.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    `anonimna`
    Guest

Влюбих се в момче,което е под дом.арест :(

Историята ми започва от лятото на 2006 г.,когато се запознах с едно момче от моето село.Още от началото си го харесах,но той не знае.Много добри приятели станахме.Обаждаше ми се доста често,докато не разбрах,че е бил в затвора(понеже са го натопили без да е виновен).
    Въпроса ми дали да му кажа,че го харесвам или да оставя с течение на времето да отшуми това чувство(за което не сам сигорна,че ще помогне)?Моля ви,помогнете ми в решението.Благодаря предварително.

Е 6том не е билвиновен му кажи. Кфо толкова.

Mi zna4i vuprosa ti ima 2 vuzmojni otgovora
    ediniq e da mu kaje6 i da re6ite kakvo 6te praviete otnosno tova 4e ti priznava6 svoite 4ustva...Ako jelae6 da si s nego m go kaji.a i ni6to nee po hubavo ot tova da ti kajat "obi4am te"tova tvoeto sur4ite 6te trqbva da go re6i.a i nali e bil nabutan predi v zatvora kato e bil nevinen
    drugiq e da ne mu kazva6 za6toto sled kato si vlubena v nego ili go haresva6 ot lqtoto na 2006...mislq 4e ako is4aka6 6te vidi6 nqkoi druk koito 6te ti grabne okoto i 6te zabravi6 za vuprosnoto mom4e

Мега фен Аватара на koalka
    Сама трябва да избереш и да решиш дали това, че е бил в затвора може да повлияе на чувствата и дали би била с такъв човек.Аз ако имам чувства бих.

Супер фен
    mi fakta 4e e imal ob6to s hora koito sa izvyr6vali prestypleniq mislq 4e e krasnore4iv pyk i e to selo ni6to li4no ama hubavo si pomisli ko pe4eli6 i ko gubi6

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Сама трябва да избереш и да решиш дали това, че е бил в затвора може да повлияе на чувствата и дали би била с такъв човек.Аз ако имам чувства бих.
    Подкрепям !
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    Монтана

Ми според мене ако тръгнеш да се занимаваш с този, хората ще почнат да плямпат наляво и дясно за теб. Помисли си дали това ти пречи или не.Ако ти пречи, просто се опитай да подтиснеш чувствата си и да чакаш за следващото момче
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Сама трябва да избереш и да решиш дали това, че е бил в затвора може да повлияе на чувствата и дали би била с такъв човек.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Супер фен
    Aко чувствата ти са силни му кажи
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

`anonimna`
    Guest
    Blagodarq na vsi4ki za savetite,koito mi davate .Shte gi imam v predvit i pak mersi mnogo

Супер фен
    Ти си решаваш,но имай в предвид ,че е бил в затвора...Дали би тръгнала с него или не-ти си решаваш...

sestra po sudba

zdravei .. moje da se kaje che napulno te razbiram ,zashtoto i az doskoro imah edin takav .. lek problem. Samo che moq si beshe bash ne natopen i kakto i da e .. slava bogu sega momcheto si e jivo i zdravo na svoboda i vsichko e nared. Milo momiche, misulta mi e che v takav moment, v kakavto e tova momche, horata se nujdaqt ot nai-istinskata i golqma obich koqto mogat da dadat i saotvetno da poluchat.. i nai-veche ..OT VQRA !! SMELO NAPRED!
    LONG WAY TO GO ..

Супер фен
    Emi kaji mu be .. shtom ne e vinovne ko losho ima.Davai smelo
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.
    Браво. Много добре казано.

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката.

Супер фен
    Давай.....няма какво да чакаш

Guest
    бих ти казал и аз да си отрежещ ръката и да си я гледаш в саксия,за да ти порасне още една тогава ще си имаш резервна

Guest
    blagodarq na vsi4ki za serioznite suveti,koito ste mi napisali )).mersi mnogo

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Aко чувствата ти са силни му кажи
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Az li sum maloumen ili ni6to ne shvanh??
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си