- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- взех и телефона
А бе приятел, аз ако на всяко момиче дето ми даваше номера си се обаждах, до сега да съм излизал с 300 момичиета. Знайш ли колко телефонни номера имам?Първоначално написано от kristina_ok
Излизам само с момиче, ако то първо ме потърси!
По-добре и пиши смс![]()
няма ли icq?
Така е, щом ти го е дала значи се надява да и звъннеш. Давай смело, няма какво да губишПървоначално написано от kristina_ok
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Аз никога не съм канил момиче по телефона. Има ICQ SKYPE YAHOO MSN за кво ми е телефон да се набутвам?
звъниш й,уговаряте си среща и ако стане нещо стане...ако-не ще сте само приятели...от опит глава не боли![]()
Аз също ви се чудя за кво си звъните по телефоните, като си има Интернет?
Еми звъниш и казваш и че много ти е харесала на купона каниш я на кафе или там на нещо и после си е ваша работа кво ше правите....![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
а ако правя опит да си пробия главата с тирбушон, пак ли няма да ме болиПървоначално написано от divo_kotence
![]()
Hmm...Ne e taka.1000 pati sam si davala istinskiq nomer,prosto ot uvajenie 6toto mn me e jal da mi go iskat a az da gi otrejaПървоначално написано от BunnYY_f
.I kvo-vseki pat mi se obajdat i az vseki pat si izmislqm opravdanie samo i samo da ne izlqza s tqh
.
Tova 4e ti e dala tela si ne zna4i 4e 100% iska da i se obadi6 i da izlezete.
"Взех и телефона"
Копеле аз ша и зема часовника ...
хахахах
пич пише се взех и номера на телефона или просто номера
както и да е по темата звани бе не се спичай!
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo