- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз имам пенис!
Abe vie tupi li ste be??? Kvo otgovarqte na temata i se 4udite dali e ebavka ili ne? V toq forum nai-golemite bokluci na bg se subirat.Vijte se otstrani kolko ste jalki samo i 6e se posmeete obe6tavam!
кой ти каза, че и без да се гледам се заливам от смяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
Пенис? Също както майкати и баба ти имат пенис нали?! Баща ти като те е родил е сбъркалПървоначално написано от БТР
Ей Ей! Вижте аз съм Гост, смея се всеки път на форума ви и поствам/правя теми в теми които се подигравам с вас (мемберите) но вие притежавате спецялното умение да сте супер-готини-защото-сте-на-17-18-и-нареждате-новаци-във-форум-което-ви-прави-супер-точни-пичове!
Едит; Seizure of Power, само ти си нормален![]()
Даже една в спам тема не знаете как да се забавлявате.
аз пък имам вагина![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
ахахахах![]()
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Бързо няма време за губене ! Отиди във кухната земи най големия нож и го отрежи.![]()
хаха....и аз какво да направя
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Отрежи му гоПървоначално написано от A_Loving_Girl
да не се притеснява
![]()
Предпочитам да не го правя да се радва там...хахахах....Първоначално написано от FikyScHetOo
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Sheguvash li se?Nemoga da povqrvam.. abe sigorno lujej nedei se ebava s takia neshtaПървоначално написано от БТР
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Аз пък имам само от време на време![]()
На моменти искам и аз...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
А стига бе?!![]()
Стига теми ебавки.Момче с пенис не съществува(хахаха)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!