.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    iskam si gooooooooo
    Guest

Iskam si go obratno ;(

ами значи аз съм на 16 и преди 2 години го напраих с любовта на живота ми.всичко беше толкова прекрасно,той е страхотен човек.не беше с мен само заради сеска,много се обичахме,но един ден аз идиотката реших,че не го заслужавам и го зарязах като му казах че не го обичам ;( знам че мн го нараних ма просто искам да бъде щастлив.проблема е че не спирам да мисля за него.той ми е съсед,а и сме от един клас ;( искам си го пак,но сега той е с друга;( моля ви се кажете ми кво да направя ;(

Re: Iskam si go obratno ;(

Цитирай Първоначално написано от iskam si gooooooooo
    но един ден аз идиотката реших,че не го заслужавам и го зарязах ;( знам че мн го нараних ;(
    Горкото момче сигурно много го е боляло докато си го рязала.Но разбирам садистичните ти наклонности.Все пак нищо не може да се сравни с това да почустваш топлата кръв на някой друг по ръцете си.Лошото е,че после трудно се перат дрехите(Препоръчвам ти Ариел.Няма да повярваш колко добри са праховете за пране произведени от русалки...дори и в ледено студена вода)
    Кръц-клъц, кръц-клъц...
    Хм...Тва май трябваше да си остане там...Добре.Ще го залепя обратно.

Голям фен
    Emi mila spored men ne e trqbvalo da go lyje6,4e ne go obi4a6,ami prosto da mu kaje6 pri4inata zaradi koqto iska6 da se razdelitei toi 100% ako te obi4a6e nqma6e da te ostavi.No 6tom si mu kazala,4e ne go obi4a6 e logi4no da skysate.No vse pak vsi4ko e minalo za tfa po-dobre mu kaji 4e iska6 da pogovorite i mu obqsni kak to4no stoqt ne6tata.I ako toi vse o6te te obi4a i ne izpitva ni6to kym onova momi4e s koeto e v momenta bi trqbvalo da se vyrne pri teb,no ako 4uvstvata mu kym teb sa otminali i sega izpitva ne6to po-silno kym dr. momi4e e normalno da ne ti obyrne vnimanie.Mn. sorry no si e taka vse pak ti si go otrqzala,a ne toi teb!No ni6to ne se znae 6te ti stiskam palci dano da se opravite.Spoko mili4ka
    A mejdudrugoto ot kolko vreme ste razdeleni?Za6toto ako e ot po-malyk period ima6 po-golemi 6ansove da se syberete spored men
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Абе, как може да решиш, че не го заслужаваш при положение, че на него му е било хубаво с тебе. Не очаквай много, особено щом си има приятелка!
    Every moment is another chance...

Guest
    XaXa PaTka koi ta kara da go zarqzvash

Повече от фен
    Мацка, спри да гледаш серияли! Ако те иска обратно ще заибе другата и ще си дойде при теб. Обаче вместо отново да правиш драми и серияли иди му кажи ЦЯЛАТА истина, ако така не стане няма да стане и по друг начин!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    XaXa PaTka koi ta kara da go zarqzvash

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от iskam si gooooooooo
    ами значи аз съм на 16 и преди 2 години го напраих с любовта на живота ми.всичко беше толкова прекрасно,той е страхотен човек.не беше с мен само заради сеска,много се обичахме,но един ден аз идиотката реших,че не го заслужавам и го зарязах като му казах че не го обичам ;( знам че мн го нараних ма просто искам да бъде щастлив.проблема е че не спирам да мисля за него.той ми е съсед,а и сме от един клас ;( искам си го пак,но сега той е с друга;( моля ви се кажете ми кво да направя ;(
    ми и аз си искам моя ама няма..ще се наложи да приемеш,че вината е твоя и не можеш да си го върнеш..нз опитай се да му кажеш всичко,макар да знам че нищо няма да постигнеш(личен опит..в `почти` същата ситуация) рано или късно може да види че не си сгрешила и че съжаляваш и да се върне при теб..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Emi mila spored men ne e trqbvalo da go lyje6,4e ne go obi4a6,ami prosto da mu kaje6 pri4inata zaradi koqto iska6 da se razdelitei toi 100% ako te obi4a6e nqma6e da te ostavi.No 6tom si mu kazala,4e ne go obi4a6 e logi4no da skysate.No vse pak vsi4ko e minalo za tfa po-dobre mu kaji 4e iska6 da pogovorite i mu obqsni kak to4no stoqt ne6tata.I ako toi vse o6te te obi4a i ne izpitva ni6to kym onova momi4e s koeto e v momenta bi trqbvalo da se vyrne pri teb,no ako 4uvstvata mu kym teb sa otminali i sega izpitva ne6to po-silno kym dr. momi4e e normalno da ne ti obyrne vnimanie.Mn. sorry no si e taka vse pak ti si go otrqzala,a ne toi teb!No ni6to ne se znae 6te ti stiskam palci dano da se opravite.Spoko mili4ka
    A mejdudrugoto ot kolko vreme ste razdeleni?Za6toto ako e ot po-malyk period ima6 po-golemi 6ansove da se syberete spored men
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

am ne e trqbvalo da go zaebava6 be macka sq trqq samo da go zabravi6 i da si nameri6 nqkoi dr pi4 :P uspeh
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Guest
    eto o6te edin 4ovek det misli kato men....i az kato teb bqh s mom4e s koeto mn se obi4ahme no go zarqzah poradi sa6tata pri4ina(misleh 4e ne go zaslyjavam)dori mu kazah da zabravi 4e sme bili nqkakvi...moleh go da mi prosti i kogato re6i da se sre6nem i da opravim ne6tata sadbata mi izigra lo6 nomer(ne mojah da otida na vaprosnata sre6ta)taka vsi4ko svar6i zavinagi i mn me boli no nqma kakvo da napravq...taka4e predi da napravi6 kakvoto i da bilo si pomisli dobre kakvo iska6 i kak da go postigne6 i togava ako si sig 4e go obi4a6 i iska6 se opitai da si go varne6 i ne otlagai mn za da ne stane prekaleno kasno,a ako ne yspee6 ne se obvinqvai-za6toto kakvoto i da stane jivota prodaljavauspeh i dano ima6 pove4e kasmet ot men za6toto posle naistina mn boli

Guest

оправихме се мерси за съветите все пак

Мега фен Аватара на koalka
    Ама ти глупава ли си каква си?Как можеш да зарежеш човек, който те обича и ти го обичаш?И искам да ти кажа едно нещо-щом той е с теб явно има защо и го заслужаваш!Той сега има ли чувства към теб?Какво е отношението му към теб?

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Е аре стига бе !
    Как може така да го отрежеш за глупости бе ?
    аууу
    Не е трябвало да го лъжеш , нито пък да го късаш .
    Какво те притеснява? Какво ти има на теб ,че да не го заслужаваш.
    Нали той е бил щастлив с теб ?
    Сега отиди и му кажи цялата истина в очите.

Guest
    казах му всичко и ся пак сме си заедно всичко си е както преди даже по-яко

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Мацка, спри да гледаш серияли! Ако те иска обратно ще заибе другата и ще си дойде при теб. Обаче вместо отново да правиш драми и серияли иди му кажи ЦЯЛАТА истина, ако така не стане няма да стане и по друг начин!
    Кратко и ясно - това е отговорът .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    kak 6e go zareje6 we 6tom ste se obi4ali k1v e bil problema we

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си