.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: svalqne na sutien

cvetan
    Guest

svalqne na sutien

edin priqtel mi kaza 4e kakto sa se razgore6tili s priqtelkata mu i ne mojal da i svali sutiena.. :S sq kato se zamislq na men ne mi se e nalagalo za6toto priqtelkata vinagi se e subli4ala no ako mi se naloji se pritesnqvam 4e moje da sgafq......... kak po dqvolite se svalq? imam predvid burzo.. a ne da otneme 100 4asa i da otmine vazbudata. kajete nqkolko vida zakop4alki li sa kvo sa .. pfff ujas...

Фен
    Град
    Sofia
    хахах - за начинаещ с 2 ръце.
    начи с 2те хвашаш 2та края където се събира сутиена(там където е по твърд плата на гърба на гръбнака точно) и събираш една към друга 2те части, и той се разкопчава!

чукундур
    Guest

Re: svalqne na sutien

Цитирай Първоначално написано от cvetan
    edin priqtel mi kaza 4e kakto sa se razgore6tili s priqtelkata mu i ne mojal da i svali sutiena.. :S sq kato se zamislq na men ne mi se e nalagalo za6toto priqtelkata vinagi se e subli4ala no ako mi se naloji se pritesnqvam 4e moje da sgafq......... kak po dqvolite se svalq? imam predvid burzo.. a ne da otneme 100 4asa i da otmine vazbudata. kajete nqkolko vida zakop4alki li sa kvo sa .. pfff ujas...
    има с катинар, с комбинация, с цип, с копче, със заварка ...

Хващаш двата края на сутиена с палеца и показалеца и ги събираш и се откопчава

Повече от фен
    Град
    Враца - София
    Хаха..ми гледай сега..тва не е особено трудно, просто трябва да потренираш Аз досега несъм имал проблеми, свалям ги с 1 ръка с 2 пръста точно и с толкова го и закопчавам Играй си с приятелката си и опитвай иначе няма как да разбреш. А и само да поясня че има едни шибани, които се откопчават отпред и то по един мн особен начин Ако приятелката ти има такъв я помоли да ти покаже как точно става номера Тренировки пич... мн тренировки
    TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
    http://textove.com/text.php?song=4775

mi eko zakop4alkata e 2na svalqneto e lesno v smi s ednata raka hva6ta6 sutiena otzad i se opitva6 da go pri6tipe6 za da se razkop4ae taka i ako zakop4alkata e 2na ma stava dosta po trudno i dori momi4e se zatrudnqva
    a ako slu4aino se obarka6 i sutiena se otkop4ava otpred stava malko fun ma mn vajno, ako mackata vidi 4e ti e trudni4ko 6te ti pomogne spoka ne e bolka za umirane az obiknovenno si razkop4avam moq sutien
    f*ck off!

Повече от фен
    Предно и задно - на предно не съм попадал не мога да кажа. Задно - 3 куки влизат в 3 скоби4ки. Там където се събира хващаш леко събираш към гръбнака и разделяш. КОВАРНО! - задно тип бански. Там е много кофти защото пак ги събираш но до край, завърташ и разделяш, аз така преди няколко години мн зор видях
    Съвет - някой път просто като си играете уж на майтап разгледай механизма и го запомни мн добре

Еми пич преди да я разкопчаваш тряа първо да я питаш ква е комбинацията

Мега фен Аватара на koalka
    Ми заставаш зад нея и й го разкопчаваш.Лесно е.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Tova e nai-lesniq variant :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaa
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Tova e nai-lesniq variant :P
    syglasna sym
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Повече от фен
    Кажи на твойта изобщо сутиен да не слага....няма ли да ти е най-лесно, а? Разгледай добре отзад как е някой път и запомни добре.Никой тук не може да ти каже как точно се разкопчава - ти сам трябва да го разбереш.Тука ще ти кажат главното, ама ако ти си с 2 леви ръце няма да успееш.Упражнявай се!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

JOE*
    Guest
    eii ima edni deto sa s predno i sa s takava plasmasova zavartulka kato S samo 4e zavatrqna v kraq i po4ti doprqna-ei tiq nqmat otkop4avane bez pomo6t ot nositelq. ina4e tiq s zadnite zakop4akli sa prostotiq -kato se zamislq daje i s pogled ponqkoga se otvarqt:P:P:P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си