.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    още ли педофила КУЕНЧ е тук?
    форумния ни идиот не се ли самоуби вече?
    Като си толкова курназ, защо не пишеш през регистрацията си а влизаш анонимно, дай поне да те видим кой си и какво толкова имаш против хората, които пишат тук. Не quench, а ти трябва да бъдеш изгонен!
    E аз нямам регистрация така че си говоря направо - абе тебе нещо да не са те ебали на 11 годинки че ми се правиш на много либерална. Куенч има правото да бъде колкото извратен шибаняк иска но това не значи че обществата не може да му бие шута за което - в крайна сметка личните вярвания стигат до там докъдето почват междуличностните взаимоотношения - с други думи с правилния калибър и ако ми се отдаде възможност аз лично бих го направил на мокра каша. Толкоз.
    a taka bravo!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Хаха.. срещни ме ти в Макдоналс , да видиш как ще се поддам на изкушението да те сритам отпред ,така че да ти изтръгна члена.
    Спокойно куенч .. има ,,капчица'' .. ще си го залепиш , колкото да се крепи.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от (. ) ( .)
    Ще има ли момичета с големи цици на тази среща?

Да ! на емотикона пише ШОК !
    Тоя пич само за цици мисли . Пич купи си балон,надуй го и го стискай цял ден докато накрая се сетиш,че си бот.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: Хайде да си направим среща

Цитирай Първоначално написано от quen4
    Хора реших да организираме 1на среща на хората с общи интереси ! Става въпрос за среща на педофилите. Аз знам ! Много сме - силни сме ! С добра организация може и да успеем да променим закона за този вид деяния ! Аз не виждам нищо лошо в това да покажем на света, че не сме толкова различни в крайна сметка. И ние обичаме путки, само дето маалко по-тясни. Аз лично до сега съм имал редица сексуални контакти с лица под 12 годипна възраст и смея да твърдя, че да си начешеш паката с дефсфена и свежа слива си има много предимства.
    1-во нямат цикъл - пестиш от гуми
    2-ро няма опасност от венерически болести
    3-то малкте пиклички много лесно се поддват а ухажване - купуваш им 1но хепи мийл от макдоналдс и са с тебе.
    Та затова предложих да си организираме среща та да можем да се запознаем педофилската общност в България и да обменим опит.

abe kvo mu se vruzvate
    bahti posta, are super e taz sre6ta.... vupreki 4e az ne sum imala nikvi kontakti s po malki ... osv vednuj 6tqh da se zabiq s edin s 6-7 meseca po maluk... abe ne stana
    otklonih se ot temata, da i meleto e re6enie- tuka kvo ste prevurnali si4ko vuv 3ta svetovna?
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Хахаха изключително зле си quen4

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Хаха.. срещни ме ти в Макдоналс , да видиш как ще се поддам на изкушението да те сритам отпред ,така че да ти изтръгна члена.
    Спокойно куенч .. има ,,капчица'' .. ще си го залепиш , колкото да се крепи.
    hahahah dobre kazano,brutalno ,no me kefi!

Guest
    Това е поредното дело на малоумния форумен идиот КУЕНЧ

КУЕНЧ
    Guest
    Priznavam si az si ebah maikata ;( Ebah q v smrudliviq gyz

Guest
    Цитирай Първоначално написано от КУЕНЧ
    шантонерката бънгъл заши ли си пyтката след онзи ден?

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от КУЕНЧ
    dokato mu obru6tame vnimanie tak 6tee ,moderatorite neka si bleqt, ne 4e im osporvam rabotata de ama ako mu zaklu4vat/iztrivat vsqka idiotska tema, nqma da ima "forumni idioti' ne mislit eli?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си