- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бахти мръсната София:(
мръсно е, но и да се хванеме да изчистиме (което е почти невъзможно) до 1 седмица ще е същата кочина
![]()
:P Онзи ден по новините даваха някъв депутат от бсп,който ще настоява за прекратяване на договорите на фирмите,които чистят СофияТой заяви пред новините на бТВ (цитирам по памет)''За парите,които получават фирмите,София трябва да бъде мита три пъти на ден със минерална вода и прах за пране ''
![]()
даа ама циганките замитат по спирките събират 5 купчинки с прах листа и боклици оставят ги някъде на не толкова видно място и познайте какво става след първият вятърПървоначално написано от SashkoY
![]()
идеята е хубава..лятото с едни прители помня как висяхме по цял ден в градинки и като ни станеше тъпо хващахме 2 пликета и почвахме да събираме боклуците..и през това време на никой не му пречеше да продължи да си върля опаковките на земята![]()
въпроса не е в чистенето..а в манталитета на българина..всеки си хвърля боклуците навсякъде..а най-се дразня като видя някоя чистачка да люпи семки до чувала с боклуците и да си хвърля обелките на земята![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Ае кви циганки те тресат тебе бе. Депутата се опитва да ти обясни че шефа на ВОЛФ Румен Гайтански кара Мерцедес СЛР макларън който струва половин милион евро и (тва му е ежедневната кола.) Луксозната му кола е Бугати Ваерон която струва един милион евро и тия пари познай кой кмет на софия му ги дава секи ден?
![]()
2т. системно
...тогава защо почти всеки се стреми да дойде и да живее в София?Първоначално написано от _Becko_
![]()
Щото си мислят, че като дойдеш в София и падат големите кинти. Ти кфо си мислиш? Че е заради чистите улици?
Saatana vittu perkele hate crew!
Ахахаха...не много ясно.Първоначално написано от Boot
![]()
И на мен ми е писнало от боклуциВсеки ден като се връщам от даскало ми идва да звънна на приятелите си дето живеят на близо и да тръгнем с пликове.Като бяхме малки така правихме.
Хората от блока си изхвърлят бокука през прозореца.От строежите в (бившата) горна част на южния парк е пълно с боклуци.
Ето снимка от "парка"
http://i45.photobucket.com/albums/f6...icture0025.jpg
Леле,ужас...не бива да е такаПървоначално написано от Шишарка
шефа на волфа да кара най-скъпата кола в света
във същото време София да тъне в боклуци.Тва ми напомня малко на романа тютюн- нископлатени работници, обществото страда...а няколко човека са светлинни години напред.
Само дето във ''Тютюн'' работниците се вдигат на стачки,а тук няма такава опастност-да си мангал в чистота си е престижно и другото което е-здравето ан работниците във фабриките е било застрашено и са се разболявали от туберкулоза,а тук болестта не е смъртоносна,само мори;пада върху цялото общество(в рамките на град София) и не е се казва туберкулоза, а СВИНЩИНА.И колкото повече живеем в нея,толкова повече свикваме
демек развиваме си имунитет,както с шарката е било
Само че нищо чудно ако се понатрупа още малко боклук не шарка,а чума да тръгне
.
Сорка ама аз въпреки че живея в софия си знам че е мръсна и не я харесвам , навсякъде бклуци и прах , а м/у другото софия е била проектирана за 500 000 души по-малко от сегашното население на София , което значи че София е пълна с преселили се селяни![]()
Добре че ми каза че не отиват при циганитеПървоначално написано от Amayo
![]()
Определено !Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
БебЕтатаа мииии![]()
![]()