.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Постинор ако тфа не помогне бегай при мама и тати кажи им родителите да ти берат срамотиите...и на 14 аборт...нема да ти е мн приятно ама като не мислиш така става..НО ВСЕ ПАК пробваи постинор...
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Ех мале днешната младеж тотално се е побъркала.Бати на 14 години сте деца още бе, тръгнали да се притесняват, че са бременни,правят тройки а у...Ти от сега така ако си я почнала незнам по-нататък какво ще стане с теб.Вземи си използваъ"пилешкия мозък" , когато трябва, че после няма да можеш да излизаш пред хората...

д-р Грешков написа:
    О, да, госпожице, забременяла сте и от двамата едновременно - възможно е! От единия тук и сега, а от другия в някой от неизброимите паралелни светове... Накрая чрез пробив в материята между световете вашите синове ще се срещнат в могъщ и кървав дуел, за да определят кой е законния наследник на Короната на Пилешкия мозък! Накрая може да има само един!!!

ахахах това ме уби от смях
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ами кофти да ти е...ще раждаш

На 14 си, нямаш мозък в главата, а си тръгнала да пиеш. Това едно на ръка, ама как си се навила на това (ако е истина де) не ми е ясно. Няма как да забременееш от двамата, яцеклетката ще се оплоди само от един сперматозоид. (Има случаи в историята за родени близнаци от различни бащи, но шанса е много малък). Въпросните хапчета се пият до 72 часа след акта. Ако е минала седмица отиди и си купи един тест, а след това не е лошо да отидеш на лекар. Дори и да не си бременна не е гаранция, че не си прихванала някоя болест.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен

Re: Hora pls help adskata situaciq

Цитирай Първоначално написано от Mimi_f@6ion_m@fia
    V petuk sled daskao se zaigrahme s frends u tqh i taka stignahme do razgovora za sex-a i posle dokato se usetim po4nahme da se natiskame s priqtelite mi. Bqhme az i dvamata mi frenda i poneje bqhme sami i nqma6e kakvo da pravim predloji ni ediniq da igraem monopoli no neznaeh pravilata i kazah da pravim ne6to drugo i posle dvamata se suglasiha i taka. ediniq frend domakinat po4na da tursi ne6to za piene i nameri nqkakva vodka na tehnite i taka dokato se usetim ve4e q bqhme prespolovili i se 4uvstvah zamaqna. problema be6e ve4e kogato svar6i i butilkata be6e prazna - polzvahme q za 1na igra - mislq 4e q znaete. zastavame v krug, vartim 6i6eto i koito poso4i i ima kiss oba4e az bqh tolkova piqna ve4e i se poddadoh. 1q ot frends vze vmesto samo da me celune da me hvane mezdu karakata i po4nahme da se mlqskame i az se podmokrih i drugiq frend sa6to me po4na i sled izvesno vreme pod vazdeistvieto na alkohola suvsem opiqnena mnogo adski mi haresa i kato po4nha da pronikvat 1in sled drug. be neznm az ne iskah i dvamata navednuj - vlizaha 1in po 1in i se reduvaha i az malko piqni4ka go 4uvstvah strahotno no problea e 4e ot prevazbuda i dvamata svur6iha v men a az predvaritelno kato se bqh poddla na alkohola i ne gi predupredih frendovete da slojat kaputi i sega ot petuk mina baq vreme i mislq 4e sam bremenna i kato iklu4im fakta 4e sam na 14 i na6te 6e me kill ako razberat spodelqm tyk, za da vi pitam kakvo da napravq 4uh za edni hapove deto spirat bremenost i izkam da si vzema/ Stiskait palci da ne sam bremenna i ot dvamata 6toto neznam kakvo 6te pravq !
    Ujas .
    аха..пий постинор
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Бахти мизерното поколение!Що не вземете да научите имената на приятелките на барби и тогава да ми прайте секс!!!Бахти,а за алкохола просто NO COMMENT!!!Драйфа ми се от такива като тебе...!!!

Луда раута еи ! :P
    Теа пи4ове трее са мн горди ше стаат татовци. Браво.
    А между другото като станеш на 17 обади ми се да поиграем монополи.

[/quote]
    Ride Loud !
    Ride Proud !

Голям фен
    Pff...ako e istina..zna4i si mn zle-sorry 4e ti go kazvam ama tva misla!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    аз щях да я измисля по-добре
    както съм го и правил де
    ама абсолютно ...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

"stiskaite palci" ei piklo na 14 godini ve4e se napiva6 kat prase i se ebe6 s priqteli prosto taka za raznoobrazie golqma kurva 6te stane ot tebe ama dano va6te da razberat za taq slu4ka 6e me izkefi pak i da si bremenna se pak da si mislila togava ti tva zaslujava6 mar60

Голям фен
    Град
    :)
    ...А аз изнасилих Дядо Коледа...
    Пфф поредната ебавка

Пфф такива под път и над път курвиииии

V petuk sled daskao se zaigrahme s frends u tqh i taka stignahme do razgovora za sex-a i posle dokato se usetim po4nahme da se natiskame s priqtelite mi. Bqhme az i dvamata mi frenda i poneje bqhme sami i nqma6e kakvo da pravim predloji ni ediniq da igraem monopoli no neznaeh pravilata i kazah da pravim ne6to drugo i posle dvamata se suglasiha i taka. ediniq frend domakinat po4na da tursi ne6to za piene i nameri nqkakva vodka na tehnite i taka dokato se usetim ve4e q bqhme prespolovili i se 4uvstvah zamaqna. problema be6e ve4e kogato svar6i i butilkata be6e prazna - polzvahme q za 1na igra - mislq 4e q znaete. zastavame v krug, vartim 6i6eto i koito poso4i i ima kiss oba4e az bqh tolkova piqna ve4e i se poddadoh. 1q ot frends vze vmesto samo da me celune da me hvane mezdu karakata i po4nahme da se mlqskame i az se podmokrih i drugiq frend sa6to me po4na i sled izvesno vreme pod vazdeistvieto na alkohola suvsem opiqnena mnogo adski mi haresa i kato po4nha da pronikvat 1in sled drug. be neznm az ne iskah i dvamata navednuj - vlizaha 1in po 1in i se reduvaha i az malko piqni4ka go 4uvstvah strahotno no problea e 4e ot prevazbuda i dvamata svur6iha v men a az predvaritelno kato se bqh poddla na alkohola i ne gi predupredih frendovete da slojat kaputi i sega ot petuk mina baq vreme i mislq 4e sam bremenna i kato iklu4im fakta 4e sam na 14 i na6te 6e me kill ako razberat spodelqm tyk, za da vi pitam kakvo da napravq 4uh za edni hapove deto spirat bremenost i izkam da si vzema/ Stiskait palci da ne sam bremenna i ot dvamata 6toto neznam kakvo 6te pravq !
    Ujas .
    Миличка мислиш ли изобщо с главата си?
    Постинор Дуо са хапчета,които се пият до 72 часа след секс,дават 99% гаранция,че няма да забременееш!

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Touch me
    Ujas .
    Миличка мислиш ли изобщо с главата си?
    Постинор Дуо са хапчета,които се пият до 72 часа след секс,дават 99% гаранция,че няма да забременееш!
    Даже аз щях да измисля по-добра ебава
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Dai da te mina az 6e se opravi6
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

V toq forum qvno ima hora s mn razvinteno vaobrajenie,ama i ima i takiva det im vqrvat,koeto e o6te po-lo6oto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си