Та... историята е доста дългичка, но ще се опитам да я съкратя колкото е възможно. Тая година започнах в ново училище,в нов град, на ново място където не познавах абсолютно никой. Още в началото забелязах едно момче и го харесах много, обаче след като разбрах, че си има приятелка реших, че е загубена кауза и живота си продължи. После обаче разбрах някои неща за него, например факта, че е с нея по задължение и, че това изобщо не му пречи да си излиза с други момичета. Той по принцип си пада малко лошо момче- пие, постоянно се сбива, дори сега е на нещо като пробен период в училище. Та... въпрки връзката си с това момиче той тръгна с една друга от новите ученички в училище, последваха големи скандали и т.н. можете да си представите. Имаше нещо като малка война м/у гаджето му и другото момиче и най- добрата й приятелка. Аз през това време си наблюдавах отстрани и не се забърквах в техните истории. Обаче се случи така, че неговия най- добър приятел и моята приятелка станаха гаджето и той заедно с приятеля си постоянно почнаха да идват у нас( ние с нея сме и съквартирантки), почнахме да излизаме заедно и т.н. Тогава един ден приятеля му идва и ме пита "Ти харесваш Л., нали?" и аз питам "Защо?" и той "Ми защото той тая сутрин ми каза, че и той те харесва, наистина започва да си пада по теб." Аз нищо не казах, това беше преди два дни и оттогава не сме излизали, понеже все някой от нас е зает. Та... оттогава постоянно си мисля какво да правя с цялата тая объркана ситуация... на пръв поглед може да е лесно "Нали се харесвате, какъв е проблема?" Обаче постоянно мисля струва ли си да се набърквам във всичките тези драми около него и дали накрая по закона на Мърфи няма да се окажа аз прецаканата в цялата история... Е, мнение?