.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Обичам
    Guest

Проблеми с гаджето

Здравейте приятели , отчаян съм и незнам какво да правя с гаджето ми постоянно се караме за нещо и напоследък се отдалечаваме един от дръг...един от главните ни проблеми е ,че не намираме тема на разговор ....изобщо не намираме за какво да си говорим и затова напоследък почти не се виждаме .. не излизаме..просто и двамата се мачиме като става така , но и двамата не искаме да късаме защото се обичаме.. и просто сме в заданена улица нито можем да продалжаваме така , нито искаме да скъсаме..просто нз защо неможем да намерим тема на разговор моля ви помогнете ми ако можете

Е уж нямате никакви теми за разговор пък се карате.Ам време е да се поотпуснете малко,то така не може да продължава да се виждате и да се чудете кво да кажете и къде да гледате.Ти като момче направи крачка да се посближите,разбирам момичето да е срамежливо ама ти бъди малко по-отворен.Заабавлявай я,заведи я на кино,коментирайте филма ала бала.Направи нещо там
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Обичам
    Guest
    ем проблема е ,че аз съм по притеснителния и по затворения ... а тя е отворената ...доста е сложно..просто досега не ми се е случвало такова нещо и нз кво да правя..

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    woooowwww е тва е нещо ново - да незнаеш за какво да си говорип с гаджето
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}

Re: Проблеми с гаджето

Цитирай Първоначално написано от Обичам
    просто нз защо неможем да намерим тема на разговор
    по принцип с твойте приятели нямате ли за какво да говорите...мисля че,трябва да имате....тогава..приеми гаджето си като приятел само...не знам...не съм била в такава ситуация..но ми се струва кофти...

Обичам
    Guest
    ми като съм с приятели си говоря за коли. мотори. музика в колата... а такива неще нея не я интересуват и нещо нестаава..

Guest
    наебете се и проблема ви е решен

Обичам
    Guest
    хаха.. няма да откажа да я прасна ...но при сегашните ни отношения надали ше ме огрее..

хаха.. няма да откажа да я прасна ...но при сегашните ни отношения надали ше ме огрее..
    "прасна" на кое е кодове име:
    1) удрям я с нещо силно отзад по врата или по главата
    2) раждаме си прасенца
    ...?

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, опитайте се да оправите нещата.Вкарайте малко разнообразие във връзката.Не е нужно толкова да говорите, а са показвате, че се обичате.

gorilla
    Guest

Здравейте приятели , отчаян съм и незнам какво да правя с гаджето ми постоянно се караме за нещо и напоследък се отдалечаваме един от дръг...един от главните ни проблеми е ,че не намираме тема на разговор ....изобщо не намираме за какво да си говорим и затова напоследък почти не се виждаме .. не излизаме..просто и двамата се мачиме като става така , но и двамата не искаме да късаме защото се обичаме.. и просто сме в заданена улица нито можем да продалжаваме така , нито искаме да скъсаме..просто нз защо неможем да намерим тема на разговор моля ви помогнете ми ако можете
    намерете си общи приятели и излизайте с тях... хем ще сте заедно, хем няма да сте длъжни да си говорите, но като имате общи приятели, имате и теми за разговор

Olelele egati otnoshenieto kam momicheto koeto tolkova mnogo obichash iskash da q prasnesh a ? A do kolkoto do temata oki dobre govorish za razlichni neshta s priqtelite si ot kolkoto s neq normalno we tova no az imama chuvstvoto che tolkova se muchish da namerish neshto umno i prekrasno i inetresno d ai kajesh che savsem zabravqsh normalen razgovor. A ako tolkova pak nqma kakvo da si govorite hodete na kino zapishete se na neshto izlizaite s priqteli to ne moje postoqnno da ste zaedno i da ne pravite neshto razlichno i vseki boji den da namirate temi za razgovor. Az s moq priqtel vapreki che pravime vsichko vse ponqkoga mlukvame i prosto se gushkame ne moje ot tema na tema ... Ponqkoga na men pak mi umruzva sve da komentirame neshto ... zashtoto to kakvo drugo da si govorim osven kakvo sme pravili i da podhvanem nqkoq dulga tema za komentirane .. ama to idva edin moment ot vsichki tiq 6 chasa an den akdeto sme zaedno che ne moje vse da bubrim i sega sme reshili che shte hodim na nqkakvi kursove no vse oshte ne znaem kakvi. Taiche pochni da i govorish z aneshto koeto tq haresva a predi tova si razuchi leko tematata shtom se pritesnqvash tolkova.

Може да си дадете малка почивка например или пък да почнете да си споделяте другите проблеми и да търсите общо решенията. Може да седнете и да си изясните от къде точно произхожда проблемчето.А относно темите на разговор..Не съм убедена,че нямате за какво да си говорите просто сте в труден период.Абе споко всичко ще се оправи. Аиде успехче![/i]

ami razdelete se za 1-2 sedmici sled kato iztekat se saberete otnovo 6te ima razlika

Град
    v edna bqla staq s meki steni
    ми като съм с приятели си говоря за коли. мотори. музика в колата... а такива неще нея не я интересуват и нещо нестаава..
    Govorete za 4ekii i mastorbaciq .. .moe da i haresa i da se naebete vsi4ki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен

Щом я обичаш почнете да се срещате по-често...сети се какво обича тя и започни с такава тема за разговор подарявай и подаръчета!!УСПЕХ!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    ami razdelete se za 1-2 sedmici sled kato iztekat se saberete otnovo 6te ima razlika
    Мдам може и да помогне..поне малко ще се разнообразите

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    Olelele egati otnoshenieto kam momicheto koeto tolkova mnogo obichash iskash da q prasnesh a ?
    Хм..като обичаш някого е нормално да искаш да правиш секс с него...

Пич, разкажи й за детството си - какво дете си бил, някакви историйки, получава се хубав разговор, а и е забавно. Оттам и тя ще се сети нещо и готово.

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Bitch
    Може да си дадете малка почивка например или пък да почнете да си споделяте другите проблеми и да търсите общо решенията. Може да седнете и да си изясните от къде точно произхожда проблемчето.А относно темите на разговор..Не съм убедена,че нямате за какво да си говорите просто сте в труден период.Абе споко всичко ще се оправи. Аиде успехче![/i]
    на абсолутно същото мнение съм...ей аз имах същия проблем,но се оправихме...така че спокойно ще се оправите
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си