- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- взех и телефона
Вчера на един купон у една моя позната се запознах с едни момиче което ми хареса мисля че и тя ме хареса разменихме си телефоните . Сега обаче съм мн не решителен и незнам кога и как да и звънна?
Абе, ти си много прост, бе! Как ще можеш да й се обадиш, като си й взел телефона?
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
като сте си разменили телефоните вземи звънни на тфоя телефон...може още да е в нея и да вдигне![]()
Първоначално написано от anubite
ups ами всички викат познати викат че така се почвало и аз и го взех.... аи сега по сериозни мнения
![]()
Ako prodaljava6 s tazi nere6itelnost nqma da q dokara6 dale4.. Prosto spri da se pritesnqva6, vzemi si telefona, naberi nomera, kaji zdrasti i natatuk se predpolaga 4e znae6 kakvo da pravi6..Nqma kak da razbere6 dali te haresva i tq i dali 6te stane ne6to i t.n. natatuk, ako ne opita6! Zatova- smelo napred! Atakaaaaaaaaaaaaa!
![]()
Сега по-сериозни мнения. Хах... Верно ли се вързахте, бе? Земи си отрежи ръката.
Чудиш се какво да направиш с телефонния й номер? Постни го да я ебаваме.
Направи си черно тефтерче и вътре записвай момичетата,които са ти дали фалшиви телефонни номера...повярвай ми,много ше са![]()
Че тя казвала ли ти е да звъниш,това че ти е дала тела не означава че трява непременно да и звъннеш.Като искаш да иажеш нещо обади се и казвай недей да се обаждаш просто ей така щото ти е дала номера си.
![]()
преди да се обадиш провери да не е импулсен телефон...те хубавите момичета не се срещат е така на купони...
Точно така. Затова, ако наистина я обичаш, постни номера й тук.Първоначално написано от bawdy talk
като толко те е срам,накарай някой твой приятел да й званне от твое име....
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
и да я напсува.
Това е добре, че й имаш кординатите и имаш шанс да се видите, а не да се чудиш как ще я намериш.Еми, обаждаш й се по телефона, говорите си общи приказки и по едно време я питай дали иска да излезете.Предполагам, ще се съгласи, щом си й взел телефона.И най- важното-трябва да бъдеш уверен в себе си!![]()
Е, как няма да се съгласи. Телефонът й е в него.Първоначално написано от koalka
след 2 големи ракии и една шопска салата сичко щи се разясни!Първоначално написано от Анонимко
като не можеш да се решиш й се обадий..й пиши един смс и готово
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами набираш номерчето на онези малки копченца и готово после как си ко праиш и след час си на среща![]()
Първоначално написано от LO6IQ
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Тя ако не е искала да и звъниш,нямаше да ти даде номера си.Така че звънни и.Какво толкова има.
ами обади и се и я покани на кафе![]()
КЛИПНИ
НЕКА ТЯ ТЕ НАБЕРЕ АКО ИСКА
ИЛИ СИ ОТ ТЪПАЦИТЕ ДЕТО СЕ НАБУТВАТ ЗА НЯКВА СИ ДРИСЛА?