.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    ми май никога не са ми имали доверие въпреки ,4е не съм правила нищо , което да не им се хареса
    Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!

Преди 4 5 години ги лъгах като тапанар и сега си го осъзнавам ама вече си върнаха доверието към мен и това ме радва хубаво е вашите да ти имат доверие..
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Град
    In The Heart of Darkness
    Да имат ми и то голямо доверие- мисля че майка ми найстина ме познава най-добре от всички на този свят.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

da ! mislq 4e da....

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    София
    не особено...
    на какво ли се дължи това..

moite mi nqmat nikakvo doverie.Mnogo obi4at da mi se mesqt i da vzemat re6eniq vmesto men.
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

винаги са имали и никога не са губили
    дори незнам защо тка.. смисал имало е ацките случаи
    в които съм очаквала да го загубя,но уви си остава
    за което съм ацки благодарнА.тадам. =Р

емммм общувай повече с тях
    споделяй им неща от секидневието
    за да разберат,че неща които са ти направили впечетление
    си споделил с тях
    ахеахеахеа

Град
    Пловдив
    моята майка никога не ми е имала доверие...винаги си мисли че я лъжа и т.н.поне баща ми ми вярва и винаги ме подкрепя..но и да искам аз не мога да споделям с него.1 че винаги има страшно много работа или е много уморен и 2 че едва ли ще ме разбере...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Попринцип ми имат доверие, но е имало и случаи, в които не са много убедени в това което правя...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Попринцип ми имат доверие, но е имало и случаи, в които не са много убедени в това което правя...
    и при мен е така. уж ми имат доверие, но и винаги едно на ум

Моите родители съм им показвала много пъти,че мога да се справям сама с моите задачи и не ми трябва тяхната помощ.Те май ми имат доверие даже понякога се притеснявам от тая тяхна сляпа вяра в мене!Не знам до колко е така наистина !
    Последния път когато наште разбиха всичките ми приятели беше преди да тръгна на един купон извин града.Те не ми казаха :Не се дрогирай ,не пии,не се занимавай с тези ,които не познаваш и т.н...единственото ,което ми каза майка ми беше :Стой по далече от реката.Явно за нея е по вероятно да се удавя отколкото да се напия и да се хвана с някой готин от 12 клас,а защо не и с двама?
    Има мн заблудени родители ,но аз имам тяхното доверие и се отнасям с отговорност към това!
    If it is crime to loving you then Im guilty !

Имаха ми ОГРОМНО доверие, но след няколко леги гафа са по-резервирани.Въпреки всичко не мога да се оплача

Повече от фен
    Град
    Sofia
    За сега ми имат много голямо доверие за всичко,което правя дано и за напред да е така...
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Фен
    Град
    София
    ми честно казано до преди 1 месец майка ми ми имаше пълното доверие, но аз се възползвах от това, правих си каквото си исках и в един момент всичко излезе наяве и сега тя ми няма никакво доверие,а баща ми толкова и го интересува какво става с мен... Беше толкова хубаво, когато маминка ми имаше доверие... сега се опитвам да си го върна, но все пак няма да е същото

МММ доверие???Наще като отивах на екскурзия ми дадоха презерватив, та говорехме за доверие нали???

`{PuNiShEd`●`By
    Guest
    Ами да,но до миналата година сега ми е по-трудно да споделям и вече не го правя...преди беше по-яко.Сега наще казавт че не на мен нямат доверие, а на хората около мен...Може и така да е..не знам

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]bashta mi mi ima doverie.. ne znaino shto ama nego i ne go i luja.. maika mi mi nqma po4ti nikakvo ....
    При мене е точно обратното.
    Аз имам най тъпи родители .
    Да ви питам .. вас до колко часа ви пускаха като бяхте на 14 ?
    Е не .. мойте са пълни злета .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си