СеДе плеъра в стаята и те викат "Кви са тия?" аз викам "Диму Боргир!" и те "Кви са тия палячовци бе...пак от твоите метълски щуротии...откачалка!"Много обичам така...Първоначално написано от 1921
АЗ!!!Първоначално написано от scion_of_Storm
от 2-3 месеца познати се опитват да организират концерт, и май през април/май ще има концерт в Лове4![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
Conquer All!!!!!!!!!!!
AAAAA.
Искам.
Saatana vittu perkele hate crew!
I am the most conquering one!111111!
abe si4ko si zavisi ot 4oveka... ne gi slagai pod obsht znamenatel.. moje da imat obshti 4erti no ne vsi4ki sa takiva em tai si mislq de moje da gresha![]()
Първоначално написано от scion_of_Storm
когато има сигурни данни ще напиша дали колко и кога![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пф... Имам много приятели метъли, но още не съм им навлязла в душите, та не мога да ти отговоря точно. Те са по-потайни, мислят си за различни неща, водят си някакъв собствен вътрешен живот, в който трудно можеш да навлезеш. Не са мрачни, както си мислят другите хора. Е, поне не наяве. Доста са развратени, доколкото съм ставала свидетелкаМного яки приятели са, можеш да си говориш на сериозни теми с тях. Въпреки, че не може да слагаме всички под общ знаменател. А и не подценявай музиката - тя въздейства много силно и лесно може да промени един човек.
Колкото до намека му - може да е имал много неща впредвид, но най-вероятно го е казал, за да изглежда по-потаен, а не защото има нещо![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
^Ок, ако се случи, трябва да споря с родителските тела да се телепортирам там![]()
Че ти от Ловеч ли си?Първоначално написано от Red.Chil
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!