.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 172 от общо 172

Тема: метАлите

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Malice
    Ми не всички метълисти са злобни.Според мен характера не се определя по това каква музика слушаш...иначе е много тъпо да съдиш какъв е човека според тва каква музика слуша.
    метълистите са много злобни хора !

Ами не са злабни метълите бе...

ей на например блек метълите са много нежни души...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Супер фен
    Град
    Cairhien
    абе престанете бре , само лепите етикети на метЪлите без да познавате поне един такъв
    Ъх, ивъл лейди ин блек, права си. Не познавам нито един метъл, нито пък слушам тази музика. Рофл.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Ами не са злабни метълите бе...

ей на например блек метълите са много нежни души...
    Аз не говоря за метАлите , а за метълистите !

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    характера не човек не зависи от това каква музика слуша... не бива да поставяме хората под общ знаменател... ето аз например слушам всякаква музика, но предимно метъл... дори и чалга и тва не ме прави лош човек, нито озлобен... напротив винаги гледам хората около мен да са усмихнати... винаги съм ненавиждала отношението на обществото към хората които са по различни... все пак това е техен избор ... кои сме ние че да ги съдим?
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Метъл и чалга,гръцко и грайндкор,бабини деветини...ВЗЕМИ СИ ТЕГЛИ НОЖА !!!
    Run your mouth when I'm not around
    It's easy to achieve
    You cry to weak friends that sympathize
    Can you hear the violins playing you song?
    Those same friends tell me your every word

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Red.Chil
    пак казвам човека не се определя по това каква музика слуша ... ако си на друго мнение хубаво ... няма лошо . да, слушам и метъл и чалга и всякаква друга музика ... хората които не приемат нито един друг стил от този който слушат за мен са изключително ограничени ... явно като теб
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    metulitee sa mn priqtni hora, po-4esto sa stranni, no sa mn milii ako sa si izpili dozata kruv za ve4erta surceto mi prinadleji na metul
    Vul4oooo 6e te 4akam da se izkupe6
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    пак казвам човека не се определя по това каква музика слуша ... ако си на друго мнение хубаво ... няма лошо . да, слушам и метъл и чалга и всякаква друга музика ... хората които не приемат нито един друг стил от този който слушат за мен са изключително ограничени ... явно като теб
    Ти пък много знаеш кво слушам...Слушам 3-4 стила,проблем ? Метъл почти не слушам.Аре кажи как ще комбинираш Гергана и Мейдън или пък дори Слеър...или твоя метъл е ЛП,ЛБ и Поп-Корн ?!Аман от пайнер-метълисти еййййййййй...

Бду,тоя Вълчо не е ли един дето ходи с много кожи,шипове по ръцете и една мноооого избеляла дарк тениска ?!
    It's easy to achieve

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Абе я гепвайте по една бира и да ходим да уършипваме лесовете!11!1

Град
    остров, наречен Утопия
    daaa, to4no tva e Vul4o, ponamirisva malko, kato si posmu4e malko kruv ot ezika stava po-normalen, daje mil

Град
    остров, наречен Утопия
    daaa, to4no tva e Vul4o, ponamirisva malko, kato si posmu4e malko kruv ot ezika stava po-normalen, daje mil

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от psycho_girl
    metulitee sa mn priqtni hora, po-4esto sa stranni, no sa mn milii ako sa si izpili dozata kruv za ve4erta surceto mi prinadleji na metul
    Vul4oooo 6e te 4akam da se izkupe6
    бухахахахахаахаххахахаха, има да чакаш цял живот (тру метълите да не се обидите, и той е тру, ама смърди на умряло)

иначе верно е мил, особено когато си търси въже, за да покаже как се прави примка за бесене

и не, носи избелял суйчър на Кредъл
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Ти пък много знаеш кво слушам...Слушам 3-4 стила,проблем ? Метъл почти не слушам.Аре кажи как ще комбинираш Гергана и Мейдън или пък дори Слеър...или твоя метъл е ЛП,ЛБ и Поп-Корн ?!Аман от пайнер-метълисти еййййййййй...

Бду,тоя Вълчо не е ли един дето ходи с много кожи,шипове по ръцете и една мноооого избеляла дарк тениска ?!
    добре бе по тая логика тебе кво те бърка аз кво слушам... ми като не ти харесва не ми коментирай поста бе пффф аман от идиоти
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    А сега от скоро в моето даскало всички ме подминават ей така , защото си мислят че съм наркоманка след като слушам метъл и че мофа да ги пребия ей така като съм надрусана

Повече от фен
    Град
    Lovech Hardcore

добре бе по тая логика тебе кво те бърка аз кво слушам... ми като не ти харесва не ми коментирай поста бе пффф аман от идиоти
    Аз се отказвам да се боря срещу простотията.
    It's easy to achieve

Град
    София

Аз се отказвам да се боря срещу простотията.
    странно мислех си да кажа същото
    Внимавай кого МРАЗИШ.

Град
    Лапландия!?
    Бах мама му цял роман ще може се напише от тая тема вече и за заглавие се сещам А относно до тва дали метълите миришат то си е въпрос на хигиената на един човек,абе няма да обяснявам дайте по една мента и една бира и айляк да сме!

Голям фен
    Не колегата Red.Chil, ми ти, tequila (баси тъпото, да се кръстиш на алкохолна напитка), явно си от онези гъзари, които се мислят за голямата работа и не зачитат чуждото мнение... и не, не отговаряй с "дръж си мнението за себе си", от тоя лаф изпитвам физическа болка, какво мнение ще бъде тогава?

Но, както и да е. Идеята беше да ти кажа да не използваш заучени реплики. Ще цитирам NOCHALGA:

"Слушал съм и техно. Слушал съм рап. Слушал съм и български рап. Слушал съм и чалга. Слушал съм и поп-музика. И български поп съм слушал. И попа в църквата съм слушал. И класическа музика съм слушал. И класически кючек съм слушал. И българска фолклорна музика съм слушал. Сещаш ли се за нещо друго? И НЕГО СЪМ СЛУШАЛ! НО НЕ МИ ХАРЕСВА!"

http://nochalga.narod.ru/limit.html

Не стана заяждането както бях замислил, ма нищо... То от такива като тебе изпитвам душевна болка, а както добре знаете от качеството на повечето литературни опити в "Лично творчество", тя не може да се опише с думи.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Аз слушам метЪл,ама метъл,не ЛП или други такива идиотски изпълнения.Метълите са супер точни хора,няма ги тия емоционални изблици като при шибаните чалгари,просто се кефят на музиката.Тези,които не разбират да си държат тфа нещо,наречено уста ЗАТВОРЕНО
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Ъх, дали нямаше вече такива теми и то доста.

Кфи убеждения, кфи 69 кинта?
    Затфорени в себе си? Тфа къде го има?
    Към авторската, твоя приятел на интересен ли се прави? Я стига си си мислила глупости като разваляне на приятелството и други подобни, а седнете и изпийте по една бирица с него на открито, я виж кфо е яко времето навън...

Иначе кфо, слушаме си Сабат, УАСП, Ди Си и куфеем. Свободното време прекарваме с китара в ръка (който може да свири) или в някоя приятна кръчмица с някоя готина метълка до себе си. Вечер в някое столично рок клубче, да чуем младите български банди кфо са ни подготвили. А напролет, като започнат рокфестовете и там метълките, лллелеййй!!! Няма по-готино от метълджийския начин на живот - бира, секс и хевиметъл, те това е истината.

Rock&Peace
    Joey
    евала
    е...кво му викаш на човека евала?!Тва все пак е Джоуи Темпест!
    Иначе метълите слушаме и Джудас...и още много и интересни групички!
    Aз напоследък слушам един тука...Denis Jelezarov...мноу яко свири на китарата!Има едно HeatBlues и много ме радва!

Dissenter, красив аватар, но е твърде голям!смали го, че страницата става ехееееее.....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

IRON MAIDEN
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Ъх, дали нямаше вече такива теми и то доста.

Кфи убеждения, кфи 69 кинта?
    Затфорени в себе си? Тфа къде го има?
    Към авторската, твоя приятел на интересен ли се прави? Я стига си си мислила глупости като разваляне на приятелството и други подобни, а седнете и изпийте по една бирица с него на открито, я виж кфо е яко времето навън...

Иначе кфо, слушаме си Сабат, УАСП, Ди Си и куфеем. Свободното време прекарваме с китара в ръка (който може да свири) или в някоя приятна кръчмица с някоя готина метълка до себе си. Вечер в някое столично рок клубче, да чуем младите български банди кфо са ни подготвили. А напролет, като започнат рокфестовете и там метълките, лллелеййй!!! Няма по-готино от метълджийския начин на живот - бира, секс и хевиметъл, те това е истината.

Rock&Peace
    Joey
    Еее , супер!Наистина евала.Радвам се , че в тоя форум има разумно мислещи хора.Тука в тая тема бих говорила по много въпроси и естествено не се сдържах.
    БТВ .. ЛП за метъл ли го имате ..Някой друг път ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си