- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- vashite roditeli imat li vi doverie
ми май никога не са ми имали доверие въпреки ,4е не съм правила нищо , което да не им се хареса![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Преди 4 5 години ги лъгах като тапанар и сега си го осъзнавам ама вече си върнаха доверието към мен и това ме радвахубаво е вашите да ти имат доверие..
![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
da ! mislq 4e da....
Първоначално написано от ThePainIsReaL
не особено...
на какво ли се дължи това..![]()
![]()
moite mi nqmat nikakvo doverie.Mnogo obi4at da mi se mesqt i da vzemat re6eniq vmesto men.
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
винаги са имали и никога не са губили![]()
дори незнам защо тка.. смисал имало е ацките случаи
в които съм очаквала да го загубя,но уви си остава![]()
за което съм ацки благодарнА.тадам. =Р
емммм общувай повече с тях
споделяй им неща от секидневието
за да разберат,че неща които са ти направили впечетление
си споделил с тях
ахеахеахеа![]()
![]()
моята майка никога не ми е имала доверие...винаги си мисли че я лъжа и т.н.поне баща ми ми вярва и винаги ме подкрепя..но и да искам аз не мога да споделям с него.1 че винаги има страшно много работа или е много уморен и 2 че едва ли ще ме разбере...![]()
Попринцип ми имат доверие, но е имало и случаи, в които не са много убедени в това което правя...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и при мен е така. уж ми имат доверие, но и винаги едно на умПървоначално написано от Lady Death
![]()
Моите родители съм им показвала много пъти,че мога да се справям сама с моите задачи и не ми трябва тяхната помощ.Те май ми имат доверие даже понякога се притеснявам от тая тяхна сляпа вяра в мене!Не знам до колко е така наистина !
Последния път когато наште разбиха всичките ми приятели беше преди да тръгна на един купон извин града.Те не ми казаха :Не се дрогирай ,не пии,не се занимавай с тези ,които не познаваш и т.н...единственото ,което ми каза майка ми беше :Стой по далече от реката.Явно за нея е по вероятно да се удавя отколкото да се напия и да се хвана с някой готин от 12 клас,а защо не и с двама?![]()
Има мн заблудени родители ,но аз имам тяхното доверие и се отнасям с отговорност към това!
If it is crime to loving you then Im guilty !
Имаха ми ОГРОМНО доверие, но след няколко леги гафа са по-резервирани.Въпреки всичко не мога да се оплача![]()
За сега ми имат много голямо доверие за всичко,което правя дано и за напред да е така...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
ми честно казано до преди 1 месец майка ми ми имаше пълното доверие, но аз се възползвах от това, правих си каквото си исках и в един момент всичко излезе наяве и сега тя ми няма никакво доверие,а баща ми толкова и го интересува какво става с мен... Беше толкова хубаво, когато маминка ми имаше доверие... сега се опитвам да си го върна, но все пак няма да е същото![]()
МММ доверие???Наще като отивах на екскурзия ми дадоха презерватив, та говорехме за доверие нали???
Ами да,но до миналата година сега ми е по-трудно да споделям и вече не го правя...преди беше по-яко.Сега наще казавт че не на мен нямат доверие, а на хората около мен...Може и така да е..не знам![]()