- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pishkata mi gori
lelele pomo6to protarkah si pishkata ot 4ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pomo6tttttttttttttttttt
goriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!Burzo RAK ela da q ogasi6 be daite voda we horaaaaaaaaaaaa shte umraaaaaaa pomo6t daite odiqlo i protivogaz 4e RAK ne si e smenqval 4orapite 4 godini pomo6t Hitler 6te Atakuva zemqta s qdreno orujieeeeeeeeeeeeeeeeeee Help I Need somebodyyyy да ми загаси горящите лайна помощщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщ щ!
Определено,трябваше да се похвали с каквоПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Trqbva ti edin tigan po onaq rabota i 6e ti mine
![]()
![]()
тиган...за да си го изпържи и хапне?!Първоначално написано от Satanata ot grobi6teto
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
скачай му отгоре![]()
Първоначално написано от Ice_Queen
E ne,nqma az da mu go qm
Едвам му изгасих пишката на тоя.Елелелелелелелелелеле елелелеле
Задава се нова опастност всички ще умреммммммммммммммммммммм мм
Хитлер е изтрелям 10000 ядрени боини глави по Израел Неееееее
Всички мангали ще умремммммммммммммммм помоще някой да ме спасиииииииииииииииииии Хелпппппппппппппп плссссссссссссссс моля ви Адолф ще ни избие нееееееееееееееееееееееее
аа...щом става въпрос за ромскота част от обществото няма какво да я разискваме тая тема
ааа не тъй
правят харни кючеци![]()
E sa ebah maikata na vsi4ki evrei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е напушен, според мен е на Стаф
Предаваме пряко от CNNЧути са хиляди взривове в Израел,според не потвърдена информация там се намирало копелето Куинч е правил сфирки на равина
.Повтаря куинч е педераст и е умрял от сифилист докато е духал
![]()
Еми, прекалил си, това да ти е за урок да не правиш така повече.
Всички сте лайна и миришете на говна!Умрете в някой концлагер ве!Смърт за комунизма и на всички потребители на този лайнян форум!
14/88
Adolf Hitler Unser Fuhrer![]()
![]()
![]()
Toз яко се филмира...тц тц тц Не си оригинален, пич.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Ще не си ебеш майката ве лайно еврейско?
Sieg Heil , mein feuhrer!Първоначално написано от Адолф Хитлер
Поздрави на Ленин и наполеон, като се прибереш в лудницата![]()
И ти ли си претърка оная работа като Найден от ББ с Зара като го правиха.А и 6том гори има пожарна за тая работа.А и според мене не се е напу6ил тоя а просто е некво лапе което няма друга работа и се лигави.
Пише се Fuhrer чифут доленПървоначално написано от Luciferian
![]()
Спокойно ще не предаде на майка ти да ги поздрави те я ебат на задна в 4-ти километър...Ама мнооо мирипе треа да се изкъпе.Ае пали еврейн ебан!
Гледай да не експлоадираПървоначално написано от Metoman ot d2h
Да ви еба майката фашистка
Сталин/Берия/Гулаг
We must secure the existence of our people and a future for White children.
ми аре секюрвай деПървоначално написано от Анонимко
излизай и трепи печки, кво седиш у форумо
![]()
тоя па...много са ми смешни такива и какво като напишат някоя глупост...стават голяма работа, страшни хулигани, пускат глупави теми