- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- метАлите
Ами не са злабни метълите бе...
ей на например блек метълите са много нежни души...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ъх, ивъл лейди ин блек, права си. Не познавам нито един метъл, нито пък слушам тази музика. Рофл.абе престанете бре , само лепите етикети на метЪлите без да познавате поне един такъв
характера не човек не зависи от това каква музика слуша... не бива да поставяме хората под общ знаменател... ето аз например слушам всякаква музика, но предимно метъл... дори и чалгаи тва не ме прави лош човек, нито озлобен... напротив винаги гледам хората около мен да са усмихнати... винаги съм ненавиждала отношението на обществото към хората които са по различни... все пак това е техен избор ... кои сме ние че да ги съдим?
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Метъл и чалга,гръцко и грайндкор,бабини деветини...ВЗЕМИ СИ ТЕГЛИ НОЖА !!!![]()
![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
пак казвам човека не се определя по това каква музика слуша ... ако си на друго мнение хубаво ... няма лошо . да, слушам и метъл и чалга и всякаква друга музика ... хората които не приемат нито един друг стил от този който слушат за мен са изключително ограничени ... явно като тебПървоначално написано от Red.Chil
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
metulitee sa mn priqtni hora, po-4esto sa stranni, no sa mn milii ako sa si izpili dozata kruv za ve4ertasurceto mi prinadleji na metul
Vul4oooo 6e te 4akam da se izkupe6![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ти пък много знаеш кво слушам...Слушам 3-4 стила,проблем ? Метъл почти не слушам.Аре кажи как ще комбинираш Гергана и Мейдън или пък дори Слеър...или твоя метъл е ЛП,ЛБ и Поп-Корн ?!Аман от пайнер-метълисти еййййййййй...Първоначално написано от tequila
Бду,тоя Вълчо не е ли един дето ходи с много кожи,шипове по ръцете и една мноооого избеляла дарк тениска ?!
It's easy to achieve
Абе я гепвайте по една бира и да ходим да уършипваме лесовете!11!1![]()
daaa, to4no tva e Vul4o, ponamirisva malko, kato si posmu4e malko kruv ot ezika stava po-normalen, daje mil![]()
daaa, to4no tva e Vul4o, ponamirisva malko, kato si posmu4e malko kruv ot ezika stava po-normalen, daje mil![]()
бухахахахахаахаххахахаха, има да чакаш цял животПървоначално написано от psycho_girl
![]()
![]()
(тру метълите да не се обидите, и той е тру, ама смърди на умряло)
иначе верно е мил, особено когато си търси въже, за да покаже как се прави примка за бесене![]()
![]()
![]()
и не, носи избелял суйчър на Кредъл
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
добре бе по тая логика тебе кво те бърка аз кво слушам... ми като не ти харесва не ми коментирай поста бе пффф аман от идиотиПървоначално написано от Red.Chil
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
А сега от скоро в моето даскало всички ме подминават ей така , защото си мислят че съм наркоманка след като слушам метъл и че мофа да ги пребия ей така като съм надрусана
![]()
Аз се отказвам да се боря срещу простотията.Първоначално написано от tequila
![]()
It's easy to achieve
странно мислех си да кажа същотоПървоначално написано от Red.Chil
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Бах мама му цял роман ще може се напише от тая тема вече и за заглавие се сещамА относно до тва дали метълите миришат то си е въпрос на хигиената на един човек,абе няма да обяснявам дайте по една мента и една бира и айляк да сме!
![]()
Не колегата Red.Chil, ми ти, tequila (баси тъпото, да се кръстиш на алкохолна напитка), явно си от онези гъзари, които се мислят за голямата работа и не зачитат чуждото мнение... и не, не отговаряй с "дръж си мнението за себе си", от тоя лаф изпитвам физическа болка, какво мнение ще бъде тогава?Първоначално написано от tequila
Но, както и да е. Идеята беше да ти кажа да не използваш заучени реплики. Ще цитирам NOCHALGA:
"Слушал съм и техно. Слушал съм рап. Слушал съм и български рап. Слушал съм и чалга. Слушал съм и поп-музика. И български поп съм слушал. И попа в църквата съм слушал. И класическа музика съм слушал. И класически кючек съм слушал. И българска фолклорна музика съм слушал. Сещаш ли се за нещо друго? И НЕГО СЪМ СЛУШАЛ! НО НЕ МИ ХАРЕСВА!"
http://nochalga.narod.ru/limit.html
Не стана заяждането както бях замислил, ма нищо... То от такива като тебе изпитвам душевна болка, а както добре знаете от качеството на повечето литературни опити в "Лично творчество", тя не може да се опише с думи.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Аз слушам метЪл,ама метъл,не ЛП или други такива идиотски изпълнения.Метълите са супер точни хора,няма ги тия емоционални изблици като при шибаните чалгари,просто се кефят на музиката.Тези,които не разбират да си държат тфа нещо,наречено уста ЗАТВОРЕНО![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
е...кво му викаш на човека евала?!Тва все пак е Джоуи Темпест!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Иначе метълите слушаме и Джудас...и още много и интересни групички!
Aз напоследък слушам един тука...Denis Jelezarov...мноу яко свири на китарата!Има едно HeatBlues и много ме радва!
Dissenter, красив аватар, но е твърде голям!смали го, че страницата става ехееееее.....![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Еее , супер!Наистина евала.Радвам се , че в тоя форум има разумно мислещи хора.Тука в тая тема бих говорила по много въпроси и естествено не се сдържах.Първоначално написано от Joey Tempest
БТВ .. ЛП за метъл ли го имате ..Някой друг път ;]