.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: hi

stefan
    Guest

hi

здравеите зна4и аз сам на 16 години и пениса ми е 15-15.5 това много малко ли е за6тото понякога си мисля 4е е така и дали иима на4ин да се уголеми малко.Благодаря жи преджарително

eva-mariq
    Guest
    Pisna miiiiii! Normalen si ti e nqma nujda ot ugolemqvane stiga s glupostite ve4e ti kakvo iskash da ti e 70sm li stiga si prikazval prostotii!

Ima na4in da se ugolemi-zaka4va6 si na onaq rabota nqkolko olovni top4eta i 4aka6

Guest

Re: hi

Цитирай Първоначално написано от stefan
    здравеите зна4и аз сам на 16 години и пениса ми е 15-15.5 това много малко ли е за6тото понякога си мисля 4е е така и дали иима на4ин да се уголеми малко.Благодаря жи преджарително
    az sum po4ti na 18 i mi 15 i nqmam problem problema e po -skoro psihologi4eski poradi fakta 4e shte se pritesnish dali priatelkata ti shte go xaresa,no razmera e dobur i za gledane ne e zle kato da gledash 10 cm i ako te obi4a povqrvai mi nikav problem !!!

Guest
    братле, влизаш в европейския стандарт. а и го казах в една тема преди няколко часа - помисли си за мацките които обичат твърд и бърз секс, тоест да го вкарваш доста силно и с голям замах, чак да и плющи дупето с такав замах. А сега аз да ти кажа нещо - ако пениса ти е над 18 санта 80-90% от мацките тва нещо ще ги заболи така че си в изгодна позиция, а тва че няква пръдла дет си е изградила мнение за мъжките пишки от порнаците няяла го хареса - да фаща пътя. Всяка опитна жена докато си вършиш добра работа никога нищо няма да каже!

Супер фен
    няма значение колко ти е,важното е да го използваш както тряа
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

liliii ot koga ne bqh vlizala vuv foruma-sigurno ot 1 godina zaposledno kogato o6te imah profil s pove4e ot 3000 mneniq...No kato gledam nqm mnogo promeni temite ot roda"na 14 sum penisut mi e 30sm" ili na 16 sum i penisut mi e maluk" abe hora deto puskate teq temi...kvo ni boli nas 4e imate malki ili golemi pi6ki....takiva ste si rodeni takiva 6te si ostanete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си