- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pishkata mi gori
Аз съм гей и обичам да ме ебът педераси,особенно като Куенч,който мирише на лайна и обича да духа на еврей!
xaxa toq hitler mnogo preobladava v napu6enite ti frazi4ki bace axaxa
Nz za vas,no na men mi pisna ot temi ebavki.V karq na karai6tata tova e forum,a ne sait za nai-zabavna ili nai-tupa izmislena istoriq.Zatova predlagam puskaneto na temi i davaneto na meniq da stava samo ot registrirani potrebiteli,taka pone malko 6te se namali koli4estvoto na tupi temi ot neregistrirani potrebiteli,koito sa jalki komlekstar4eta i po cqla den sedqt na PC-to i se 4udqt s kakva ebavka da si namravqt,a nie potrebitelite sme tupi,za6tot mi pi6eme v temite.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Аре стигате с вашите глупави теми бе,направо се нервя вече като видя кви тъпотии сте писали.Има хора, които имат нужда от съвет или помощ, то на техните теми не се обръща внимание покрай ето такива простотии.Модератори живи ли сте !!!!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Q si ebi maikata ma ciganko mrusnaПървоначално написано от Merito_
![]()
Ei modove da mi qdete madurite![]()
![]()
![]()
ti zashto se oplakvash che ti gori pishkata ! vsqko momche iska edno momiche da go razgoreshti pa za zapalvane veche si e extra![]()
Помощщщщщщщщщщщщщщщщщщщщщ щщщщ устата ми мирипе хелп