.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Голям фен

Ne Moga Da Go zaBravqqq!!! :(( Pomognete mi plsSs

Molq vi sa pomognete mi hora...predi 2-3 meseca minaloto mi gadje me zarazq i ne moga da spra da go obicham ;( Vseki den placha i ne moga da spra nastroenieto mi e super skapano ne moga da mislq za nishtu drugo osven za nego ( KAjete mi kak da go zabravq plsSs ili kak da go spe4elq pak makar 4e tova e nevyzmojno...plss pomognete mii

Guest
    Как да ти кажем как да спечелиш пак, като ти самата каза, че е невъзможно...А и не можеш да направиш нищо друго, освен да се съвземеш малко, колкото и трудно да ти е...

Re: Ne Moga Da Go zaBravqqq!!! :(( Pomognete mi plsSs

Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    Molq vi sa pomognete mi hora...predi 2-3 meseca minaloto mi gadje me zarazq i ne moga da spra da go obicham ;( Vseki den placha i ne moga da spra nastroenieto mi e super skapano ne moga da mislq za nishtu drugo osven za nego ( KAjete mi kak da go zabravq plsSs ili kak da go spe4elq pak makar 4e tova e nevyzmojno...plss pomognete mii
    тук е мястото за лаф4ето на anubite ! :P
    рава си, невъзможно е пак даго спе4елиш! какво да направиш (мнмис иска да го кажа ама не му е мястото ) Амииииииииии... 4естно казано незнам, но като за на4алоще е добре да( ) спреш да пла4е6! споь, щеси намреиш друг

Животът е скапан за съжаление. Не знам какво да те посъветвам.. не мог да ти бъда напълно съпричастен. Може би да се опиташ да се занимаваш с нещо, да си ангажираш ума с нещо интересно, да излизаш с приятели. Поне за няколко часа да не мислиш за него. И така с времете всичко ще ти мине. Сега ти е тежко, защото раздялата е била много скоро.

.

hmm...neznam kakvo da ti kaja no ne si li zabelqzala che v jivota chesto se sluchvat takiva neshta i ne mojesh da se varnesh nazad!Ima mn temi kato tazi tvoqta zashto ne poogledash i moje i da namerish podhodqshtiqt otgovor!I nai dobre ti samata da reshish kakvo shte pravish!Opitai se da ne mislish za nego ili neshto takova znam li....
    ...is just too little too late...

Мега фен Аватара на koalka
    Ти сама казваш, че това е невъзможно.А дори и да се съберете, дали всичко ще е същото, както е било преди?Но не съм убедена дали ти искаш да го забравиш.Колко време мислиш така да продължаваш да плачеш?Не можеш толкова дълго време да си хабиш нервите за човек, който може би не се интересува от теб, а ти умираш за него.Просто се осъзнай и разбери, че ти сама трябва да си помогнеш и да се опиташ да го забравиш.Друг няма кой да ти помогне.

mi nai lesniq na4in e tova da vidi6 cdrugo mom4e da se zaigrae6 s nego i kato zapo4n6 mnogo da si haresva6 noviq 6te zabravi6 stariq i 6te vidi6 4e ima i drugi ribi v moreto

Вземи се съвземи малко, не си заслужава толкоз да плачеш и да страдаш за човек който те е зарязал.Първо го проумей това и спри да се самоизмъчваш.Пусни си някаква хубава музика и си кажи, че има още много момчета,които ще срещнеш. Трябва психологическа нагласа, ако си избрала да се самоизмъчваш тва е друго.
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Сега ти е тежко, защото раздялата е била много скоро.
    Не бе, как няма да му е тежко, като вече час държи главата на раменете си, вместо да си я прибере в джоба...?
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не можеш толкова дълго време да си хабиш нервите за човек, който може би не се интересува от теб, а ти умираш за него.
    а така, няма ли да пукнеш най-накрая, да му се не види как мое си такава глупава^^
    Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    mi nai lesniq na4in e tova da vidi6 cdrugo mom4e da se zaigrae6 s nego
    дааа, играйте си в пясъчника или на криеница, или пък на доброто старо "камък, ножица, хартия"

Голям фен
    Град
    на луната
    Намери си някакво занимание, което да товлече мислите ти в друга посока и ще го забравиш, в крайна сметка вече не ви свързва нищо друго
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Докато ти сама не поискаш да го забравиш ще страдаш.Начин да си го върнеш едва ли има,а и не виждам смисъл.Живота продължава,трябва да се научиш да преодоляваш спомените и да ги оставяш зад гърба си.Ако господ е искал да живеем в миналото е щял да сложи очите ни на тила,ама той ги е сложил отпред,за да гледаме напред,а не назад.Стегни се и се огледай,на света има още толкова мн момчета!

Фен
    Град
    drevna garciq
    ами говорета за това защо сте скъсали или нешо друго просто виж че не е идеален и че има по готини момчета аиде бе живота продалжава не го испускаи
    УсПеХ!
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ако искаш мога да го забравя вместо теб?
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Emi stegni sa malko!Nedei misli tolkova za nego.Znam go kakvo e,ama nqma drug izbor!Prosto jivota si prodyljava,no bez nego ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    mn gadno...i az bqh taka... Ma osven da si blasne6 glavatav mivkata ne znam kak moe da go zabravi6 ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

bengi
    Guest
    mi vij kakvo az sq sam v sa6toto polojenie,ama prodaljavam da jiveq..obi4ah go kakto nikogo drugigo ne sam obi4ala,no kakto se kazva "tova e jivota"....teglq mu edna maina i do tam! toi gubi...ima i drugi mom4eta na toq svqt..ne e edinstveniq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си