M znadravei te!!!Pi6a v tozi sait s nadejdata nqkoi da mi dade savet kakvo da pravq v slojnata situaciq koqto sam.Imah mn dalag i truden jivot v lubovta.Predi vreme re6ih da zapo4na ot na4alo i da ne dopuskam starite gre6ki.Zapoznah se s edno mom4e,za koeto misleh 4e e idealnoto za edno novo na4alo,no ne se okaza taka.Sega 6te se opitam da obqsnq kakva e na6ata vrazka i dano me razberete i mi pomognete.Zaedno sme ve4e blizo 5 miseca,kato se staraq s nego da sam mn dobra v vsqko edno otno6enie i da ne mu izneverqvam prosto da sam idealna,za6toto si vzeh urok ot gre6kite koito dopusnah.Vseki den se vijdame izlizame vsi4ko izglejd vsqka6 normalno toi ne mi izneverqva ama ne e taka.Problemat e tam 4e do sega nikoga ne mi e kazval 4e me obicha... darji se nqkak studeno s men i az nz kak da go opi6a a tova mn me naranqva..vs1qka ve4er kogata sme zaedno barza da se prebira sqka6 ne mu se stoi s men prosto e nqkak stiden...pitah go za6to e takav i toi mi kaza 4e mn darjal na men i t.n.t no ne mojel da mi kaje za6to e takav 6tqla sam da go pomislq za lud...!!Nz mojebi si mislite 4e tova ne e nikav problem no ne e taka tova negovo darjane mn me naranqva i nz kvo da pravq...Molqvi kajetemi nqkav na4in kak da promenq tova i kak na6ta vrazka da se opravi i da se zadarjim,za6toto mi e omraznalo ot kratkotraini i nezna4itelni vrazki.Prosto sam prejivqla tolkova mn v jivota si za koeto moga da napi6a cql roman i 4esno kazano se izmorih da stradam iskam vsi4ko ve4e da e nared.No kak da go postigna?!...M tova e nakratko moqta istoriika dano ste me razbrali,makar4e bihte me razbrali samo ako obi4ate nqkoi naistina silno!!![/i]