- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- метАлите
Абе кажете,не сте ли чували, някой концерт няма ли да има и във Варна????
А иначе автора на темата е много зле, и сигурно слуша само гадна чалга![]()
![]()
Ъм...и как стиган до тва заключение?Първоначално написано от Ice Princess
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
оо ами те миришат и са се с мръсни дрехи.Имам един у класа ужас..
lqlql
Първоначално написано от CaPuTyYyY
![]()
Емии те по принцип метАлите са като растафаряните...къпят се само за Коледа или на Великден.![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Метълите се къпят. Просто не си перат дрехите.
Saatana vittu perkele hate crew!
Мнее,перат си ги с белина,за да избеляват.![]()
It's easy to achieve
Ами прочети му местожителството...Първоначално написано от mravu4kata
Хмм, да не сме в един клас с тебе. Щото и в моя клас има един такъв, какъвто го описваш - всъщност това съм аз.Първоначално написано от CaPuTyYyY
На мен пък ми миришат чорапите.Но в това ми е чара.
![]()
It's easy to achieve
абе настрани от ебавката някой да носи кожени панталони? винаги ми е било мн интересно перете ли ги? а шиповете миете ли ги някога с нещо?![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
(настрави от ебавката) Аз нося кожени панталони и ги пера, много ясно. Все пак в тая мръсна София по това време на годината са постоянно кални. Шиповете ги чистя със спирт, защото в тия мръсни тролеи върлуват такива зарази, че направо мамси джейс. По принцип често си мия и ръцете със спирт, особено след като съм пътувал в любимия си тролей номер 5.![]()
Ами...аз имам кожени панталони ама не ги нося!Но вуйчо ми се мъкнеше едно време с кожа....По принцип кожените панталони се перат...и тва всеедно да попиташ "Перете ли си бельото?"....лично вуйчо ми си ги переше!Първоначално написано от alice sw
А шипове, капси и т.н. се чистят от разни боклучета и т.н., не се мият!![]()
а кви пари врвят едни кожени панталони да попитам ???
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Ми има по 100-120 кинта. В секънд хенд магазините можеш да намериш и по 50.
имам предвид гривните с шипове, щот основата е кожа, а тва мн яко поема всякаква миризми и после смърдиПървоначално написано от brain_stew
а панталоните не се ли свиват, като се изперат?!?
Неее!Панталоните не се свиват, защото ако са от изкуствена кожа...нищо не имм става те нит се разтягат нито се свиват, а ако са от естествена тя си е мината там през некви обработки и т.н. и не се свива!Първоначално написано от alice sw
Ами и аз говорех за гривните и т.н....една гривна с капси или шипове например се чисти супер лесно...некво памуче, парцалче, кърпичка...квото и да е, само да успее да изчисти!Пък за миризмата...кой ше ти мирише гривничката?!
аз не говоря за себе си, но 4есто попадам слу4айно в метълските кръ4ми в Лове4 и 4есно да ви кажа, някои наистина смърдят на умряло
един път някъв младеж беше на масата ни, просто беше от тия, които вс описват - суй4ър на Кредъл, кожени панталони, шипове и бла бла, беше ужасен, но още не мога да си обясня от кожите ли смърдеше така...![]()
Според мене музиката не определя човека какъв е.Пък и що трябва да слагаме всички под общ знаменател?Относно хигиената...Въпрос на личен избор.Ясно кое е за предпочитане де..![]()
![]()
Какво означава
ясно.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Акое било през лятото определено е било от кожата!Аз на кви индивиди съм натъквала...Блях!Сякаш имат трупове в гащите си!И определено е от кожата!Първоначално написано от alice sw
![]()
Е добре де, тея кожени панталони лятото не действат ли като сауна? Ами кубинките? Аз ако нося някакви такива неща лятото, имам чувството, че ще трябва да се къпя по 5 пъти на ден и да изхабявам по 2-3 дезодоранта седмично...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не точно...Значи кубинките поне мене не ме спарват...Те за мен са като няква маратонка или нещо от сорта...а кожените панталони спарват!Но всъщност зависи от гащите де...Защото мисля, че мирише от самия контакт на панталоните с горещия въздух, а не защото се потиш и т.н.Първоначално написано от rosskata
Всъщност ако си отгоре до долу с черно облечен и то с кубинки, кожени панталони (или просто дънки некви) и няква блуза, ще ти е по-хладно отколкото да си целия в некви светли цветове и полу-гол!Защото така горещината се разпространява из цялото тяло и ан теб ен ти е чак толкова горещо, отганизма по-добре възприема жегата и...не с ептоиш!Тва за дезедорантите и парфюмите е прекалено, защото не е нужно!Но не знам...поне аз с такива впечатления съм останала!
greshni sa ti vpechatleniqta![]()
tva che kubinkata=maratonka ... uuh![]()
Ъ...скъпи говорех за моите впечатления!Естествено, че има разлиак между кубинка и маратонка, разликата е огромна, но при мен чувството е еднакво!За мен няма никва разлика в усещането когато нося кубинка или маратонка!Все едно и също е чувството!Първоначално написано от OtherDimension
А ти носил ли си кожени панталони, че да знаеш дали са ми правилни впечатленията или не?
lud mi e ..