.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

DUnNo
    Guest

На кръстопът

Здравейте всички. Тва лято се запознах с един момиче. Станахме много добри приятели. Чувствата ми към нея са напълно приятелски. Тя е един приятел който наистина много цяня убичам и уважавам и не искам да загубя. Но преди няколко дена разбрах че лятото сигурно ще заминава да чужбина и вече никога няма да я видя.... Кажете дайте ми съвет как да я изненадам за последно. Искам да и купя някакъв подарак но не знам какъв.. Който ще и остане за винаги спомен от мене. Балгодаря Ви. Извинявам се ако не съм уцелил раздела

eii mi super 4e ima6 takava frd...Emi prekaraite edin den zaedno..napravete si kefa
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    eii mi super 4e ima6 takava frd...Emi prekaraite edin den zaedno..napravete si kefa

to4no taka i si napravete mnogo snimki i gi izkarai i i napravi album4e!!!

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от blabla_bla
    Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady

to4no taka i si napravete mnogo snimki i gi izkarai i i napravi album4e!!!
    Доста добра идея и по мое мнение.Това е нещо,което ще я радва.Добрите спомени никога не са излишни!!!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    tova e super tujno... no naistina ideqta s fotoalbum4eto e dobra
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Самата аз като прочетох темата без дадените предложения също се сетих за снимки...но всъщност се сетих за ваша обща снимка в рамка...обаче май едно албумче е мн по-добъв вариант...и е идеално за случая като че ли

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Супер фен
    и аз мисля че снимките ще свършат работа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Dunnoooo
    Guest
    Много благодаря за идеите които ми дадохте.... Наистина ми помогнахте....... от една страна благодаря много за помоща но... по добре да не се беше налагало да търся такава помощ... Много трудно се намират такива приятели като нея.. А сега в един момент тя ще замине и сигурно никога повече няма да я видя Но... заминаването не зависи от ния..... дано някой ден като види снимките да си спомни и тя за мене... Обичам я много много ценен приятел ми е но и дори на другия край на света да отиде и пожелавам цялото щастие на света... Съжелявам че ви занимавам вие сте напулно непознати но имах нужда да си излея някаде душата......

Мега фен Аватара на koalka
    Да, и аз подкрепям за снимките, защото така тя най-много ще си спомня за теб и вашето приятелство.Наистина не е приятно, като приятел замине за чужбина.

Отрежи си пръста и й го дай за спомен ; )

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от muhlqsal 4orap
    Отрежи си пръста и й го дай за спомен ; )
    Дори можеш да си отрежеш всичките. Ако ги подреди в правилния ред след това, може да спечели и бонус - ръката ти.
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

и няколко зъба в допълнение...хммм...замечтах се

Dunooo
    Guest
    Сега се базикате.... ама не го пожелавам дори и на най-големите си врагове..... да знаете че човека който много обичате и държите на него заминава на хиляди километри... и то не за година-две.. ами за цял живот. И да знаете че никога повече няма сигурно да го видите.....

ъъъ...скайп...и-мейл...icq...де да знам....звучи ми малко...невъзможно

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Dunooo
    Сега се базикате.... ама не го пожелавам дори и на най-големите си врагове..... да знаете че човека който много обичате и държите на него заминава на хиляди километри... и то не за година-две.. ами за цял живот. И да знаете че никога повече няма сигурно да го видите.....
    почувствах се така когато хамстера ми избяга от мен,след всичко което сторих за него.
    Но сега го открих в съседната тема ще разберете повече за драмата ми.
    П.П.яж сладолед и сичко ще се оправи
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си