- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hora pls help adskata situaciq
Постинор ако тфа не помогне бегай при мама и тати кажи им родителите да ти берат срамотиите...и на 14 аборт...нема да ти е мн приятно ама като не мислиш така става..НО ВСЕ ПАК пробваи постинор...![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Ех мале днешната младеж тотално се е побъркала.Бати на 14 години сте деца още бе, тръгнали да се притесняват, че са бременни,правят тройки а у...Ти от сега така ако си я почнала незнам по-нататък какво ще стане с теб.Вземи си използваъ"пилешкия мозък" , когато трябва, че после няма да можеш да излизаш пред хората...
д-р Грешков написа:
О, да, госпожице, забременяла сте и от двамата едновременно - възможно е! От единия тук и сега, а от другия в някой от неизброимите паралелни светове... Накрая чрез пробив в материята между световете вашите синове ще се срещнат в могъщ и кървав дуел, за да определят кой е законния наследник на Короната на Пилешкия мозък! Накрая може да има само един!!!
ахахах това ме уби от смях
На 14 си, нямаш мозък в главата, а си тръгнала да пиеш. Това едно на ръка, ама как си се навила на това (ако е истина де) не ми е ясно. Няма как да забременееш от двамата, яцеклетката ще се оплоди само от един сперматозоид. (Има случаи в историята за родени близнаци от различни бащи, но шанса е много малък). Въпросните хапчета се пият до 72 часа след акта. Ако е минала седмица отиди и си купи един тест, а след това не е лошо да отидеш на лекар. Дори и да не си бременна не е гаранция, че не си прихванала някоя болест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аха..пий постинорПървоначално написано от Mimi_f@6ion_m@fia
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Бахти мизерното поколение!Що не вземете да научите имената на приятелките на барби и тогава да ми прайте секс!!!Бахти,а за алкохола просто NO COMMENT!!!Драйфа ми се от такива като тебе...!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Луда раута еи ! :P
Теа пи4ове трее са мн горди ше стаат татовци. Браво.
А между другото като станеш на 17 обади ми се да поиграем монополи.
![]()
![]()
[/quote]
Ride Loud !
Ride Proud !
Pff...ako e istina..zna4i si mn zle-sorry 4e ti go kazvam ama tva misla!
ама абсолютно ...Първоначално написано от Seizure of Power
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
"stiskaite palci" ei piklo na 14 godini ve4e se napiva6 kat prase i se ebe6 s priqteli prosto taka za raznoobrazie golqma kurva 6te stane ot tebe ama dano va6te da razberat za taq slu4ka 6e me izkefi pak i da si bremenna se pak da si mislila togava ti tva zaslujava6 mar60
...А аз изнасилих Дядо Коледа...![]()
Пфф поредната ебавка
Пфф такива под път и над пъткурвиииии
![]()
Миличка мислиш ли изобщо с главата си?Първоначално написано от Mimi_f@6ion_m@fia
![]()
Постинор Дуо са хапчета,които се пият до 72 часа след секс,дават 99% гаранция,че няма да забременееш!
Даже аз щях да измисля по-добра ебаваПървоначално написано от Touch me
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Dai da te mina az 6e se opravi6![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...