.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    girl-4ety
    Guest

iskam da otslabna;/

zdraveitemolq vi pomognete mi...iskam da otslabna s 9 kilograma..za kolko vreme e vyzmojno tova bez da spazvam dieta...govorq za stroga dieta ako imate predlojenie kajete kak to4no da stane tova...nqkakva programka moje da mi dadete neznam...

za okolo 2 meseca s malko trenirovka i sas spirane na vrednite hrani
    btw ti4aneto sutrin e mn uspokoqva6to i priqtno i polezno opitai
    hrani se redovno no ne qj po mn
    gledai da ne qde6 mn testeni hrani i sladko (6okolad v umereni koli4estva e pozvolen ot nego ne se debelee ako ne se prekalqva), razdelnoto hranene e dobar varqnt
    naspivai se
    Pri4ini za napalnqvane mogat da badat stresa , nedospivaneto , lo6iq na4in na jivot ,hranene i tn
    f*ck off!

След празниците съм напалняла с около 4 кг.Като се премерих Сега се хаванах малко в ръце.Избягвам сладки неща,тестени и мазни.1 вафла може да изям,но рядко(пристрастена съм към сладкото )Минах и на разелно хранене.Примерно за закуска може да ядеш мюсли-вкусни са и полезни.За обяд нещо,което да те засити-може супа или месо с някаква салата например от зеле и моркови.Вечер яж по-малко и важното е да ядеш бавно.Пии повече вода и спокойно може да си правиш упражнения у вас-клякания,коремни преси,завъртания тип "въртене на обрач".При мен помагат и за 5 дни вече съм 1 кг надолу. Успех

Голям фен
    Vsqka sutrin pii po 1 4a6a voda na gladno.Sled tova hodi da pobqga6 malko ili pyk prai koremni presi i klekove.Qj po 3-4 pyti na den no umereno.I zadyljitelno izpivaii po 2 l. voda na den
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Повече от фен
    Град
    sofia
    trqbva da ima6 to4en rejim za qdene!

Повече от фен
    mi ne qj hlqb i sladko ! vurvi da ti4a6 4 puti v sedmicata po 30 min ! i si gotova

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]mi ne qj hlqb i sladko ! vurvi da ti4a6 4 puti v sedmicata po 30 min ! i si gotova
    lucifer mmislq 4e sam vlubena v tebe.napravo te obi4am....:*:*:* a otnosno temata...dam verno...saglasna sam s lucifer.v momenta purxam s migli...jalko 4e ne mojete da vidite.....

Sportuvai, ne qj hlqb,sladko i testeni raboti

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ™bLaCk`RoSe™
    Примерно за закуска може да ядеш мюсли-вкусни са и полезни.
    Ако знаеше колко са калорични, едва ли щяха да са ти толкова вкусни Мюслите се ядат от хора, които сериозно се занимават със спорт, за да им предоставят нужната енергия. Не бих ги препоръчала на човек, който иска да сваля килца. Най-много да качи още, тъй като едва ли ще изгори тази енергия, дадена от мюслите

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    Vsqka sutrin pii po 1 4a6a voda na gladno.Sled tova hodi da pobqga6 malko ili pyk prai koremni presi i klekove.Qj po 3-4 pyti na den no umereno.I zadyljitelno izpivaii po 2 l. voda na den
    Съгласна съм за 2та литра вода на ден,но не прекалявай с нея Не е хубаво да се пие и ПРЕКАЛЕНО много вода
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз поне сега карам една диета по цял ден пия само течности и само вечер ям а и постоянно фитнес

Guest
    mi spri da se tap4e6 i 6te otslabne6!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ]mi ne qj hlqb i sladko ! vurvi da ti4a6 4 puti v sedmicata po 30 min ! i si gotova
    lucifer mmislq 4e sam vlubena v tebe.napravo te obi4am....:*:*:* a otnosno temata...dam verno...saglasna sam s lucifer.v momenta purxam s migli...jalko 4e ne mojete da vidite.....
    I az sym poletqh v oblacite kato go vidqh tva momche)))[/b]

Guest
    I az sym poletqh v oblacite kato go vidqh tva momche)))[/b]
    ei are da mu napravime fen klub.mace are verno be.toq qko me kefi.:*:*:*:*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си